Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   vreau sa imi schimb duhovnicul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7850)

simpllu 11.10.2017 22:50:16

Roagă-te și vei găsi un duhovnic potrivit sufletului tău.

AdisAdina 11.10.2017 23:02:53

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 652573)
Roagă-te și vei găsi un duhovnic potrivit sufletului tău.

Doamne ajuta!

Iorest 12.10.2017 21:14:15

...........................

AdisAdina 13.10.2017 19:43:13

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 652633)
Da ți-ai dat seama cam târziu, de acuma oricum mai întrebi și tu chiar la femeia de la lumânări dacă nu știi poate îți va zice care e mai blând, sau spui de la început la prima spovedanie că ești în căutare de duhovnic și nu știi dacă vei rămâne, până vezi cum decurg mai multe spovedanii.
Are logică oprirea pe termen nelimitat de la Împărtășanie păi dacă se persistă într-un păcat opritor, termenul de oprire se prelungește până când încetează și patima, iar pe unii îi poate ține mult.

Îl rogi frumos să te ierte și să te dezlege de canon pentru că simți că nu poți duce și că încerci să cauți alt duhovnic, asta e măcar știe că i-ai zis, n-ar avea de ce să se supere în mod normal și dacă se supără, nu te poate bloca, sau să-ți impună să mergi numai la el.

Iar la următorul preot îi spui pe scurt situația, să știe cum să procedeze în funcție de războiul tău duhovnicesc.

Uite aici e slujba mărturisirii dintr-un moliftelnic, n-am văzut nicăieri să scrie „pe mine duhovnicul” cel puțin nu în această versiune de pe net.

Va multumesc. Pacatul pentru care m-a oprit era sters si rar facut doar ca poate el credea ca eu fac acel pacat zilnic.
Mi-am dat seama ca este greu sa gasesti un preot care sa te cunoasca si sa-ti potriveasca canonul dupa putinta ta. Doamne ajuta!

Demetrius 14.10.2017 22:48:05

Citat:

În prealabil postat de AdisAdina (Post 652679)
Va multumesc. Pacatul pentru care m-a oprit era sters si rar facut doar ca poate el credea ca eu fac acel pacat zilnic. Mi-am dat seama ca este greu sa gasesti un preot care sa te cunoasca si sa-ti potriveasca canonul dupa putinta ta.Doamne ajuta!

"Doamne ajuta-ma si ma miluieste, parinte, ca am mintit la declaratia de impozit, dar nu zilnic.
Apoi am mai vorbit-o de rau pe vecina Zoia, dar numai luni, nu in fiecare zi..."

Oof! Ca-mi vine sa-mi iau lumea-n cap ca preotul ma cearta pentru aceste nimicuri.

AdisAdina 18.10.2017 12:04:50

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 652724)
"Doamne ajuta-ma si ma miluieste, parinte, ca am mintit la declaratia de impozit, dar nu zilnic.
Apoi am mai vorbit-o de rau pe vecina Zoia, dar numai luni, nu in fiecare zi..."

Oof! Ca-mi vine sa-mi iau lumea-n cap ca preotul ma cearta pentru aceste nimicuri.

Stimate domn, raspunsul nu va era adresat dvs. Va rog sa nu va abateti de la tema subiectului care eeste schimbarea duhovnicului si nicidecum judecarea celui care doreste sa isi schimbe duhovnicul din motive care dvs nu va sunt cunpscute si care pe dvs nu va privesc. Altfel riscati sa o faceti pe preotul desi mi-ati spus ca nu sunteti. Limitati-va la a fi obiectiv. Nu doresc sa intru in polemici cu dvs. Doamne ajuta!

Bucuriepedrum 18.10.2017 12:59:34

Citat:

În prealabil postat de AdisAdina (Post 652856)
Stimate domn, raspunsul nu va era adresat dvs. Va rog sa nu va abateti de la tema subiectului care eeste schimbarea duhovnicului si nicidecum judecarea celui care doreste sa isi schimbe duhovnicul din motive care dvs nu va sunt cunpscute si care pe dvs nu va privesc. Altfel riscati sa o faceti pe preotul desi mi-ati spus ca nu sunteti. Limitati-va la a fi obiectiv. Nu doresc sa intru in polemici cu dvs. Doamne ajuta!

Obișnuiește-te să ignori. E plin pe internet de justițiari. Și ce dacă nu-s preoți? Ei știu mai bine decât oricare alt om scăpătat la wireless care e voia divină. Q.E.D.

AdisAdina 28.10.2017 17:17:18

Citat:

În prealabil postat de Bucuriepedrum (Post 652866)
Obișnuiește-te să ignori. E plin pe internet de justițiari. Și ce dacă nu-s preoți? Ei știu mai bine decât oricare alt om scăpătat la wireless care e voia divină. Q.E.D.

Ai dreptate. N-are rost.

Ali Baba 29.10.2017 22:06:22

Citat:

În prealabil postat de AdisAdina (Post 653596)
Ai dreptate. N-are rost.

nu e deloc locul meu in aceasta discutie, dar ma intriga ceva. inainte sa te intreb ceva ce este important, vreau sa-ti zic ca nu merge asa, canonul e canon, odata ce ti s-a dat nu mai e cale de-ntors.
acum, spune-mi, te rog, esti o femeie atragatoare sau te consideri, tu sau altii, asa?

edit.sunt un bivol, scuze, cum sa intreb asa ceva o femeie? iarta-ma! ce vreau sa spun e ca exista preoti care tin cont de acest lucru si ca daca esti o bombita sexy ar trebui sa te gandesti daca nu cumva preotul este un pic influentat de aspectul tau exterior.

Iorest 31.10.2017 00:10:29

...........................

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:15:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.