Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15080)

iustin10 22.10.2012 20:44:24

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 477809)
Va multumesc ,bunii mei crestini ,ptr tot si toate ,cuvintele nu pot exprima ce simt si ce urmeaza in inima mea obosita de chin si suferinta ,....d-zeu sa ma ajute si sa ne intareasca sa facem fata cheltuieliilor si datoriilor cu care am ramas ,...doamne ajuta

Tot timpul am ezitat sa o ajut pe rebecca nu stiu de ce .Desi imi era f mila de ea. Dar m-am gandit ca rugaciunile noastre o vor ajuta si acum se vede valoarea lor,cand ea este in ceruri
Acum ea e inconjuratab de toate rugaciunile celor care nu au avut bani,dar au avut un gand bun pt ea
Spuneti mi cat va trebuie la inmormantare si va trimit eu
Dumnezeu sa o odihneasca

bogman margareta 22.10.2012 20:51:33

multumesc

Suntem foarte datori si banii care-i vom primi de la primarie nu ne ajunge sa ne dam datoriile si o simpla mormintare costa cam atit cit eu nu pot sa cer nimanui ptr ca nu este decent si corect ca sa cer.Dar as fi forte bucuroasa si recunoscatoare daca as primi ajutorul cuiva .D-zeu sa va rasplateasca , PTR OFERTA DV-STRA nu avem nici un ban si nu am putut sa o scoatem de la morga nu ne mai imprumuta nimeni ,.......AJUTATI-NE CEI CARE VRETI SA O MORMINTEZ CRESTINESTE CA PREA A DUS LIPSA DE TOATE ,.....

heaven 23.10.2012 08:10:25

Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute sa treceti cu bine de aceasta incercare,cat despre Rebecca,sunt convinsa ca sufletelul ei curat si-a gasit linistea si este acum alaturi de ingeri!

http://fc04.deviantart.net/fs40/f/20...ATAT_ABBAS.jpg

tabitha 23.10.2012 13:42:13

Vă rog să primiți condoleanțe și din partea mea. Dar, din păcate, nu am cum să vă ajut cu bani.

bogman margareta 23.10.2012 16:39:15

Rebecca azi,

Azi Rebecca a fost scoasa din morga cu ajutorul unui bun crestin care mi-a trimis bani ptr sicriu si cele necesare ,...incercam sa ne limitam la cit se poate de putin ca sa o putem ingopa crestineste, va multumesc tuturor celor care m-au ajutat si mi-au inteles suferinta ,.....celor care m-au jignit si nu au crezut in suferinta mea le doresc sa fie iertate de D-zeu ,...A AVUT SANSA SA MAI TRAIASCA ,DAR SUNTEM MULT PREA SATRACI CA SA FI PUTUT DA MEDICIILOR BANI SA SE OCUPE DE EA.AM CERUT MEREU CU DISPERARE SA FIU AJUTATA ,DAR ASTA ESTE ,....NU VA MAI SUFERI NICIODATA ,........ZILE INTREGI NU PUTEAM SA-I OFER NICI MACAR STRICTUL NECESAR SA FIE ALIMENTATA SI INGRIJITA MAI BINE ,..

IOLANDA 24.10.2012 14:50:09

DUMNEZEU sa o odihneasca in pace pe Rebeca,iar familiei sincere condoleante si multa putere pentru a trece peste aceasta mare suferinta.Doamne Ajuta!!!! DUMNEZEU SA O IERTE!!!.....si pe noi toti deasemenea....

bogman margareta 25.10.2012 14:46:40

Misiune indeplinita

Este f. Trist ca nu am avut conditii financiare sa o ajutam mai mult ,ceeace a contat mult credeti-ma ,......D-zeu ne va invata sa traim fara ea ,ptr ca nu stim ce este viata fara suferinta si greutati.Domnul ne-a ales pe noi ,a fost o cinste si o onoare ptr noi sa facem ceeace am facut ,...nu oricine este ales ptr aceasta misiune divina pe pamint ,de avea grija de un inger,....Doamne ajuta

bogman margareta 02.11.2012 09:48:40

Recunostinta

Doamne, Dumnezeul nostru, cel care nu ne lasi singuri si imparatesti pentru noi, vin cu multumirile mele pentru toate binefacerile pe care le am de la tine si pentru toatea convingerea pe care o am ca Existi si Esti viu, ocrotindu-ne chiar si cand gresim. Iti multumesc, Doamne, pentru toate acestea si ma rog Tie, iarta-ma pentru toata gresala de voie si fara de voie si da-mi mie, pacatoasa, puterea de a intelege si de a Te urma in toata viata asta si sa fiu primit, la sfarsit, intr-un colt din imparatia Ta. Amin.

