Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dictionar vicleano-roman (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9452)

colaps 15.05.2010 21:54:20

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 248630)
din pacate aici nimeni nu v-a lovit si nu v-a atacat, deci nu a fost nici macar aparare, doar voi ati lovit...

Uita-te afara! Uita-te la primarie sa vezi steagul Noii Uniuni Sovietice (Europene) cum e arborat, aceeasi uniune care vrea desfiintarea religiei si scoaterea icoanelor din case.

Uita-te la societatea din ziua de astazi! Asta e 100% vina Masoneriei si a jidanilor. Este un razboi ascuns, in care ei nu mai dau cu parul, nu ne mai lovesc, ca s-au desteptat (doar uite-te la moastele legionarilor din inchisorile comuniste ce au purces pe calea muceniciei), ci cu parfum, cu bani, cu bunuri lumesti. Ne cumpara! Ne paralizeaza Ortodoxia din interior. Asta nu e razboi?

Nu vezi tunuri, tancuri, artilerie si ostiri la orizont, dar tot razboi e. Este o lupta dusa din umbre, cu scopul de a distruge Crestinismul si pe urmasii ei.
Si aici nu e vorba sa ne atace pre noi, dar ataca Biserica Lui Hristos!

Ioana-Andreea 15.05.2010 22:15:25

Citat:

"Poporul acesta ma cinsteste cu buzele, dar cu inima este departe de Mine”.
Pai aici chiar de evrei vorbea,nu de crestini.

anna21 15.05.2010 22:21:30

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 248566)
Eu cred ca sunt hule. Tot ce-ati spus sunt hule, impotriva aproapelui si impotriva lui Dumnezeu.
Eu zic doar atat: Dumnezeu stie mai bine. Restul va arata Dreptul Dumnezeu fiecaruia.

Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar avem idei f diferite despre ce inseamna hula.
Tu sustii pe zeci de threaduri ca trebuie sa acordam respect tuturor religiilor! Aceasta este esenta mesajului tau.
Sunt religiile egale = HULA!
A spune ca religiile au aceeasi valoare = a spune ca Iisus a murit degeaba! Ca in fond fiecare se putea mantui in religia lui, nu?

Spui: "Prezenta lui Dumnezeu este intre cei ce se aduna impreuna si-si ridica inima catre Dumnezeu in rugaciune si este peste cei drepti, oriunde sunt."
De unde ai aceasta invatatura?? In Biblie scrie despre Hristos.. Este cu totul altceva.
Nu ti-a placut ortodoxia ca ti s-a parut ca ortodocsii nu arata destula dragoste? Ca cica i-am judeca pe evrei si alte neamuri? Ca nu ne place invatatura altora (cica lipsa de respect).
Si atunci, Maria Luisa, ai dedus ca tu stii mai bine ce este dragostea si ne deschizi si noua ochii. Mare atentie cu atata "dragoste" sa nu devenim intemergatorii lui antihrist!
Te citez:"Timpul lui Mesia este un timp al pacii si al intelegerii dintre oameni. Am putea cu totii sa-i grabim venirea sau intoarcerea daca ne-am iubi unii pe altii si am inceta cu luptele astea, dar dupa cum vezi, chiar si intre cei care cred in acelasi mantuitor sunt lupte si neantelegeri. "

Intoarce-te la invatatura ortodoxa.

Daniel777 15.05.2010 22:28:47

Maria, crezi in Iisus Hristos,ca este Fiul lui Dumnezeu,a doua persoana a Sfintei Treimi?

Miha-anca 15.05.2010 22:51:41

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 248593)
Pai nu se vede? Va rog sa va revedeti postarile si sa-mi transmiteti si mie ce credeti despre ce ati scris.

"iudei indraciti", "jidani" etc.. credeti ca va faceti cinste sau ocara?
Pe Hristos il judecati. Orb sa fii si tot intelegi...

Draga mea, nu asa! te rog sa ma citezi exact ce am scris, nu din amintire, caci eu pot sa-ti spun ca in viata mea nu am folosit aceste cuvinte si nici nu am de gand sa o fac. Eu respect cuvantul!
Deci , te rog revin-o cu amanunte, altfel ceea ce afirmi e doar inventie!

Miha-anca 15.05.2010 22:54:21

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 248601)
Hotul striga "Hotii!" Este limpede, nu?
Eu ma amuz cat de vajnici aparatori sunt ei... ai evreilor, ai catolicilor, ba chiar si ai anti-ecumenismului, culmea! Am postat o povestioara a lui Boccacio despre un evreu convertit la catolicism printr-un rationament ironic si am fost imediat invinuita ca ii iau in bascalie pe catolici. Altcineva, din aceeasi formatiune, a inteles din povestioara cum ca as fi ecumenista! Ma mir cum de nu a sarit nimeni la o a treia varianta: cum ca as fi antisemita! :24:

E de ras si de plans, caci cine nu intelege ce citeste e de compatimit. Si se intampla f des; cu sau fara de voie!

maria-luisa 16.05.2010 11:53:20

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 248649)
Pai aici chiar de evrei vorbea,nu de crestini.

sau pentru toti oamenii?

maria-luisa 16.05.2010 11:54:10

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 248681)
E de ras si de plans, caci cine nu intelege ce citeste e de compatimit. Si se intampla f des; cu sau fara de voie!

da, ai dreptate, e de plans.

maria-luisa 16.05.2010 11:54:55

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 248674)
Draga mea, nu asa! te rog sa ma citezi exact ce am scris, nu din amintire, caci eu pot sa-ti spun ca in viata mea nu am folosit aceste cuvinte si nici nu am de gand sa o fac. Eu respect cuvantul!
Deci , te rog revin-o cu amanunte, altfel ceea ce afirmi e doar inventie!

Colaps a zis.

maria-luisa 16.05.2010 11:56:30

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 248631)
Uita-te afara! Uita-te la primarie sa vezi steagul Noii Uniuni Sovietice (Europene) cum e arborat, aceeasi uniune care vrea desfiintarea religiei si scoaterea icoanelor din case.

Uita-te la societatea din ziua de astazi! Asta e 100% vina Masoneriei si a jidanilor. Este un razboi ascuns, in care ei nu mai dau cu parul, nu ne mai lovesc, ca s-au desteptat (doar uite-te la moastele legionarilor din inchisorile comuniste ce au purces pe calea muceniciei), ci cu parfum, cu bani, cu bunuri lumesti. Ne cumpara! Ne paralizeaza Ortodoxia din interior. Asta nu e razboi?

Nu vezi tunuri, tancuri, artilerie si ostiri la orizont, dar tot razboi e. Este o lupta dusa din umbre, cu scopul de a distruge Crestinismul si pe urmasii ei.
Si aici nu e vorba sa ne atace pre noi, dar ataca Biserica Lui Hristos!

Colaps, esti convins ca ceea ce spui este adevarat?

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:41:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.