![]() |
Citat:
|
pentru mine 1 martie e o sarbatoare, deoarece pe 1 martie sunt nascuta. dupa mine e bine ca exista si o zi de 8 martie dedicata femeii, pentru ca atunci unele mamici primesc o mica atentie o mica floare din partea copiilor sau a sotului si se simt si ele bine, ca poate nu primesc in fiecare zi flori:53:. cu petrecerea zilei de 8 martie cu muzica si alte chestii nu sunt de acord, mai ales ca e si post. la gradintia copii pregatesc serbari si invata poezii pentru mamici, imi amintesc si eu de copilaria mea cand pregateam pe scuns cadoul de 8 martie pentru mama, pe care il faceam cu mana mea si era ceva din suflet. cred ca fiecare de aici de pe forum a pregatit in copilaria lui un mic cadou mamei lui.:8:
|
o alta sarbatoare comunista....e frumos faptul ca vine primavara, dar mi se pare demodata chestia asta cu martisoare...e din trecut....pentru fetele care serbeaza un gand frumos...
|
@Fani - in calendar este trecut (pe 9 martie intr-adevar), dar nu este notata ca sarbatoare, nici cu cruce neagra si nici cu cruce rosie.
As fi zis si eu ca este o sarbatoare importanta, dar Ortodoxia nu o considera, asa cum nici Ioachim si Ana nu sunt considerati sfinti importanti. Nici macar Iosif nu are sarbatoare. |
Importanti cred ca sunt, pentru ca sunt pomeniti la sfarsitul fiecarei liturghii..
|
Citat:
Sunt considerati sfinti importanti, iar sarbatoare asta are si o icoana in care ei se imbartiseaza si se saruta pe obraz (ca vorba evreului din banc, ce ai fi vrut sa faca in icnaoa? :-))) Nu este o sarbatoare de prim rang, intr-adevar. Dar care este problema ta, de fapt? ;-) |
Citat:
|
zi de primavara
Citat:
http://www.gradinamea.ro/_files/Imag...58-0901021.jpg |
Citat:
"...căci românul nu vrea câmpuri fără flori/zile lungi și triste fără sărbători" |
Citat:
multumesc mult:8::8: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:13:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.