bogman margareta 03.11.2012 09:27:52

Rugaciune

Doamne,iti multumesc tie pentru toate,pentru bunatatea si mila ta.Iarta-ma Doamne pentru pacatele mele,pentru toate zilele mele pe care le-am trait in intuneric,fara sa vad lumina ta.Ajuta-ma Doamne sa pun inceput bun vietii mele,sa-mi intaresc credinta si sa fac voia ta.Fereste Doamne de primejdii pe mine si familia mea si izbaveste-ne pe noi de tot necazul si nevoia,ca tu Doamne toate le poti cate le voiesti,ca mare este puterea si slava ta.Umple sufletul meu de bucuria iubirii tale Doamne. Doamne,cred,ajuta necredintei mele!...AMIN

Mosh-Neagu 03.11.2012 21:32:11

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 478012)
Azi Rebecca a fost scoasa din morga cu ajutorul unui bun crestin care mi-a trimis bani ptr sicriu si cele necesare ,...incercam sa ne limitam la cit se poate de putin ca sa o putem ingopa crestineste, va multumesc tuturor celor care m-au ajutat si mi-au inteles suferinta ,.....celor care m-au jignit si nu au crezut in suferinta mea le doresc sa fie iertate de D-zeu ,...A AVUT SANSA SA MAI TRAIASCA ,DAR SUNTEM MULT PREA SATRACI CA SA FI PUTUT DA MEDICIILOR BANI SA SE OCUPE DE EA.AM CERUT MEREU CU DISPERARE SA FIU AJUTATA ,DAR ASTA ESTE ,....NU VA MAI SUFERI NICIODATA ,........ZILE INTREGI NU PUTEAM SA-I OFER NICI MACAR STRICTUL NECESAR SA FIE ALIMENTATA SI INGRIJITA MAI BINE ,..

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 478355)
Este f. Trist ca nu am avut conditii financiare sa o ajutam mai mult ,ceeace a contat mult credeti-ma ,......D-zeu ne va invata sa traim fara ea ,ptr ca nu stim ce este viata fara suferinta si greutati.Domnul ne-a ales pe noi ,a fost o cinste si o onoare ptr noi sa facem ceeace am facut ,...nu oricine este ales ptr aceasta misiune divina pe pamint ,de avea grija de un inger,....Doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 479690)
Doamne, Dumnezeul nostru, cel care nu ne lasi singuri si imparatesti pentru noi, vin cu multumirile mele pentru toate binefacerile pe care le am de la tine si pentru toatea convingerea pe care o am ca Existi si Esti viu, ocrotindu-ne chiar si cand gresim. Iti multumesc, Doamne, pentru toate acestea si ma rog Tie, iarta-ma pentru toata gresala de voie si fara de voie si da-mi mie, pacatoasa, puterea de a intelege si de a Te urma in toata viata asta si sa fiu primit, la sfarsit, intr-un colt din imparatia Ta. Amin.

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 479866)
Doamne,iti multumesc tie pentru toate,pentru bunatatea si mila ta.Iarta-ma Doamne pentru pacatele mele,pentru toate zilele mele pe care le-am trait in intuneric,fara sa vad lumina ta.Ajuta-ma Doamne sa pun inceput bun vietii mele,sa-mi intaresc credinta si sa fac voia ta.Fereste Doamne de primejdii pe mine si familia mea si izbaveste-ne pe noi de tot necazul si nevoia,ca tu Doamne toate le poti cate le voiesti,ca mare este puterea si slava ta.Umple sufletul meu de bucuria iubirii tale Doamne. Doamne,cred,ajuta necredintei mele!...AMIN

Noi nu reprezentam nimic. TOT ce e aici, e o amagire. Doar Dumnezeu te poate ajuta. Nu te ruga in fata noastra, care suntem mici, limitati, pacatosi si cu problemele noastre, ci in fata lui Dumnezeu, fara sa te stie nimeni. Abia atunci vei simti AJUTORUL. Paradoxal, nu sunt dusmanul tau... As vrea sa intelegi asta...

AlinB 03.11.2012 21:59:43

Paradoxal...

Mosh-Neagu 03.11.2012 22:14:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 479920)
Paradoxal...

