![]() |
Citat:
|
Citat:
De asemenea, ai putea sa imi spui unde am spus eu ca nu avem constiinta? Citat:
Citat:
Iar voua pentru ca preferati un limbaj greoi, incilcit si obscur din care nu intelegeti nimic si mai si sustineti ca sint argumente tari. Faptul ca folosesti o retorica puternica nu inseamna ca folosesti argumente. Citat:
|
Citat:
Kant credea in Dzeu numai din considerente practice, pentru ca credinta ne obliga a lua morala in serios. Pentru Kant, adevarul e subiectiv, nu obiectiv, iar morala se bazeaza nu pe legile absolute ale lui Dzeu ci pe imperativul categoric, morala bazata pe ratiune. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Traditie1, centrul de greutate exista sau nu? Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
-variatia (data de fenomene aleatorii sau nu) -ereditatea (replicarea) -adaptabilitate diferita intre replici (si susceptibilitate la selectie) |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
"For my part, when I enter most intimately into what I call myself, I always stumble on some particular perception or other, of heat or cold, light or shade, love or hatred, pain or pleasure. I never can catch myself at any time without a percepton, and never can observe anything but the perception.... If anyone, upon serious and unprejudiced reflection, thinks he has a different notion of himself, I must confess I can reason no longer with him. All I can allow him is, that he may be in the right as well as I, and that we are essentially different in this particular. He may, perhaps, perceive something simple and continued, which he calls himself; though I am certain there is no such principle in me." Intrebarea cu centrul de greutate nu era la misto. Era o analogie pentru ceva despre care se vorbeste, se foloseste, poti chiar sa iti imaginezi unde este, dar care nu exista decit in abstract. |
@topcat : e un lucru pe care il apreciez la tine : persistenta .( fireste daca persistenta asta e stimulata de niste recompense materiale din sursa exterioara,nu se mai cheama persistenta ci mercenariat) .de altfel ,imi vine greu sa cred ca doar unul ,scrie sub pseudonimul asta (ar fi plauzibil totusi sa fii doar o persoana ,daca esti "angajat" de cineva cu salariu sa stai pe forum )
=>din pacate ,persistenta (daca e reala si nu e un mercenariat) e singura calitate a ta pe care o vad eu ,e foarte importanta dar ...combinata cu viclenie si infatuare devine un mare dezavantaj chiar pentru detinatorul ei => sa te folosesti de o calitate, ca sa-ti creezi dezavantaje singur, nu stiu cum se poate numi(sau poate nu vreau s-o spun ) ,dar exact asta faci tu . Citat:
=>lupta,dialogul in contradictoriu nu trebuie sa fie e un scop in sine ci doar un mijloc prin care te apropii de adevar http://planetsmilies.net/star-wars-smiley-5472.gif |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:56:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.