Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Intrebari despre actele biometrice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10432)

Barsaumas 15.11.2013 22:00:57

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 540444)
Eu vad diferenta, adica faptul ca nu e nicio diferenta, doar ca un pasaj e in romana, iar celalalt in engleza. Adica faptul ca foloseste celule prelevate de la fetusi pentru cercetarea (obtinerea) aromelor artificiale.
Iata si declaratia lui Debi Vinnedge, director executiv la Children of God for Life, care susține că declarația celor de la Pepsi reprezintă un tertip. Celulele obținute de la fetuși umani sunt înmulțite în laborator, după care sunt vândute unor companii precum Senomyx. "Asta nu le schimbă cu nimic proveniența. Celulele conțin în continuare ADN-ul unor copii avortați", spune Vinnedge.
P.S. Cuvantul "obtinerea" probabil m-a derutat si pe mine, e posbil ca celulele sa nu fie incluse in amelioratori, ci doar sa fie in procesul de obtinere a lor. E ce imi aminteam eu, desi atunci cand am aparut stirea intelesesem corect, din cate imi amintesc. Am scris din ce mi-am amintit. Dar cuvantul "obtinerea" se poate folosi si in sensul dat in pasajul din engleza, nu e o greseala de traducere.

Cata, si ce-i cu asta? E cam ca transplantul de organe, la alta scara. Aia NU ucid copii (nu le mai zi embrioni) pentru asta, ci doar folosesc "lucrarea" femelelor turbate care isi omoara pruncii. (Nu, nu o sa fiu corect politic sa le numesc "femei", iar pe copiii omoriti, "fetusi", "produse de conceptie").

antoniap 15.11.2013 22:38:13

Aromele respective nu au ce cauta pe buzele femeilor crestine, asta e clar.

catalin2 15.11.2013 22:47:19

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 540448)
Cata, si ce-i cu asta? E cam ca transplantul de organe, la alta scara. Aia NU ucid copii (nu le mai zi embrioni) pentru asta, ci doar folosesc "lucrarea" femelelor turbate care isi omoara pruncii. (Nu, nu o sa fiu corect politic sa le numesc "femei", iar pe copiii omoriti, "fetusi", "produse de conceptie").

Nu prea cred ca ei umbla prin spitale sa colecteze fetusi, pot rezulta si din experiente, feritilizari in vitro, sau ii pot face doar pentru prelevarea de celule.

antoniap 15.11.2013 23:28:52

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 540438)
Antonia, cei care vor sa vadă vor vedea!! dar acum e vremea smintelilor ,e timpul acela... Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci – dornici să-și desfăteze auzul, își vor grămădi învățători după poftele lor (II Timotei, 4, 3)

Asa este. Femeile vor acum sa intre si in Athos sfidand randuiala impusa de Maica Domnului de dragul turismului! Un alt indiciu ca traim vremuri de cernere, iar mantuirea e din ce in ce mai greu de obtinut. Dumnezeu sa ne ajute.

http://marturisim.ro/manastirea-hila...ei-scurt-timp/

http://marturisim.ro/femei-in-athos-...nternationale/

bogdan81 16.11.2013 00:03:09

Discutia a deviat de la subiect.
Oricum, faza aia cu carnetelul de pensii care e lepadare e de ras.
A mai fost unul prin Rusia, Diomid parca, care a fost si caterisit. Ala predica impotriva pasapoartelor si telefoanelor mobile. Faza haioasa e ca el insusi avea si pasaport si telefon mobil. Si cand l-au intrebat unii de ce el are pasaport a raspuns ceva de genul : ''Ce vreti?
Sunt in zona de granita si pot fi arestat."
Asta e culmea ipocriziei.

AlinB 16.11.2013 01:57:30

Nu e deviere, este deturnare planificata.

Daca nu pot spune nimic interesant/logic/corect despre subiect, atunci pe alaturi, poate asa pacalim pe cineva ca nu sutem chiar de rasul lumi.

AlinB 16.11.2013 02:02:35

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540433)
Stati linistiti ca nici Vasile Novikov nu va va mai stresa cu astfel de sfaturi. A trecut la cele vesnice si el.

Fetelor, puteti sa va rujati, puteti sa purtati si pantaloni, puteti sa va vopsiti parul si in verde, ca din ce in ce mai putini preoti va vor spune ca nu se cuvine sa faceti asa ceva!

Ca de obicei, intelegi doar ce te duce capul, adica prostii.