Iata un adevarat inger pazitor... Nimic nu-ti scapa! Multumesc pentru bunavointa, dar eu nu-mi permit sa glumesc aici. Probabil nici tu. Dar... cui ii pasa!?!
Daca vrei sa nu devenim la randul nostru "o tinta", renunta la tentatiile de a "rani" pe altii, doar pentru ca-ti sunt antipatici. Asta e o problema pur personala, si nu se merita! Eu nu vreau s-o ranesc pe colega noastra, ci s-o determin sa depaseasca un anumit stadiu, cei drept folosind propriile metode.

AlinB 04.11.2012 00:44:58

Nu-mi esti antipatic, doar ca eu cred ca datorezi niste scuze doamnei si desi constientizezi asta partial, eviti sa o faci, punand in loc cuvinte care in acest context sunt doar vorbe goale.

Mosh-Neagu 04.11.2012 01:26:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 479965)
Nu-mi esti antipatic, doar ca eu cred ca datorezi niste scuze doamnei si desi constientizezi asta partial, eviti sa o faci, punand in loc cuvinte care in acest context sunt doar vorbe goale.

Scuze? Probabil asa se vede din exterior. Eu am stat departe de acest topic pana cineva mi-a pus la dispozitie niste informatii. Chiar si cu doua zile inainte de moartea fetei. De ce mie, cand putea fi oricine altcineva? Sau... poate ca au mai fost si altii, dar prefera sa taca! Nu e o scuza pentru ce-am spus. O sa o spun si cu alta ocazie, daca va fi cazul. Eu nu vreau sa facem din acest forum ceea ce nu trebuie. Cine vrea, poate sa se roage (ma tem ca nu te numeri printre voluntari), dar la "alte ajutoare" e nevoie de multa, multa bagare de seama, ca niciodata nu stim cu cine avem de-a face. Prin informatiile primite, (pe care NU le voi divulga oricum), se strecurase de-a lungul timpului minciuna. Ce s-a intamplat a fost ca ciobanul care striga "Lupul" cand nu era cazul, iar cand a fost in pericol, nu l-a mai crezut nimeni. Justificarea mea, poate avea un aer penibil, dar imi asum riscul fiindca chiar nu-mi pasa ce gandeste "filosoful". Reactia mea ARE o justificare. Inclusiv aceasta. Trist este ca tie sincer nu-ti pasa de durerea ei, care nu neg ca exista, ci de faptul ca eu nu ma scuz... In alte conjuncturi, lasi impresia ca gandesti foarte profund, pe cand aici, de dragul impresiei artistice, pari total superficial.

Iar mesajul meu de mai sus se vrea a fi un sfat util. Daca-ti pare o vorba goala, probabil ca esti de cealalta parte a baricadei... Ideea este ca nici tu si nici eu nu stim care dintre cele doua parti este cea buna, sau daca este totusi vreuna dintre ele... buna!...

bogman margareta 04.11.2012 10:17:15

O mama doar, indurerata

Nu am sa fac din acest caz dureros ,un caz complicat,sunt o biata mama cu o pregatire medie ,si cu rani adinci si durereroase .In oarecare masura inteleg aluzia la care va referiti si nu voi comenta nimic Tristetea si durerea pe care o port in suflet nu se compara cu jigniriile care mi se aduce ,un singur lucru pot sa va spun D-zeu are dreptul sa ne judece si sa faca dreptate printre noi ,oamenii si sper ca sa o faca in asa fel incit sa nu lase pe nimeni nepedepsit ,....Mereu am fost pusa la zid si mereu am fost jignita si verificata cind ceream ajutorul crestinilor,..am plins atit cit lacrimiile mi-au secat ,am suferit ptr. toate jigniriile care mi sa trimis pe forum ,dar am rabdat ca sa pot sa-i prelungesc viata Rebeccai ,Daca as fi putut as fi dat o bucatica din viata mea sa traiasca inca un pic ,....mi-a fost mai draga ca orice pe lumea asta Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si mi-au intins o mina de ajutor ,...Celor care au incercat din rasputeri sa ma umilesca le doresc tot binele din lume , mi-au deschis ochii ca sa vad ce crestini buni sunt,.....Doamne ajuta

bogman margareta 04.11.2012 10:27:03

...

