Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Subcultura Goth (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9434)

The_Fallen 17.05.2010 19:49:26

Crysis, multumesc pentru informare, este foarte interesant.
Doar o intrebare: ce sunt cele 5 baghete ale lui Hristos?

AndruscaCIM 17.05.2010 21:21:08

Eu am o parere foarte proasta...si chiar nu ma intereseaza sa citesc mai multe, pentru ca imi inspira ceva mucegait, ciudat, apasator, prafuit asa :22:

Nu, nu ma refer la indivizii aia vopsiti, si ciudati cat incape...ci la orice stil gothic, chiar si "linistit"...e ceva ciudat!

Asta e parerea mea...:4:

AndruscaCIM 17.05.2010 21:26:14

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 249331)
Apai si de asta de mai spuneti fratilor:

http://girlstalkinsmack.com/wp-conte...out-makeup.jpg

Before si After. Uite inainte de bine arata, la costum, cu cravata, camasa (fie si asa neagra), cu parul pieptanat si curat pe fata.

Si uita-te dupa de parca si-o facut culcus satana cu toate legiunile lui in el.

Doamne Maica Domnului, cum arata bine bine before...ca eu nu vad nici fata curata, nici par normal...iar privirea spune muuulte lucruri necurate! Se vede ca omul are un suflet "gothic" si cu ochiul albastru...si fara!

colaps 17.05.2010 21:29:30

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 249541)
Doamne Maica Domnului, cum arata bine bine before...ca eu nu vad nici fata curata, nici par normal...iar privirea spune muuulte lucruri necurate! Se vede ca omul are un suflet "gothic" si cu ochiul albastru...si fara!

Curat, adica nu s-a gletuit cu spaclul pana o iesit o stafie.

cradleof 20.05.2010 15:28:38

sigur ca da

Marilyn Manson este un nume format din 2 simboluri antagonice
Marylin Monroe- frumusetea suprema a americii
Charles Manson - cel mai mare criminal in serie al americii

Rolul trupei MM este de divulgare a tuturor ~scapari~ din cultura americana si nu numai: orgoliu,invidie,lacomie,snobism...etc....ura(carac teristica acestui forum dupa cum am realizat)........etc

El a fost un copil frustrat si a rabufnit,fiind considerat acum un geniu

Haideti sa vorbim despre fizica nucleara sau rachete intercontinentale poate va pricepeti mai mult si aveti mintea mai limpede

cradleof 20.05.2010 15:54:44

completare

Si MM nu canta despre el,canta despre noi

iar ati atacat gresit persoana

colaps 20.05.2010 16:36:47

Citat:

În prealabil postat de cradleof (Post 250920)
Haideti sa vorbim despre fizica nucleara sau rachete intercontinentale poate va pricepeti mai mult si aveti mintea mai limpede

Pai ce sa vorbim? Ca o luat desteptul de Basescu sistem anti-rachete american si il instaleaza cu banii poporului cu toate ca suntem macinati de criza? Un sistem complet inutil, luand in considerare existenta ICBM-urilor cu focoase multiple Topol-M, care au abilitatea de a penetra orice fel de sistem modern de defensiva.

Ce sa mai vorbesti, totul e inscenat oricum.

cradleof 20.05.2010 16:45:35

perfect

ramanem la rachete intercontinentale

asta e satanismul de care ar trebui sa va fie frica

nu goth sau Marilyn Manson sau AC DC sau mai stiu eu ce trupa pierduta in padurile scandinaviei

colaps 20.05.2010 16:49:19

Citat:

În prealabil postat de cradleof (Post 250968)
ramanem la rachete intercontinentale

asta e satanismul de care ar trebui sa va fie frica

nu goth sau Marilyn Manson sau AC DC sau mai stiu eu ce trupa pierduta in padurile scandinaviei

In primul rand, noua nu ne e frica de nici un satanism, caci il avem pe Hristos si El ne intareste.

In al doilea rand, intercontinentalele sunt mai putin periculoase, caci ce se intampla daca explodeaza? Mor o suta de mii de oameni. Atat. Doar trupurile lor pier.

Insa cu influentele acestea satanice e mult mai grav, caci ele afecteaza sufletele oamenilor, ii fac sa se lepede de Credinta cea adevarata.

In plus, ICBM-ul poate exploda doar intr-un singur loc, si dureaza pana ajunge, pana il lanseaza, pana isi stabileste traiectoria alea alea. Pe cand influenta aceasta de care se vorbeste poate fi transmisa instantaneu, peste tot in lume: prin televizor, Internet, radio.

Trebuie doar sa dai cautare "satanic ritual" pe google si gasesti o hoarda de linkuri pierzatoare...

cradleof 20.05.2010 17:19:41

mda

sa caut ritualuri satanice?

astea sunt doar in mintea ta

si esti clar taliban.....cauta pe wikipedia explozibili la purtator....au aparut modele si tipuri noi...la moda

oricum m-am plictisit de discutii fara noima

eu ma retrag

aveti grija la copiii goth ca astia ataca prin surprindere

mie mi-e mila de ei pentru ca sunt prigoniti de pocaiti pe de o parte si de manelisti si cocalari pe de cealalta parte....si viata lor in romania(putini cati sunt) este un continuu calvar....practic au parte de ura cat pentru 5 generatii...si nu merita

Peace

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:46:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.