Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   cea mai buna religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14620)

Doriana 09.03.2012 12:03:17

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433942)
Ceea ce fac eu, nu interesează pe nimeni. Sau n-ar trebui să intereseze..

Aha. Deci numai pe tine ar trebui sa te intereseze ce face altul, anume ca arunca doar vorbe si atat. Ce faci tu nu e treaba nimanui. Bine de stiut...
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433942)
Voi aveți de unde învăța, nu trebuie să vă spun eu: Sfânta Scriptură, Sfânta Tradiție e suficient.

Si ce te face sa crezi ca nu am cauta sa invatam din aceste lucruri? Si poate unii np o fac mai mult ca tine...
Dar din moment ce spui ca unul aduce numai vorbe frumoase si numai atat, deja ai judecat fara sa stii. Mai ales ca tu nu aduci nici macar vorbe frumoase, ci numai te contrazici doar asa, ca sa arati ca existi si ca esti contra...

osutafaraunu 09.03.2012 12:04:47

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433947)
"coerent" și "deslușit" din punct de vedere gramatical.
Nu din punct de vedere al informațiilor așa zis împărtășite.

Care din informațiile respective ți se par incoerente și nedeslușite, mai ales că erau solid ancorate în învățătura Bibliei?

DragosP 09.03.2012 12:16:38

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 433949)
Aha. Deci numai pe tine ar trebui sa te intereseze ce face altul, anume ca arunca doar vorbe si atat. Ce faci tu nu e treaba nimanui. Bine de stiut...

Si ce te face sa crezi ca nu am cauta sa invatam din aceste lucruri? Si poate unii np o fac mai mult ca tine...

Pe mine nu mă interesează că aruncă cu vorbe. Mă interesează că aruncă cu vorbe ce contrazic ortodoxia. Sunt convins că unii caută și fac mai multe ca mine în ceea ce privește trăirea ortodoxă. Eu sunt un nimeni.

Citat:

Dar din moment ce spui ca unul aduce numai vorbe frumoase si numai atat, deja ai judecat fara sa stii. Mai ales ca tu nu aduci nici macar vorbe frumoase, ci numai te contrazici doar asa, ca sa arati ca existi si ca esti contra...
Te rog să mă ignori, din tot sufletul te rog să o faci.
Apropos de "a judeca": dacă eu constat că tu scrii versuri când nimic nu ai a spune, nu înseamnă că te judec, sora mea.

DragosP 09.03.2012 12:17:14

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 433950)
Care din informațiile respective ți se par incoerente și nedeslușite, mai ales că erau solid ancorate în învățătura Bibliei?

Ancore solide rupte din context.

osutafaraunu 09.03.2012 12:21:45

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433952)
Ancore solide rupte din context.

Iartă-mă că insist, dar ce anume e rupt din context? Care din idei ți se par a fi deviate din contextul Scripturii (în care spuneam eu că sunt ancorate)?
Mie (care nu sunt nici ortodox, nici penticostal), mi s-a părut o postare deosebit de coerentă și mai ales cristocentrică. Orice ortodox ar putea fi de acord cu ea.

Doriana 09.03.2012 12:23:15

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433951)
Te rog să mă ignori, din tot sufletul te rog să o faci.
Apropos de "a judeca": dacă eu constat că tu scrii versuri când nimic nu ai a spune, nu înseamnă că te judec, sora mea.

Bine, fratele meu, cum vrei tu... Te voi ignora... deocamdata... :)

anita 09.03.2012 12:56:08

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 433940)
Fa si tu macar atat. Si dupa aceea si restul, ca sa avem de unde invata si noi. Arata ca poti oferi ceva mai bun, doar ai credinta adevarata. Hai, copacel!

Credinta se traieste ,nu se invata ,asa e la ortodocsi.
Parca am fi la concurs " Arata ca poti oferi ceva mai bun" .Hristos nu obliga pe nimeni ,numai voi sunteti pisalogi si nu tineti seama de poruncile lui
Vad ca ai mai mult de 2000 de postari aici ,ai ravna pt a enerva si dezbina.
Daca ai la fel de multe postari si la site-ul penticostal cand mai muncesti ?