Doamne, iti multumesc pentru ca existi, pentru ca nu m-ai parasit in nicio clipa a vietii mele, iti multumesc pentru preaplinul iubirii tale. Esti totul pentru mine.Esti oaspetele nostru, nu ne parasi!Binecuvantat fii Doamne, binecuvantat fie numele Tau in veci, Amin!,Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac,...

bogman margareta 04.11.2012 16:10:47

Inteleg

Nu esti dusmanul meu ,dar nici prieten nu-mi esti ,daca esti singurul care te straduiesti public sa ma judeci ,lasa ca este cine sa judece lumea ,d-ta ,comploteaza cu cei care stiu sa faca destul rau omului in suferinta,...D-zeu sa va ierte,...urmati si voi ,...nu-i departe acea vreme,...

bogman margareta 06.11.2012 09:32:51

multumesc

Doamne, iti multumesc pentru rabdarea pe care o ai pentru mine, iti multumesc pentru ca, datorita Tie, vad calea cea adevarata, simt linistea curata si inteleg adevaruri care-mi erau ascunse. Doamne, pogoara in inimile noastre, pacea Ta. Ca Tie ti se cuvine slava si marirea, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

IOLANDA 06.11.2012 13:29:58

Doamne Ajuta....

O sa incerc sa va mai alin un pic suferinta,prin cateva viersuri scrise de parintele nostru drag Ilie Cleopa,in cartea "CUM PUTEM INTRA IN RAI".......
"Insa moartea nemiloasa
A venit cu a sa coasa

Si a lovit pe copil,
Care bland si prea umil
Se duce din viata-ndata,
Lasand mama-ndurerata.

El se duce bland si lin,
Mama lui ramane-n chin
El se duce la lumina,
Mama lui mereu suspina.

El se duce printre flori,
Mama plange cu sudori.
El in rai se veseleste,
Mama lui mereu boleste.

Ca moartea cea nemiloasa
I-a luat mila din casa
Si-a ramas nemangaiata,
Cu inima sfasiata.

Mama , mama necajita
Si cu inima zdrobita,
Nu plange nemangaiata,
Caci va veni vremea odata

Cand copilul tau cel sfant,
Ce l-ai avut pe pamant,
Cu sfintii pe nori va sta
Cand trambita va rasuna.

Cand mortii vor invia
Foarte te vei bucura
Vazand pe copilul tau
Cu sfintii lui Dumnezeu."

este numai o parte din poezie.....pe care am ales-o special ptr.d-stra doamna Margareta.... Doamne Ajuta!!!!!!!!

bogman margareta 06.11.2012 13:52:57

Multumesc

Esti o scumpa si draguta ,asa cum ai fost mereu .Multumesc sunt minunate cuvinte D-zeu ne va linisti , ptr ca asa e firesc sa fie ma va invata sa traiesc mai linistita fara grija zilei de miine ptr ca sa poata supravietui vremuriilor grele prin care a fost nevoita sa treaca.Noi ne multumim sa traim de pe o zi pe alta ,ea era prima la toate sa nu duca lipsa de nimic,ne-am straduit mult ptr acest lucru D-zeu ne e martor cit am incercat sa fac totul, pina in ultima clipa a vietii ei,...Doamne ajuta

bogman margareta 07.11.2012 16:56:45

Va doresc numai bine

Azi cu ajutorul lui D-zeu am sa ma retrag de pe acest forum ,va doresc tuturor un singur lucru,;;DUNMEZEU SA VA IUBEASCA ASA, CUM IL IUBITI SI VOI PE EL ;;.......Doamne ajuta

Nicador 07.11.2012 22:37:24

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 479982)
Nu am sa fac din acest caz dureros ,un caz complicat,sunt o biata mama cu o pregatire medie ,si cu rani adinci si durereroase .In oarecare masura inteleg aluzia la care va referiti si nu voi comenta nimic Tristetea si durerea pe care o port in suflet nu se compara cu jigniriile care mi se aduce ,un singur lucru pot sa va spun D-zeu are dreptul sa ne judece si sa faca dreptate printre noi ,oamenii si sper ca sa o faca in asa fel incit sa nu lase pe nimeni nepedepsit ,....Mereu am fost pusa la zid si mereu am fost jignita si verificata cind ceream ajutorul crestinilor,..am plins atit cit lacrimiile mi-au secat ,am suferit ptr. toate jigniriile care mi sa trimis pe forum ,dar am rabdat ca sa pot sa-i prelungesc viata Rebeccai ,Daca as fi putut as fi dat o bucatica din viata mea sa traiasca inca un pic ,....mi-a fost mai draga ca orice pe lumea asta Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si mi-au intins o mina de ajutor ,...Celor care au incercat din rasputeri sa ma umilesca le doresc tot binele din lume , mi-au deschis ochii ca sa vad ce crestini buni sunt,.....Doamne ajuta

Dumnezeu sa va ajute doamna. Aveti incredere.

