anna21 |
15.05.2010 22:21:30 |
Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
(Post 248566)
Eu cred ca sunt hule. Tot ce-ati spus sunt hule, impotriva aproapelui si impotriva lui Dumnezeu.
Eu zic doar atat: Dumnezeu stie mai bine. Restul va arata Dreptul Dumnezeu fiecaruia.
|
Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar avem idei f diferite despre ce inseamna hula.
Tu sustii pe zeci de threaduri ca trebuie sa acordam respect tuturor religiilor! Aceasta este esenta mesajului tau.
Sunt religiile egale = HULA!
A spune ca religiile au aceeasi valoare = a spune ca Iisus a murit degeaba! Ca in fond fiecare se putea mantui in religia lui, nu?
Spui: "Prezenta lui Dumnezeu este intre cei ce se aduna impreuna si-si ridica inima catre Dumnezeu in rugaciune si este peste cei drepti, oriunde sunt."
De unde ai aceasta invatatura?? In Biblie scrie despre Hristos.. Este cu totul altceva.
Nu ti-a placut ortodoxia ca ti s-a parut ca ortodocsii nu arata destula dragoste? Ca cica i-am judeca pe evrei si alte neamuri? Ca nu ne place invatatura altora (cica lipsa de respect).
Si atunci, Maria Luisa, ai dedus ca tu stii mai bine ce este dragostea si ne deschizi si noua ochii. Mare atentie cu atata "dragoste" sa nu devenim intemergatorii lui antihrist!
Te citez:" Timpul lui Mesia este un timp al pacii si al intelegerii dintre oameni. Am putea cu totii sa-i grabim venirea sau intoarcerea daca ne-am iubi unii pe altii si am inceta cu luptele astea, dar dupa cum vezi, chiar si intre cei care cred in acelasi mantuitor sunt lupte si neantelegeri. "
Intoarce-te la invatatura ortodoxa.
|