![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Repet rugamintea de a oferi o explicatie in ceea ce priveste titulatura de Nascatoare de Dumnezeu a Fecioarei. |
Dumnezeu fiul are si o fire umana .deoarece El s-a intrupat in Fiul Omului
|
Citat:
"Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă iubește; și cine Mă iubește, va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi, și Mă voi arăta lui." (Ioan 14,21) |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Reluati Noul testament si aratati-mi unde Isus sau vreun apostol porunceste tinerea Sambetei. |
Citat:
Asa ne invata biserica ortodoxa. Coptii din Egip spun ca are o singura fire ,dumnezeiasca. Dumneavoastra sunteti ortodox? |
Citat:
"άρα άπολείπεται σαββατισμός τώ λαώ τού Θεοώ" (Evrei 4,9 - în original) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Nu. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
D-voastra trebuie sa declarati carui cult apartineti. Inversunarea de care dati dovada dovedeste ca nu sunteti ortodox ci apartineti unei secte ,poate baptist sau evanghelist Sunt curioasa daca vreun sectant ,in urma discutiilor cu ortodocsii s-a gandit sa se intoarca la religia in care a fost botezat. Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea ca pana la sfarsitul veacurilor sectantii vor ramane in erezia lor si iata ca profetia se implineste.. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca va referiti la faptul ca ati avea nevoie de vreo 3 vieti sa studiati toata literatura patristica, e mai simplu: Cititi marturisirea de credinta, sau dogmatica unde sunt prezentate argumnetele cu trimiteri, acolo unde doriti sa verificati. Citat:
Citat:
|
sfirsitul veacurilor este aproape ,apoi incep alte veacuri -vremurile feriocite promise,
|
Citat:
|
Citat:
Desi un ortodox practicant merge duminca la sf.Liturghie |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Cu totul era intre cei de jos, si dintre cei de sus nicicum nu S-a despartit Cel negrait, cand de voie pentru noi a patimit, si cu moartea Sa moartea noastra a omorat-o, si cu Invierea Sa a daruit viata celor ce-I canta" De unde aveti ideile astea? |
Citat:
Dupa sfarsitul veacurilor incepe vesnicia. |
Citat:
Probabil sunteti iudeu. Discutiile sunt pt.a clarifica unele aspecte ale ortodoxiei care se vor denaturate si criticate de unii dintre participanti ,majoritatea neortodocsi. |
Citat:
|
Citat:
Si dupa ma acuza ca eu l-as ataca cu ura. Nu e ura, doar ca nu pot sa accept lucrurile irationale. Tocmai de aia nu ii mai raspund dumnealui. Va raspund dvs ca sa va faceti o parere mai complexa despre cum stau lucrurile. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:38:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.