Sau de fapt, e manipulare?
Intelegem prost ca sa nu ne miram de prostia celui care il dam drept exemplu de gandire "ortodoa".

Cine a aparat rujul pe aici? Nimeni.
A fost doar criticata o informatie ridicola si stupida, ca rujul se face din avortoni.

AlinB 16.11.2013 02:17:40

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 540444)
Eu vad diferenta, adica faptul ca nu e nicio diferenta, doar ca un pasaj e in romana, iar celalalt in engleza. Adica faptul ca foloseste celule prelevate de la fetusi pentru cercetarea (obtinerea) aromelor artificiale.
(...)
P.S. Cuvantul "obtinerea" probabil m-a derutat si pe mine, e posbil ca celulele sa nu fie incluse in amelioratori, ci doar sa fie in procesul de obtinere a lor. E ce imi aminteam eu, desi atunci cand am aparut stirea intelesesem corect, din cate imi amintesc. Am scris din ce mi-am amintit. Dar cuvantul "obtinerea" se poate folosi si in sensul dat in pasajul din engleza, nu e o greseala de traducere.

Nu e o greseala, "reteta ar utiliza celule" cred ca spune clar despre intentiile cu care este folosit cuvantul "obtinere" cand singurul cuvant corect ar fi "cercetare".

II. Fact vs Fiction
There have been numerous misconceptions on the aborted fetal cell lines, their source and exactly how Senomyx is using them. Here are just that both consumers and we have been hearing:

Fiction:
Aborted fetal cell lines are in food products.

Fact:
They are not in the final product consumed by the public. Instead they are used in the research and development of the artificial flavor enhancers. These aborted fetal cells possess proteins that express taste receptors which produce a chemical signal that lets Senomyx researchers know they have achieved the exact flavor they are trying to develop.

http://www.cogforlife.org/senomyxproof.htm

bin000 16.11.2013 03:12:57

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 540463)
Discutia a deviat de la subiect.
Oricum, faza aia cu carnetelul de pensii care e lepadare e de ras.
A mai fost unul prin Rusia, Diomid parca, care a fost si caterisit. Ala predica impotriva pasapoartelor si telefoanelor mobile. Faza haioasa e ca el insusi avea si pasaport si telefon mobil. Si cand l-au intrebat unii de ce el are pasaport a raspuns ceva de genul : ''Ce vreti?
Sunt in zona de granita si pot fi arestat."
Asta e culmea ipocriziei.

N-are nici o legatura . Ad hominemul nu e argument .Unii nu pot deosebi mesajul de persoana care expune mesajul. Faptul ca cineva e ipocrit nu inseamna ca mesajul pe care il expune e fals . Dupa logica ta orice preot e ipocrit pentru ca expune mesajul lui Hristos ,preotul fiind un pacatos.Daca ar fi asa nimeni n-ar mai trebui sa expuna invatatura morala a lui Hristos pentru ca nu se ridica la inaltimea invataturii. Dar tu ai faptele in concordanta cu moralitatea ca sa-i judeci pe ipocriti ? Daca nu ...esti doar unul din cei pe care-i judeci.

Un hot care predica impotriva hotiei e ipocrit dar are dreptate din punct de vedere moral (desi el insusi e imoral),ipocrizia lui nu face falsa porunca "sa nu furi!", pe care el o propovaduieste .Porunca e la fel de adevarata indiferent de moralitatea celui ce o propovaduieste. Asa si cu telefoanele si pasapoartele :nu devine morala sau imorala folosirea lor in functie de moralitatea celui care le propovaduieste sau le respinge ci in functie de argumentele logice prezentate pro/contra. Si nici asa n-o scoatem la capat caci pot fi prezentate oficial niste ratiuni pentru care se folosesc si de fapt sa se foloseasca cu alte scopuri.

Noi ca oameni judecam in parte caci nu cunoastem toate gandurile si intentiile altor oameni ci DOAR pe ale noastre. Pe ale altora le presupunem nu le stim precis.Dumnezeu le stie precis si de aia el e singurul indreptatit sa judece.

AlinB 16.11.2013 09:35:34

Mda, poate tocmai datorita modului asta de gandire avem destui preoti care fac ortodoxia de rusine, de capacitatea de a conduce enoriasii pe drumum mantuirii nu mai are rost sa comentam.

Este o diferenta destul de vizibila intre a fi un om imperfect dar nevoitor si alta sa demonstrezi fatis ca n-ai nici o treaba cu valorile care chipurile le propovaduiesti.

