![]() |
Citat:
|
Citat:
si ce au zis preotii ca inseamna sau ar putea insemna? |
Citat:
|
Citat:
Zici "Astazi mi-a aparut desenata o cruce pe tavan" si o sa primesti tot felul de raspunsuri: "Nu te cred", "Minti", "Poate ai facut-o tu din greseala", "Nu a desenat-o careva?", "Hai sa gandim rational", "Sigur exista o explicatie logica", "S-o fi furisat vecinul de la 3 si ti-a pus-o acolo cat dormeai ca sa rada de tine" s.a.m.d. |
Citat:
ii dati o sansa lui Dumnezeu! |
Nu te-au multumit raspunsurile preotilor de ai postat si pe forum?Personal nu sunt omul care respinge orice din start... Ai vazut ca ti-am pus intrebari, inainte... dar cu cat mai mult mi-ai raspuns cu atat mi-a inspirat tot mai putin posibilitatea de a fi un semn dumnezeiesc, ba chiar de a fi un semn paranormal.Cred ca explicatia aici poate fi si una rationala... nu trebuie neaparat cautata pe taramul paranormalului.Nu mai tanji atata dupa paranormal... Cat despre semn vad ca te-a agitat si nelinistit, ori daca ar fi sa fie semn paranormal lucrul acesta este rau.Vezi ca si Scriptura zice : Cercetati duhurile si nu dati crezare oricarui duh...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Esti cam tulburata... si nelinistita... ai o stare tulbure... daca te preocupa asa de tare roaga-te lui Dumnezeu cu privire la asta, sa-ti lamureasca de e semn divin , de la diavol sau de nu e nici un fel de semn, si in caz de e semn de la El sa-ti lamureasca ce vrea sa-ti transmita prin semnul acela...
Eu nu te pot ajuta... si vad ca reply-urile mele te irita... asa ca nu am sa-ti mai raspund ... pace... Domnul cu tine, si sa-ti descopere si sa-ti lamureasca ceia ce te preocupa... Iar de e semn divin, sau ai sa afli ce e, atat am sa te rog sa postezi aici ca sa vad si eu... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:15:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.