TunsDiana 09.03.2012 13:07:22

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 433925)
de ce nu este un singur partid politic si sint mai multe,de ce nu este o singura firma de telefonie si sint mai multe etc.ia zi ca vrei sa te abonezi la o firma de telefonie si vei sta de vorba cu un reprezentant orange,cu unul vodafone ,cu unul rds,cu unul romtelecom,etc.fiecare incearca sa te convinga sa faci abonament la firma lui.daca vb de religii si vei sta de vorba cu un preot ortodox,cu unul catolic,cu un rabin,cu un conducator spiritual budist,cu un pastor adventist,un pastor evanghelist,etc oare ce crezi ca-ti vor spune ?:):):) recomandarea e sa deschizi ochii (valabil si pt telefonie si pt biserici) atentie la firmele/bisericile care te jumulesc de bani

De ce trivializati Biserica comparand-o cu partidele si firmele de telefonie?

penticostalul 09.03.2012 13:42:50

Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte.

Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente”

TunsDiana 09.03.2012 13:52:14

Citat:

În prealabil postat de penticostalul (Post 433960)
Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte.

Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente”

Biserica nu e o firma! Nu activeaza in domeniul economic. Dar cine intre preoti defaimeaza alte biserici?
Eu nu am cunoscut in biserica mea ortodoxa asa ceva.

ucenic 09.03.2012 13:55:29

Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos.

Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere.

wassabi 09.03.2012 14:22:54

Citat:

În prealabil postat de UnOm42 (Post 433931)
Nu doar ortodocșii zic că sunt pe "calea cea dreaptă".

Toate religiile majore propăvăduiesc că au calea cea dreaptă.

aproximativ insa doar religiile caldeene (iudaism, crestinism si islam) sunt vehemente. religiile orientale sunt indulgente si nu sustin ca exista o singura cale. e absurd sa pretinzi ca la Dumnezeu poti ajunge doar intr-un singur fel, Dumnezeu e infinit.
Ca idee generala e bine sa te pazesti de cei care sustin ca detin adevarul si ca ei sunt si singurii care au acest adevar. Dumnezeu ne-a dat ratiune si simtire, daca nu ne vroia rationali ne facea animale. E pacat sa nu ne folosim atat ratiunea cat si simtirea. Trebuie sa ai un echilibru intre cele doua, sa te folosesti atat de inima cat si de ratiune.

roxanapopa70 09.03.2012 14:37:36

am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?

TunsDiana 09.03.2012 14:44:59

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 433963)
Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos.

Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere.

De aceea este forum pentru sporovaiala.

ucenic 09.03.2012 14:45:23

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 433982)
am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?

Priveste in Sus. De acolo ti-a venit ajutorul. Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta. Ia seama la Singurul care vine in ajutor, si anume, Dumnezeu.
"Din dragoste pentru Mine, din dragoste pentru Mine vreau sa lucrez! Caci cum ar putea fi hulit Numele Meu? Nu voi da altuia slava Mea." (Isa.48:11)

TunsDiana 09.03.2012 14:48:28

Citat:

Luati totul la misto ca si colegul Dragos P.

ucenic 09.03.2012 14:49:43

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 433984)
De aceea este forum pentru sporovaiala.

Trista concluzia ta insa in parte este adevarata. Numai ca UnOm tocmai are nevoie de mantuire, nu de taifas.

anita 09.03.2012 14:50:52

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 433985)
Priveste in Sus. De acolo ti-a venit ajutorul. Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta. Ia seama la Singurul care vine in ajutor, si anume, Dumnezeu.
"Din dragoste pentru Mine, din dragoste pentru Mine vreau sa lucrez! Caci cum ar putea fi hulit Numele Meu? Nu voi da altuia slava Mea." (Isa.48:11)

Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?

TunsDiana 09.03.2012 14:52:12

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 433987)
Trista concluzia ta insa in parte este adevarata. Numai ca UnOm tocmai are nevoie de mantuire, nu de taifas.

