![]() |
Citat:
Citat:
Dar din moment ce spui ca unul aduce numai vorbe frumoase si numai atat, deja ai judecat fara sa stii. Mai ales ca tu nu aduci nici macar vorbe frumoase, ci numai te contrazici doar asa, ca sa arati ca existi si ca esti contra... |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Apropos de "a judeca": dacă eu constat că tu scrii versuri când nimic nu ai a spune, nu înseamnă că te judec, sora mea. |
Citat:
|
Citat:
Mie (care nu sunt nici ortodox, nici penticostal), mi s-a părut o postare deosebit de coerentă și mai ales cristocentrică. Orice ortodox ar putea fi de acord cu ea. |
Citat:
|
Citat:
Parca am fi la concurs " Arata ca poti oferi ceva mai bun" .Hristos nu obliga pe nimeni ,numai voi sunteti pisalogi si nu tineti seama de poruncile lui Vad ca ai mai mult de 2000 de postari aici ,ai ravna pt a enerva si dezbina. Daca ai la fel de multe postari si la site-ul penticostal cand mai muncesti ? |
Citat:
|
Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte. Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente” |
Citat:
Eu nu am cunoscut in biserica mea ortodoxa asa ceva. |
Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos. Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere. |
Citat:
Ca idee generala e bine sa te pazesti de cei care sustin ca detin adevarul si ca ei sunt si singurii care au acest adevar. Dumnezeu ne-a dat ratiune si simtire, daca nu ne vroia rationali ne facea animale. E pacat sa nu ne folosim atat ratiunea cat si simtirea. Trebuie sa ai un echilibru intre cele doua, sa te folosesti atat de inima cat si de ratiune. |
am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?
|
Citat:
|
Citat:
"Din dragoste pentru Mine, din dragoste pentru Mine vreau sa lucrez! Caci cum ar putea fi hulit Numele Meu? Nu voi da altuia slava Mea." (Isa.48:11) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Unii sunt mai priceputi a spune cuvinte multe, altii scurt si la obiect, insa ce trebuie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?" referitor la o afirmatie pe care ati facut-o mai devreme "Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta."(ucenic) |
Citat:
"Înfricoșător [ești], Dumnezeule, în cele sfinte ale Tale" Dacă nu mă credeți, verificați aici. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Hristos vorbeste si despre "relatiile" dintre Persoanele Sfintei Treimi, ceea ce inseamna ca e important pentru mantuire. Hristos spune ca cel ce mananca si bea Sangele Sau are Viata vesnica, deci asta e Calea, Hristos spune ca cine crede si se va boteza se va mantui, iar cine nu se va osandi, deci si Botezul e vital pentru mantuire. Deci cei ce au de naturat Taina nu se pot mantui. Concluzia e ca nu toti zic acelasi lucru. |
Citat:
|
Citat:
Dupa cum vezi vin foarte multe persoane de alte confesiuni sa-si spuna parerea aici -spre deosebire de noi ortodocsii, unii dintre ei fiind foarte ""profesionisti"" (spus in gluma, si doar referitor la iuteala si dexteriatea cu care posteaza citate din Biblia lor)- in loc sa posteze pe forumurile corespunzatoare... Unii, cred ca se simt chiar bine aici... Ca unii dintre noi ortodocsii, suntem mai nevrednici, mai nepriceputi in a vorbi mult si cu vorbe alese despre cele sfinte, nu recitam pe de rost citate intregi din Biblie, cu indicatii precise... nu avem nici macar un limbaj totdeauna potrivit., ca mai gresim sau nu cunoastem bine randuiala si mai ne si recunoastem a fi amarnic de pacatosi.... asta este cat se poate de evident. Dar credinta nu ne-o lasam.... Cred ca trebuie sa cauti un alt site. Precis vei gasi pe undeva vreo confesiune.... |
Citat:
|
ai dreptate
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Intr-un lucru ai dreptate (un defect pe care mi-l asum si nu ma laud cu el) sunt foarte convins de ceea ce spun. Dar macar eu aduc argumente pentru convingerile mele si nu ma ascund dupa genul asta de replici. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
aici sint si eu de acord
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:05:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.