sergiu |
06.11.2009 11:17:06 |
Citat:
În prealabil postat de Dex53
(Post 178563)
Stalin a fost aliat cu Hitler
|
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 178705)
citeodata te aliezi cu dracu' ca sa treci puntea..
|
Stalin NU A FOST niciodata aliat cu Hitler! Au facut un PACT! Vezi definitia cuvantului pact in dex. Pactul se face NUMAI intre dusmani/adversari!
E la mintea cucosului, daca erau aliati nu le tinea piept nici o alta alianta pe aceasta lume.
Citat:
În prealabil postat de topcat
(Post 178571)
Ptr. Brasov, e simplu: 23 de biserici * 1000 credinciosi / 350.000 locuitori = 6%, cu indulgenta maxima
|
Unde ai vazut tu biserici in care sa incapa 1000 de oameni in Romania?
Citat:
(Post 178599)
Spre nenorocul unora, am treaba mai toata ziua cu calculatorul asta si sint platit pentru asta.
|
Sper ca nu esti platit de organizatii gen MISA. Stiu ca plateau bursa (300 dolari in 1998) pentru membrii lor care intrau la teologie pt ca mai tarziu sa (sa incerce sa) dezintegreze biserica din interior.
Citat:
În prealabil postat de razvan4
(Post 178632)
|
Si in Romania cati crezi ca sunt atei? Mai putini? Ma indoiesc. Am 8 colegi din care nici unul nu crede (cel putin asa declara).
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 178662)
NU SE STIE!
Doar Dumnezeu si Sfintii Lui stiu cine este cu adevarat Drept
|
Iata ca ai zis un adevar de necontestat!
Citat:
(Post 178758)
Nu mai pot americanii si vest-europenii de ortodoxismul romanesc :)
|
Din punct de vedere spiritual pentru ei (si pentru diavol) este un mare gimple ortodoxia! Nu ai ideie de ce vorbesti (parerea mea), te bagi si tu in seama aiurea.
PS Apropo, stiati ca Printul Charles al Marii Britanii merge de cel putin 2 ori pe an pe Muntele Atos unde sta cateva zile de fiecare data? La fel Putin viziteaza Muntele Atos. Mai sunt multi altii dar nu poti sa afli pentru simplul motiv ca monahii de acolo nu stau sa se laude cu cine i-i viziteaza.
|