Daca vrea sa aspire la mantuire sa frecventeze biserica, sa se roage, sa citeasca Biblia, sa faca fapte bune etc. forumul nu e pentru mantuire, forumul e pentru discutii

anita 09.03.2012 14:52:46

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 433987)

Da domnule ,ai sesizat bine si din toti astia de aici dumneata ai grija de sufletul lui.

roxanapopa70 09.03.2012 14:53:53

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 433986)

chiar nu fac misto a fost ceva grav de tot dar sa rezolvat.nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut.dar pe forum e liber pt interpretari

Adriana Cluj 09.03.2012 14:57:04

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 433986)

Te inseli in privinta lui DragosP.....nu te pripi.
Unii sunt mai priceputi a spune cuvinte multe, altii scurt si la obiect, insa ce trebuie.

ucenic 09.03.2012 14:57:53

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 433991)
Da domnule ,ai sesizat bine si din toti astia de aici dumneata ai grija de sufletul lui.

Nu de mine are nevoie UnOm, ci de Hristos. Mai inainte de orice.

wassabi 09.03.2012 14:58:23

Citat:

de la Dumnezeu vine, intotdeauna NUMAI de la Dumenzeu. pentru oamenii care nu pot spera singuri, pentru oamenii care au nevoie de ajutor in credinta lor exista biserica.

TunsDiana 09.03.2012 15:01:18

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 433993)
Te inseli in privinta lui DragosP.....nu te pripi

Poate ma insel, mie mi-a creat aceasta impresie, nu mi-au placut niciodata mistourile, mi se par fara sens.

anita 09.03.2012 15:38:08

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 433994)
Nu de mine are nevoie UnOm, ci de Hristos. Mai inainte de orice.

Aveti dreptate ,dar va rog sa imi raspundeti la intrebarea anterioara ,sper ca nu ati vazut :
"Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?" referitor la o afirmatie pe care ati facut-o mai devreme "Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta."(ucenic)

osutafaraunu 09.03.2012 16:26:18

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 434011)
ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?"

Ca să aflați ce a vrut să spună David, trebuie să-l "întrebați" chiar pe el. Iar el, în originalul ebraic spune:

"Înfricoșător [ești], Dumnezeule, în cele sfinte ale Tale"

Dacă nu mă credeți, verificați aici.

Lucian008 09.03.2012 20:28:34

Citat:

În prealabil postat de wassabi (Post 433973)
aproximativ insa doar religiile caldeene (iudaism, crestinism si islam) sunt vehemente. religiile orientale sunt indulgente si nu sustin ca exista o singura cale. e absurd sa pretinzi ca la Dumnezeu poti ajunge doar intr-un singur fel, Dumnezeu e infinit.
Ca idee generala e bine sa te pazesti de cei care sustin ca detin adevarul si ca ei sunt si singurii care au acest adevar. Dumnezeu ne-a dat ratiune si simtire, daca nu ne vroia rationali ne facea animale. E pacat sa nu ne folosim atat ratiunea cat si simtirea. Trebuie sa ai un echilibru intre cele doua, sa te folosesti atat de inima cat si de ratiune.

Daca ai avea bun simt ai sterge "ortodox" de la religie. Prin afirmatiile tale nu faci decat sa contrazici invatatura BO. Daca pentru ca Dumnezeu e infinit sunt mai multe cai de a ajunge la El, Hristos de ce a mai zis: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine."? De ce Hristos spune:"Intrați pe poarta cea strâmtă; că largă este poarta – și lat este drumul ce duce la pieire și mulți sunt cei ce intră prin el;și strâmtă este poarta – și îngust este drumul ce duce la viață și puțini sunt cei ce îl află."?

Lucian008 09.03.2012 20:31:19

Citat:

În prealabil postat de UnOm42 (Post 433922)
Nu vreau să par că nu pricep, dar dacă creștinismul era religia salvatoare, de ce nu a rămas unită și s-a divizat în atâtea grupuri? Mi se pare foarte ușor să nu faci diferența între ele, căci toate spun, în fond, același lucru, așa că iar apare întrebarea: De ce nu a rămas o singură religie?

Cine a spus ca toti din BO se mantuiesc? Daca nu se mantuiesc toti si nu sutn toti drepti, nu e evident ca unii se pot rupe de Biserica pentru a-si face propriul dumnezeu potrivit cu ceea ce si-ar dori ei sa fie?

Lucian008 09.03.2012 20:42:27

Citat:

În prealabil postat de UnOm42 (Post 433931)
Nu doar ortodocșii zic că sunt pe "calea cea dreaptă".