In cazul de mai sus, daca pasapotul e lepadare, unul cre s-a lepadat, ce treaba mai are sa propovaduiasca crestinismul?

Este mai degraba un exemplu clar ca:
1. Nu este lepadare - lepadarea inseamna sa intorci spatele lui Hristos.
2. Este pura ipocrizie

bin000 16.11.2013 11:30:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540487)
Mda, poate tocmai datorita modului asta de gandire avem destui preoti care fac ortodoxia de rusine, de capacitatea de a conduce enoriasii pe drumum mantuirii nu mai are rost sa comentam.

Este o diferenta destul de vizibila intre a fi un om imperfect dar nevoitor si alta sa demonstrezi fatis ca n-ai nici o treaba cu valorile care chipurile le propovaduiesti.

In cazul de mai sus, daca pasapotul e lepadare, unul cre s-a lepadat, ce treaba mai are sa propovaduiasca crestinismul?

Este mai degraba un exemplu clar ca:
1. Nu este lepadare - lepadarea inseamna sa intorci spatele lui Hristos.
2. Este pura ipocrizie

Bula la parasutism.
Bula se pregateste sa sara cu parasuta ,primeste ultimele instructiuni si ...sare. Are mana pe declansatorul parasutei.E la 1.000 m deasupra solului .Bula zice : "Mai am destul n-are rost s-o deschid acum".Apoi la 500m zice la fel .La 100m ,la fel.La 50m ,la fel.Cand ajunge la 1m se gandeste "Ba ,n-are rost s-o mai deschid ca e doar 1m ...si chiar si un copil poate sa sara de la 1 m fara parasuta.

Decebal 16.11.2013 11:33:57

bin000, numele de Bulă e cumva o trimitere subtilă la AlinB(ulă)?

bogdan81 16.11.2013 12:52:11

In logica bancului cu parasuta: aveti CNP ?
Daca da, v-ati lepadat.

antoniap 16.11.2013 13:23:38

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 540496)
In logica bancului cu parasuta: aveti CNP ?
Daca da, v-ati lepadat.

Nu e le fel. Una e sa pui degetele pe oase de peste si alta e sa le inghiti! Lacomia și imprudenta dauneaza grav sanatatii!

bogdan81 16.11.2013 13:51:09

Ba eu zic ca e exact la fel.

AlinB 16.11.2013 16:06:13

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540497)
Nu e le fel. Una e sa pui degetele pe oase de peste si alta e sa le inghiti! Lacomia și imprudenta dauneaza grav sanatatii!

Sau: una e sa strecori tantarul, ca pe urma sa vii sa inghiti camila, gen minciuni, ipocrizie, sectarism, la toate gasindu-le cate o scuza "duhovniceasca" pentru ca vin din partea unora care zic ce ne place noua sa auzim.

AlinB 16.11.2013 19:34:30

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 540491)
bin000, numele de Bulă e cumva o trimitere subtilă la AlinB(ulă)?

Asa intelect, asa contributie.

AlinB 16.11.2013 19:35:38

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 540490)
Bula la parasutism.
Bula se pregateste sa sara cu parasuta ,primeste ultimele instructiuni si ...sare. Are mana pe declansatorul parasutei.E la 1.000 m deasupra solului .Bula zice : "Mai am destul n-are rost s-o deschid acum".Apoi la 500m zice la fel .La 100m ,la fel.La 50m ,la fel.Cand ajunge la 1m se gandeste "Ba ,n-are rost s-o mai deschid ca e doar 1m ...si chiar si un copil poate sa sara de la 1 m fara parasuta.

Asta fiind cipofobul model, care chit ca e in cadere libera si i se demonstreaza asta la fiecare suta de metri, refuza sa deschida parasuta, gasind tot felul de pretexte ridicole?

AlinB 16.11.2013 19:40:21

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540497)

Problema e ca ati inghiti pestele aproape cu totul, si incercati sa spuneti ca atat timp cat nu inghititi si coada, totul este in regula.

antoniap 16.11.2013 21:09:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540501)
Sau: una e sa strecori tantarul, ca pe urma sa vii sa inghiti camila, gen minciuni, ipocrizie, sectarism, la toate gasindu-le cate o scuza "duhovniceasca" pentru ca vin din partea unora care zic ce ne place noua sa auzim.

Vad ca ti-ai luat in serios rolul de apostol al cipului. Si uite-asa, tu ma acuzi de sectarism, eu, voalat, cu ipocrizie, de satanism.

