![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
1.Dorinta de a gusta din placerile lumii acesteia 2.Întâietatea pe care o dau trupului față de suflet. 3.Lipsa exemplelor din jurul meu,a oamenilor care se roagă,într-un mod eficient. Sincer,nu am întâlnit pănă acum un om total dedicat vietii duhovnicești,lui Dumnezeu. Toti spun lucruri frumoase,interesante,însă trăirea autentică lipsește. |
Citat:
Am citit undeva, mai demult, ca nu toata nemultumirea de sine este ziditoare de suflet. Se pare ca sunt destule tertipuri, cum spunea cineva, prin care se poate conduce un suflet la deznadejde, iar acesta poate fi unul dintre ele. |
Citat:
In ceea ce privește deznădejdea,din fericire sunt din fire optimist,dar sunt alte pericole care mă pândesc și mă amenință. Nemulțumirea poate fi bună,dacă e un criteriu de selecție riguros. |
Citat:
Un fel de ps: multe raspunsuri am aflat din vietile oamenilor traitori in Hristos, din gandurile lor, din corespondentele lor cu diversi crestini care le cereau ajutorul. In mod deosebit ma interesa modul prin care, desi prezenti in lumea si viata asta, ei traiau si gustau de fapt din cea viitoare. Doamne, ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:59:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.