Toate religiile majore propăvăduiesc că au calea cea dreaptă.

Eu cred că e mai mult o obijnuință în folosirea acestui cuvânt și nu vă dați seama că toți "ereticii", zic de fapt aceleași chestii ca voi.

Asta am observat eu, studiind și pe alții. Nu e o impresie subiectivă, doar așa stau lucrurile.

Daca ar spune aceleasi lucruri ar fi in Biserica lui Hristos. Sa ne amintim ca Hristos nu a spun doar sa facem bine, lucru pe care nu il contesta nimeni celorlalte confesiuni. Toti invata ca trebuie sa facem bine aproapelui (chiar daca au existat deviatii ele nu au tinut de invatatura confesiuniilor) si sa ne rugam lui Dumnezeu. Dar pentru asta chiar nu ar fi fost nevoie sa vina Hristos. Si Buddha a spus asta, de exemplu. Ar fi putut sa fi spus Dumnezeu asta pe munte cand a dat Legea poporului ales si sa nu fi fost doar pentru evrei ci sa o fi dat tuturor popoarelor. Dar Hristos a murit pentru omenire.
Hristos vorbeste si despre "relatiile" dintre Persoanele Sfintei Treimi, ceea ce inseamna ca e important pentru mantuire.
Hristos spune ca cel ce mananca si bea Sangele Sau are Viata vesnica, deci asta e Calea, Hristos spune ca cine crede si se va boteza se va mantui, iar cine nu se va osandi, deci si Botezul e vital pentru mantuire. Deci cei ce au de naturat Taina nu se pot mantui.
Concluzia e ca nu toti zic acelasi lucru.

Lucian008 09.03.2012 20:45:31

Citat:

Esti un troll si creezi zazanie. De fapt asta e scopul tau. Stii ca nu ai cum sa primesti un raspuns la cretinoizia ta de intrebare, dar nu asta te intereseaza. Mai faci cate o afirmatie si stii ca unii se vor "arunca" sa o conteste si uite asa "ai mai pus-o" de o cearta.

Adriana Cluj 09.03.2012 21:00:53

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 432378)
,vroiam sa stiu ce ia nemultumit pe fosti ortodocsi ca au trecut la alta confesiune..

Pe acest forum e putin cam greu sa dai peste ortodocsi care au abandonat ortodoxia si au trecut la alta religie..(neoprotestanti, etc)....

Dupa cum vezi vin foarte multe persoane de alte confesiuni sa-si spuna parerea aici -spre deosebire de noi ortodocsii, unii dintre ei fiind foarte ""profesionisti"" (spus in gluma, si doar referitor la iuteala si dexteriatea cu care posteaza citate din Biblia lor)- in loc sa posteze pe forumurile corespunzatoare... Unii, cred ca se simt chiar bine aici...

Ca unii dintre noi ortodocsii, suntem mai nevrednici, mai nepriceputi in a vorbi mult si cu vorbe alese despre cele sfinte, nu recitam pe de rost citate intregi din Biblie, cu indicatii precise... nu avem nici macar un limbaj totdeauna potrivit., ca mai gresim sau nu cunoastem bine randuiala si mai ne si recunoastem a fi amarnic de pacatosi.... asta este cat se poate de evident.

Dar credinta nu ne-o lasam....

Cred ca trebuie sa cauti un alt site. Precis vei gasi pe undeva vreo confesiune....

Adriana Cluj 09.03.2012 21:29:07

Citat:

În prealabil postat de UnOm42 (Post 433908)
Dacă mă puteam duce la o biserică, o făceam.

O intrebare doar, nicidecum rau intentionata: unde esti?

ralucamaria 09.03.2012 22:04:51

ai dreptate

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 434060)
Pe acest forum e putin cam greu sa dai peste ortodocsi care au abandonat ortodoxia si au trecut la alta religie..(neoprotestanti, etc)....

Dupa cum vezi vin foarte multe persoane de alte confesiuni sa-si spuna parerea aici -spre deosebire de noi ortodocsii, unii dintre ei fiind foarte ""profesionisti"" (spus in gluma, si doar referitor la iuteala si dexteriatea cu care posteaza citate din Biblia lor)- in loc sa posteze pe forumurile corespunzatoare... Unii, cred ca se simt chiar bine aici...