AlinB 17.11.2013 18:34:25

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540532)
Vad ca ti-ai luat in serios rolul de apostol al cipului. Si uite-asa, tu ma acuzi de sectarism, eu, voalat, cu ipocrizie, de satanism.

Cu diferenta substantiala ca eu am argumente pentru ceea ce sustin, oferite chiar de tine, iar tu ai singurul talent de a da cu bata in noroi., fara sa-ti dai seama ca incerci inutil sa-i stropesti si pe altii, aratand in final, pe langa atitudinea sectara, singura a fi mizerabila.

antoniap 17.11.2013 19:57:47

De trecerea de la nume la numar se vor face raspunzatori in fata lui Dumnezeu toti cei care vor sustine dictatura biometrica. E un pacat, fapt prorocit si de parintele Arsenie Boca. Cine vrea asculta, cine nu sa procedeze dupa cum il taie capul.

Pentru mantuire, ascultam de Sfintii Parinti nu de apostolii cipului care au tupeul sa-i jigneasca direct si indirect, considerandu-se pe ei insisi mai mari si mai cu autoritate decat pe acestia.

antoniap 17.11.2013 20:09:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540579)
Cu diferenta substantiala ca eu am argumente pentru ceea ce sustin, oferite chiar de tine, iar tu ai singurul talent de a da cu bata in noroi., fara sa-ti dai seama ca incerci inutil sa-i stropesti si pe altii, aratand in final, pe langa atitudinea sectara, singura a fi mizerabila.

Aici cred ca ai dreptate. Da, sunt o mizerabila. Roaga-te pentru mine sa ma mantuiesc si eu.

Te avertizez ca eu repet ce spun Sfintii Parinti, iar tu repeti ceea ce spune Antihrist. Ai grija de mantuirea ta. Aici ne putem apara o opinie din orgoliu sau din convingere, dar in fata lui Hristos suntem amandoi neputinciosi. Si eu si tu.

AlinB 17.11.2013 21:06:14

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540590)
De trecerea de la nume la numar se vor face raspunzatori in fata lui Dumnezeu toti cei care vor sustine dictatura biometrica.

Apropo, cum a ramas cu CNP -ul? Ai depus cerere de renuntare la CNP?
Ca secta mama deja lupta impotriva CNP -ului, tu inca mai ai CNP, ca rusul antipasaport prins cu pasaportul in buzunar?

Citat:

E un pacat, fapt prorocit si de parintele Arsenie Boca.
Iarasi va bateti joc de sfinti, punandu-le in gura lucruri care nu le-au spus.
Unde si cand a zis par. Arsenie Boca de vreo dictatura biometrica sau cipuri?

Citat:

Cine vrea asculta, cine nu sa procedeze dupa cum il taie capul.
De sectari mincinosi nu ascultam.

AlinB 17.11.2013 21:07:16

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540593)
Te avertizez ca eu repet ce spun Sfintii Parinti,

Minciuna cu tupeu nu e mai credibila decat minciuna pur si simplu.

antoniap 17.11.2013 21:10:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540601)
Minciuna cu tupeu nu e mai credibila decat minciuna pur si simplu.

Mincinosul striga: Mincinosii!

AlinB 17.11.2013 21:20:09

Astept sa vedem unde a vorbit parintele Arsenie Boca despre cipuri si dictatura biometrica si vedem pe urma cine minte.

antoniap 18.11.2013 12:17:58

Am ascultat recent ,,Marturii din Tara Fagarasului'' in varianta audio si acolo parintele Arsenie Boca spunea clar ca ,,alunecarea de la nume la numar constituie un pacat de care se vor face raspunzatori toti cei care-l propovaduiesc." Parintele a descris sugestiv dictatura biometrica. Tu ce intelegi prin ,,alunecarea de la nume la numar ''?

Faptul ca exista CNP de mult timp nu inseamna ca e placut lui Dumnezeu. Inselaciunea a evoluat treptat. Pe masura ce numarul avorturilor a crescut, pe masura ce desfranarea si vrajitoria s-au inmultit, diavolul si-a perfectionat armele. Calcarea in picioare a valorilor crestine de catre ei insisi i-a incurajat slujitorii lui antihrist sa incerce noi modalitati de a prelua ei locul lui Dumnezeu.

stefan florin 18.11.2013 12:32:40

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540641)
Am ascultat recent ,,Marturii din Tara Fagarasului'' in varianta audio si acolo parintele Arsenie Boca spunea clar ca ,,alunecarea de la nume la numar constituie un pacat de care se vor face raspunzatori toti cei care-l propovaduiesc." Parintele a descris sugestiv dictatura biometrica. Tu ce intelegi prin ,,alunecarea de la nume la numar ''?

