![]() |
Crysis, multumesc pentru informare, este foarte interesant.
Doar o intrebare: ce sunt cele 5 baghete ale lui Hristos? |
Eu am o parere foarte proasta...si chiar nu ma intereseaza sa citesc mai multe, pentru ca imi inspira ceva mucegait, ciudat, apasator, prafuit asa :22:
Nu, nu ma refer la indivizii aia vopsiti, si ciudati cat incape...ci la orice stil gothic, chiar si "linistit"...e ceva ciudat! Asta e parerea mea...:4: |
Citat:
|
Citat:
|
sigur ca da
Marilyn Manson este un nume format din 2 simboluri antagonice
Marylin Monroe- frumusetea suprema a americii Charles Manson - cel mai mare criminal in serie al americii Rolul trupei MM este de divulgare a tuturor ~scapari~ din cultura americana si nu numai: orgoliu,invidie,lacomie,snobism...etc....ura(carac teristica acestui forum dupa cum am realizat)........etc El a fost un copil frustrat si a rabufnit,fiind considerat acum un geniu Haideti sa vorbim despre fizica nucleara sau rachete intercontinentale poate va pricepeti mai mult si aveti mintea mai limpede |
completare
Si MM nu canta despre el,canta despre noi
iar ati atacat gresit persoana |
Citat:
Ce sa mai vorbesti, totul e inscenat oricum. |
perfect
ramanem la rachete intercontinentale
asta e satanismul de care ar trebui sa va fie frica nu goth sau Marilyn Manson sau AC DC sau mai stiu eu ce trupa pierduta in padurile scandinaviei |
Citat:
In al doilea rand, intercontinentalele sunt mai putin periculoase, caci ce se intampla daca explodeaza? Mor o suta de mii de oameni. Atat. Doar trupurile lor pier. Insa cu influentele acestea satanice e mult mai grav, caci ele afecteaza sufletele oamenilor, ii fac sa se lepede de Credinta cea adevarata. In plus, ICBM-ul poate exploda doar intr-un singur loc, si dureaza pana ajunge, pana il lanseaza, pana isi stabileste traiectoria alea alea. Pe cand influenta aceasta de care se vorbeste poate fi transmisa instantaneu, peste tot in lume: prin televizor, Internet, radio. Trebuie doar sa dai cautare "satanic ritual" pe google si gasesti o hoarda de linkuri pierzatoare... |
mda
sa caut ritualuri satanice?
astea sunt doar in mintea ta si esti clar taliban.....cauta pe wikipedia explozibili la purtator....au aparut modele si tipuri noi...la moda oricum m-am plictisit de discutii fara noima eu ma retrag aveti grija la copiii goth ca astia ataca prin surprindere mie mi-e mila de ei pentru ca sunt prigoniti de pocaiti pe de o parte si de manelisti si cocalari pe de cealalta parte....si viata lor in romania(putini cati sunt) este un continuu calvar....practic au parte de ura cat pentru 5 generatii...si nu merita Peace |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:46:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.