![]() |
Citat:
|
si martorii lui iehova spun ca ei traiesc dupa scriptura si dupa modul de viata al primilor crestini.
Erezia lor (la fel si adventismul si celalate erezii), a aparut in sua , adica la mii si mii de kilometri departare de europa si orientul mijlociu (unde exista demult civilizatie) si au curajul sa se laude ca ei traiesc ca primii crestini. Iar daca ratacitii care au infiintat aceste secte ar trai acum si ar fi intrebati - cu siguranta nu ar sti un strop de istorie a crestinismului primar. Uneori , ma uimesc ereticii - de cata indrazneala impletita cu obraznicie dau dovada atunci cand isi lauda ratacirea. |
Domnule stefan florin , puteti sa mai intrebati inca de 20 de ori , ca tot nu o sa raspunda.
Ori ,daca o sa raspunda , o sa talmaceasca versetele si o sa le deformeze dupa bunul lui plac , astfel incat sa para ca este adevarat - desi va fi o minciuna. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si ghice ce ? si ateii au preluat aceeasi afirmatie. Si iata cum Biserica lui Hristos este atacata din toate partile de toti care si-au vandut sufletul tatalui minciunii. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe de alta parte ,observ ca nu stii cum s-o dai cotită (nu stii cum sa schimbi subiectul) in ceea ce priveste acea blasfemie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Si observ in continuare , cum tu incerci sa schimbi repede subiectul. Nu iti convine? Macar ai taria sa recunosti ca adventistii cred in aceasta blasfemie !
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Maleahi 3
" Sunteți blestemați câtă vreme căutați să Mă înșelați, tot poporul în întregime! Aduceți însă la casa vistieriei toate zeciuielile, ca să fie hrană în Casa Mea; puneți-Mă astfel la încercare, zice Domnul oștirilor, și veți vedea dacă nu vă voi deschide zăgazurile cerurilor și dacă nu voi turna peste voi belșug de binecuvântare." NT nu zice nimic despre zeciuala. E chiar mai drastic " Iar inima și sufletul mulțimii celor ce au crezut erau una și nici unul nu zicea că este al său ceva din averea sa, ci toate le erau de obște. ......... Și nimeni nu era între ei lipsit, fiindcă toți câți aveau țarini sau case le vindeau și aduceau prețul celor vândute, Și-l puneau la picioarele apostolilor. Și se împărțea fiecăruia după cum avea cineva trebuință. " |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Invataturi precum "Acesta este trupul Meu"(cu referire la painea franta) sau " Eu sunt usa.Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit" (Ioan 10:9) le credem (nici nu avem cum altfel) si le intelegem duhovniceste. Daca dvs. le luati literar ajungeti la niste halucinatii (un hristos cu doua trupuri, sau un hristos cu clanta si balamale). |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Avortul este interzis. La fel si orice pacat/fapta care contravine legilor lui Dumnezeu.
|
Citat:
|
Nu ma bag peste adventisti. Insa chiar si porunca din VT este pazita de ceea ce s'a spus mai devreme si anume ca "Dumnezeu este acelasi ieri, astazi si in veci"
|
Citat:
Cuvintele de la Cina cea de Taina au legatura cu Ioan 6, in care se face legatura dintre paine-Trup. A zis "Aceste cuvinte sunt duh si viata", nu "aceste cuvinte sunt simboluri". |
Citat:
Citat:
Tu crezi despre sectarii tai ca sunt sfinti cu totii, de aceea te alarmeaza vestile astea. Si te alarmeaza pentru ca te linisteste credinta ta ca faci parte dintr-o secta in care toti sunt sfinti, inclusiv tu! In particular fie spus, eu cand am gresit mi-am cerut scuze - adu-ti aminte -, spre deosebire de tine. De ce crezi c-as fi mintit in legatura cu cei 2 sinucigasi de-ai tai? Ca sa-mi cer dupa aceea scuze? De la tine? Din nou? |
Citat:
Citat:
P.S. Sunt anumite cazuri deosebite in care esti nevoit sa alegi ce viata sa salvezi. Nadajduiesc ca nu o sa va pretati la deschiderea de astfel de subiecte, doar pentru a va iesi macar un exemplu de nesocotire a Cuvantului lui Dumnezeu, de catre BAZS. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:01:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.