![]() |
poze nunta
4 atașament(e)
Asa dupa cum v-am promis, am revenit dupa nunta cu niste poze.
Rezumat: nunta a fost frumoasa,dar parintii mei nu au venit niciunul. Au fost toate celelalte persoane invitate. |
Casa de piatra!
|
casa de piatra :)
Sa aveti o casatorie fericita si o familie implinita :)
Multumim frumos ca te-ai tinut de cuvant si nu ne-ai uitat cu pozele;sunt intr-adevar poze frumoase iar voi straluciti,ma bucur pt voi :) :53: :53: :53: |
Citat:
Chiar suntem fericiti noi doi.............doar usor umbriti de situatia creata. Dar viata merge innainte. |
Felicitari si casa de piatra! :)
Sa aveti o viata frumoasa impreuna! |
Draga Ioana, casa de piatra va doresc si sa ascultati unul de altul si amandoi de Dumnezeu!
Celelalte se rezolva cu timp, cu blandete si cu rabdare. Sa fiti binecuvantati si cu copii frumosi si sanatosi! Sa va iubiti pana la adanci batraneti. Doamne ajuta! |
Felicitari...Ioana..si "casa de piatra"cum se zice....se vede din poze cit de mult va iubiti....sa va dea Dumnezeu o viata plina de bucurii si impliniri pe toate planurile.Imi pare rau ptr.parintii tai ,care nu au vrut sa participe la eveniment.Sigur o sa le para rau.....,insa nu vor mai putea repara nimic......sincer?...eu nu as fi reusit sa stau departe de fiica mea ,in asemenea zi....dar....asta e....
|
Felicitari! Casa de piatra! Dumnezeu sa va binecuvinteze casnicia si cu nastere de prunci. Sa tineti aproape de Dumnezeu ca dragostea voastra sa sporeasca si sa vine si pacea in familia voastra...mare.
Sa auzim numai de bine!:53::53::53: N.B:- Asteptam celelalte poze! |
Felicitari!
Casa de piatra !:53:
Copii frumosi si sanatosi!:53: Zile senine si numai fericire!:53: |
Muuuuuuuuultuuuuumeeeeeeeeesc
Multumesc tuturor :) :):):)
La partea cu copiii lucram de zor ;). Ne dorim tare multu cel putin unul. Daca da Domnul poate scapam dintr-o tura cu doi :P |
O postare de zile Mari , cu imagini pe masura !
1 atașament(e)
Citat:
|
poze nunta
4 atașament(e)
Eu................. din nou pentru a ma tine de promisiune si cu poze oficiale. Vroiam doar sa va multumesc din nou pentru sprijin si sfaturi. Nu stiu daca realizati cat mi-ati fost de folos. Nu am disparut din forum. Sunt aici si citesc aproape zilnic ce se posteaza. Daca va aparea ceva notabil in viata mea va voi informa. Urmatoarea promisiune de care trebuie sa ma tin e ca peste un an sa va spun daca sunt ok. Asa ca ............daca nu ne "vedem" pana atunci.........va pup si inca odata va multumesc.
|
Frumoase poze!
Citat:
Sa fi iubita si fericita! |
multumim....superbe poze
ai fost o miserica f.f.f.simpatica ,buchetul si el superb(ceva flori de camp) sau nu...oricum mie mi=a placut mult de tot....sa-ti dea Dumnezeu mult mult mult noroc in viata de cuplu...si inca ceva ca un sfat(daca nu-i cu suparare)...macar din cind in cind sa te rogi ptr.tine,sotul tau si ptr.parintii tai.....
|
Citat:
|
Citat:
sa ne rugam mult ca R U G A C I U N E A este o C H E I E care D E S C H I D E doua lumi CERUL ca D U M N E Z E U sa dea si I N I M A SI SU F L E T U L omului sa primeasca, de aceia sa crerem sa ne dea dupa a LUI Intelepciune si voie amin amin amin S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN AMIN AMIN |
A trecut 1 an !!!!!!!!!!
Am promis ca revin. Ieri s-a implinit un an de la data casatoriei. Totul este in regula intre noi doi.
Cu parintii stau asa: Tata a pus (partial ) piciorul in prag si vorbeste cu mine. Chiar a fost o saptamana la noi la Cluj :) (desigur mama era plecata din tara) Mama azi ajunge in tara. Inca tot nu vorbeste cu mine si tot ameninta. Ultima amenintare e ca divorteaza de tata la final de iunie (dupa ce termina sora mea facultatea). Cam atat la capitolul vesti In rest, vroiam sa va spun ca am cerut ajutorul unui psiholog. Nu mai reuseam sa fac fata situatiei. M-a ajutat enorm si inca mai lucram, invat sa traiesc din nou. Va pup |
Ma bucur pentru d-voastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze , sa va dea pace si buna intelegere in continuare , sa stinga orgoliul mamei si sa-i mangaie tristetea pentru a putea vedea ca ceea ce credea a fi o casnicie falimentara din start, este una reusita.
|
Citat:
|
E bine sa ne auzim de bine. :)
Esti inca marcata de povestea cu mama? De ce? |
Am revenit cu vestea promisa
De fraiera. Dar am o veste buna : in ianuarie vom fi parinti. Se pare ca e un baietel frumos. Abia astept
|
Felicitari!!!!!!!
:D sunt primu' care a zis-o (aici)! :D |
Citat:
Merci mult, chestia cu de fraiera era raspuns la intrebarea ta :D |
Felicitari, Ioana, ma bucur mult pt tine !
|
Felicitari si din partea mea;si mai ales sa ai nastere usoara :)
Acum,ce sa facem?Asteptam poze si cu bebelul :))) |
Cu mama ta ce se mai aude?
|
bebe
3 atașament(e)
Dupa cum am promis, am revenit cu poze cu bebe, e un dulce, il iubim enorm si e perfect sanatos.
|
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucure! Va alaturati acum mamicilor de pe forum :)
|
1 atașament(e)
Citat:
Felicitari! |
felicitari, sa-ti traiasca copilasul si sa te bucuri de el,alaturi de sotul tau......
|
Citat:
:53: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:20:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.