Faptul ca exista CNP de mult timp nu inseamna ca e placut lui Dumnezeu. Inselaciunea a evoluat treptat. Pe masura ce numarul avorturilor a crescut, pe masura ce desfranarea si vrajitoria s-au inmultit, diavolul si-a perfectionat armele. Calcarea in picioare a valorilor crestine de catre ei insisi i-a incurajat slujitorii lui antihrist sa incerce noi modalitati de a prelua ei locul lui Dumnezeu.

si de unde stii tu ca CNP-ul nu este placut lui Dumnezeu?
ps: si crezi tu ca din pricina CNP-ului s-au inmultit desfranarea si vrajitoria?

antoniap 18.11.2013 13:09:07

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 540642)
ps: si crezi tu ca din pricina CNP-ului s-au inmultit desfranarea si vrajitoria?

Intrebari rautacioase la care voi incerca, totusi, sa raspund.

Stiu pentru ca se face referire la acest lucru in Apocalipsa, capitolul 13.

Pacatul s-a inmultit si pentru ca a fost promovat prin muzica si prin cinematografie. Iar spectatorii, in loc de dispret, le-au oferit acestora aplauze. Asta i-a incurajat sa continue.

In locul ecranizarilor dupa romane cu mesaje cat de cat educative, au aparut filme cu mesaje dubioase la care tinerii si nu numai ei au cascat gura din plin, lasandu-se influentati. Putini romani s-au trezit si au inteles cat e de important sa-si aleaga sursele de informare. Unii isi lasa copiii la televizor ori la internet fara restrictii apoi se bat cu pumnii in piept ca le-au creat conditii copiilor lor.

Fara valorile noastre crestine suntem un popor mort inca de pe acum, asa cum spunea parintele Arsenie Boca.

AlinB 18.11.2013 14:10:55

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540641)

Parintele Arsenie zicea, e inregistrata vocea lui sau este ceva de genul "Georgeta din Sibiu zice ca parintele a zis..."??

Daca da, vreau sa aud si eu inregistarea.
Daca nu, nu te mai obosi.

Citat:

Aha, totul de la CNP se trage si prin CNP diavolul ia locul lui Dumnezeu?

Si voi vreti ca sa gandeasca toti ca voi.
O fi prostia foarte raspandita, dar parca nici in halul asta.

AlinB 18.11.2013 14:12:47

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540647)

Aha, de fiecare data cand ai de gand sa spui o megaprostie, pui Apocalipsa 13 in fata.
Asta e deja tic nervos.

Citat:

Pacatul s-a inmultit si pentru ca a fost promovat prin muzica si prin cinematografie. Iar spectatorii, in loc de dispret, le-au oferit acestora aplauze. Asta i-a incurajat sa continue.

In locul ecranizarilor dupa romane cu mesaje cat de cat educative, au aparut filme cu mesaje dubioase la care tinerii si nu numai ei au cascat gura din plin, lasandu-se influentati. Putini romani s-au trezit si au inteles cat e de important sa-si aleaga sursele de informare. Unii isi lasa copiii la televizor ori la internet fara restrictii apoi se bat cu pumnii in piept ca le-au creat conditii copiilor lor.

Fara valorile noastre crestine suntem un popor mort inca de pe acum, asa cum spunea parintele Arsenie Boca.
Ai raspuns, dar asa, sectareste, pe alaturi, facandu-te ca nu intelegi intrebarea.

Mihailc 18.11.2013 14:49:28

Antoniap, acuma lăsând abordarea malițioasă la o parte... dacă credeți așa de tare în suspiciunile voastre, ce soluții propuneți pentru prevenirea așa-zisei "lepădări"?

stefan florin 18.11.2013 15:17:29

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 540647)

ai scris acest mesaj dat NU ai raspuns la ceea ce te-am intrebat. Ai facut referire la Apocalipsa cap.13.Poti tu sa spui raspicat ca CNP-ul este 666? Ai pomenit de muzica si cinematografie, ca datorita lor multi tineri au luat-o razna. Ce legatura este intre toate aceste lucruri si CNP? Din cauza CNP-ului a aparut in lume muzica si filme care promoveaza o viata nonconformista?