Ca unii dintre noi ortodocsii, suntem mai nevrednici, mai nepriceputi in a vorbi mult si cu vorbe alese despre cele sfinte, nu recitam pe de rost citate intregi din Biblie, cu indicatii precise... nu avem nici macar un limbaj totdeauna potrivit., ca mai gresim sau nu cunoastem bine randuiala si mai ne si recunoastem a fi amarnic de pacatosi.... asta este cat se poate de evident.

Dar credinta nu ne-o lasam....

Cred ca trebuie sa cauti un alt site. Precis vei gasi pe undeva vreo confesiune....

Se pare ca ei nu se simt bine in religia lor si de aceea vin aici la ortodocsi. ramanand pe acest site si dialogand aici sunt dovada faptica ortodoxia este drumul corect si drept chiar ei recunosc asta prin prezenta lor deasa .eu una nu am intrat si nici nu am de gand sa intru pe forumurile altor religii ma simt aproape de Dumnezeu, de Maicuta Domnului si de sfintii minunati care m-au ajutat si ma ajuta mereu in religia in care m-am nascut

roxanapopa70 09.03.2012 22:21:36

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 434057)
Esti un troll si creezi zazanie. De fapt asta e scopul tau. Stii ca nu ai cum sa primesti un raspuns la cretinoizia ta de intrebare, dar nu asta te intereseaza. Mai faci cate o afirmatie si stii ca unii se vor "arunca" sa o conteste si uite asa "ai mai pus-o" de o cearta.

nu-ti raspund la asta.te las sa crezi ca postarile tale sint cele mai intelepte si mai inteligente.esti liber sa scrii ce vrei ca nu-ti raspund.DZEU sa te binecuvanteze

Lucian008 09.03.2012 22:32:52

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 434075)
DZEU sa te binecuvanteze

Doamne cata piosenie. Poate se mai uita si altii si la celelate postari ale tale si vor constata cat de mult te intereseaza sa afli raspunsul la intrebarile tale existentiale.
Intr-un lucru ai dreptate (un defect pe care mi-l asum si nu ma laud cu el) sunt foarte convins de ceea ce spun. Dar macar eu aduc argumente pentru convingerile mele si nu ma ascund dupa genul asta de replici.

osutafaraunu 10.03.2012 14:27:59

Citat:

În prealabil postat de ralucamaria (Post 434074)
Se pare ca ei nu se simt bine in religia lor si de aceea vin aici la ortodocsi. ramanand pe acest site si dialogand aici sunt dovada faptica ortodoxia este drumul corect si drept chiar ei recunosc asta prin prezenta lor deasa .

Doamnă, trebuie să ne obișnuim cu gândul că acesta este un forum de discuții, nu o biserică; iar prezența catolicilor, protestanților, neoprotestanților și chiar a ateilor nu demonstrează nimic vis a vis de pretenția de "cale adevărată". E adevărat, ne simțim bine aici la fel ca și pe celelalte forumuri creștine de alte confesiuni... e plăcut să te afli în compania creștinilor. Căci creștinismul e cea mai bună religie.:6:

stefan florin 10.03.2012 14:37:05

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434129)
Doamnă, trebuie să ne obișnuim cu gândul că acesta este un forum de discuții, nu o biserică; iar prezența catolicilor, protestanților, neoprotestanților și chiar a ateilor nu demonstrează nimic vis a vis de pretenția de "cale adevărată". E adevărat, ne simțim bine aici la fel ca și pe celelalte forumuri creștine de alte confesiuni... e plăcut să te afli în compania creștinilor. Căci creștinismul e cea mai bună religie.:6:

pentru prima oara sunt de acord cu tine: crestinismul e cea mai buna religie. Doamne ajuta!

osutafaraunu 10.03.2012 14:51:18

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 434132)
pentru prima oara sunt de acord cu tine: crestinismul e cea mai buna religie. Doamne ajuta!

E pentru a doua oară! Doamna ajută la mai multe !:1:

roxanapopa70 10.03.2012 15:06:04

aici sint si eu de acord

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:05:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.