AlinB 18.11.2013 16:30:45

Tare naiv mai esti.
Din tot ce a spus pana acum, ce te face sa crezi ca ar tinde spre o anumita coerenta ideologica?

antoniap 18.11.2013 20:04:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540665)
Tare naiv mai esti.
Din tot ce a spus pana acum, ce te face sa crezi ca ar tinde spre o anumita coerenta ideologica?

Tu, fireste, esti frumos, destept si ... modest!!! Ce nu spui tu ca sa fii corect politic? Putin iti pasa daca esti coerent sau nu. Pe tine te intereseaza sa-i stresezi pe crestini si sa distrugi acest forum.

antoniap 18.11.2013 20:11:01

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 540642)

Iti reamintesc intrebarile la care ti-am raspuns anterior ca sa vedem cine e coerent si cine nu e.

antoniap 18.11.2013 20:30:19

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 540657)
Antoniap, acuma lăsând abordarea malițioasă la o parte... dacă credeți așa de tare în suspiciunile voastre, ce soluții propuneți pentru prevenirea așa-zisei "lepădări"?

Asa cum spunea parintele Adrian Fageteanu, traim vremurile lui ,,Scapa cine poate.'' Cine va dori cu adevarat sa gaseasca solutii le va gasi. Cu sacrificii, insa. Trebuie sa-l iubim pe Dumnezeu mai mult decat bogatia si slava lumeasca. Nu vor exista solutii colective, ci doar individuale. Pur si simplu vor exista portite de scapare pentru cei care doresc asa ceva. Iar Dumnezeu ii va ajuta fie sa moara mai repede, fie sa traiasca.

Ce se poate face la nivel colectiv este sa luptam ca documentele cu cip sa nu fie obligatorii. Iar atunci cand cei care nu au pecetea (cipul implantat) nu vor putea nici vinde si nici cumpara, pur si simplu trebuie sa suporte privatiuni o perioada de timp, atat cat va dura stapanirea antihristica. Mai pot sa se adune in grupuri cu aceleasi convingeri si sa se ajute reciproc.

bogdan81 18.11.2013 22:13:05

Antonia, pecetea este atunci cand se va cere lepadarea de credinta. Nu stim care este pecetea. Orice lucru poate deveni pecete daca este primit ca urmare a lepadarii.
Sfintii Parinti ne spun ca antihristul se va da pe sine drept dumnezeu si se va aseza in locul lui Hristos, de unde si numele lui - anti-hrist.
Tot parintii ne mai spun ca atunci NU va fi posibila nici o rezistenta organizata impotriva lui, asa ca solutia cu adunarea in grupuri care sa se ajute e iluzorie.
Cei care nu se vor lepada vor primi moarte muceniceasca insa mucenicia este ca urmare a marturisirii lui Hristos. A fi mucenic inseamna a muri marturisind pe Hristos.

Demetrius 19.11.2013 05:38:40

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 540697)
Antonia, pecetea este atunci cand se va cere lepadarea de credinta. Nu stim care este pecetea. Orice lucru poate deveni pecete daca este primit ca urmare a lepadarii.
Sfintii Parinti ne spun ca antihristul se va da pe sine drept dumnezeu si se va aseza in locul lui Hristos, de unde si numele lui - anti-hrist.
Tot parintii ne mai spun ca atunci NU va fi posibila nici o rezistenta organizata impotriva lui, asa ca solutia cu adunarea in grupuri care sa se ajute e iluzorie.
Cei care nu se vor lepada vor primi moarte muceniceasca insa mucenicia este ca urmare a marturisirii lui Hristos. A fi mucenic inseamna a muri marturisind pe Hristos.

Nimeni nu-i va cere niciodată cuiva lepădarea și să primească apoi pecetea.

Orice lucru primit spre folos lumesc sub avertizare din sectorul duhovnicesc este pecete și înseamnă de fapt lepădarea de Hristos.
Primirea nu este urmare a lepădării, ci este efectiv lepădare(chiar dacă-i inteligent argumentată).

Cei care primesc pecețile caută tot felul de subterfugii ca să refuze avertizarea(nu pecețile) și să se amăgească cu explicații ”logice” pe cât le permite inteligența.

14. Omul firesc nu primește cele ale Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt nebunie și nu poate să le înțeleagă, fiindcă ele se judecă duhovnicește.(1Cor2,14)

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:39:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.