IOLANDA 08.11.2012 10:48:08

Dumnezeu stie ,cat putem noi duce....din aceasta cauza va admir pentru "lupta"acerba pe care ati dus-o ptr.fiica d-stra Rebeca(Dumnezeu sa o odihneasca , in pace).....acum ea este cea care va ocroteste de acolo de SUS.....puteti fi sigura de asta.....Dumnezeu, Mantuitorul nostru si Sfanta Maicuta sa va ajute sa mergeti mai departe......Doamne Ajuta!!!!!

bogman margareta 26.12.2012 18:23:58

Nimic nu mi-a ramas

Nu am ce sa iti ofer …Nu mai am nimic …Tot ce am avut am dat deja.Toti au primit cate ceva...Fiecare persoana din viata mea are ceva care sa-i aminteasca de mine in clipele cand va fi singura. Una un vis, alta un gest, una o speranta, alta o clipa de dragoste, una un zambet dimineata in zori, alta o mana calda pe obraz cand ii era greu, toate au 100 de grame de tandrete. As vrea sa iti dau si tie ceva, insa...pentru tine, imi pare rau...chiar nu mi-a mai ramas nimic...Daca vrei, uite, mai am ceva, mic, marunt...nu stiu daca o sa iti placa. E un lucru inutil si fara sens...insa daca vrei ia-l tu. E singurul lucru care mi-a mai ramas! Sufletul meu. ,......Sarbatori binecuvintate ,..tuturor celor care au crezut in mine,.....

glykys 26.12.2012 18:55:45

S-o ierte Bunul Dumnezeu si sa va dea putere!
Am nadejdea ca ne priveste din ceruri... A scapat acum.

bogman margareta 27.12.2012 11:21:25

Urare ptr. Voi cei dragi,...

Imi las gindurile mele aici in prag de sarbatori, vin si iti asez sub bradul impodobit alaturindu-ma si eu celor dragi sufletului tau, cele mai nobile ginduri sa-ti insoteasca pasii in anii viitori, inchide poarta in urma ta acum la cumpana dintre ani, pentru a nu te afecta neimplinirile si deschide o noua poarta, plina de speranta, incredere si iubire, daruieste zimbete celor tristi, iubire celor ce au nevoie de ea, iti daruiesc si eu prietenie, respect, iubire si dor, in clipele de suparare s-au deruta in destin, le asez cu drag prin imbratisarea mea calda, cu urarea de LA MULTI ANI FERICITI 2013, IMPLINIRE SI SPERANTA, NOROC SI CUTEZANTA , DAR MAI ALES SANATATE, CARE ESTE MAI DE PRET CA TOATE !,...D-ZEU SA NE AJUTE,..

bogman margareta 03.01.2013 18:15:27

sunt singura

Când atât de mulți oameni se gândesc la tine într-o zi fie și numai pentru câteva secunde, nu te poți simți decât grozav și recunoscătore pentru toți, pentru că se află în viața ta. Am să vă mulțumesc tuturor pe rând, iar pentru cei pe care încă nu îi cunosc personal, am să ma straduiesc sa-i cunosc cindva ,daca o sa-mi permit,...deocamdata sunt mult prea lipsita de bani casa-mi permit aceasta onoare,Imi doresc mult ca sa muncesc sa-mi ocup timpul liber care a ramas dupa decesul Rebeccai ,am 56 de ani sunt o femeie curata gospodiona cu dragoste de D-zeu si vreau sa ma ajutati cei care vreti sa-mi gasesc ,oriunde de munca .Vreau sa ingrijesc o pers. batrina ,sau bolnava ptr ca sta stiu,asta am facut 33 de ani ,va promit ca veti fi mindra de mine ,oricui ma veti recomanda ,....niciodata nu-mi permit sa dezamagesc pe nimeni,...Doamne ajuta.

IOLANDA 03.01.2013 18:46:55

" La multi ani"!!!,cu multa sanatate si bucurii din partea celor dragi. Cu aceasta ocazie ,iata am aflat ca suntem de aceeasi varsta, pacat ca locuim atat de departe una de cealalta si deocamdata nu ne putem vedea(mi-ar fi placut mult de tot sa ne cunoastem),dar chiar si asa de la distanta,eu am sa ma rog asa cum stiu si pot eu,ca Bunul Dumnezeu sa randuiasca o persoana cu suflet mare ,pentru a reusi sa rezolvati problema unui loc de munca(sincer.la varsta noastra,nu prea mai suntem luati in seama).....Doamne Ajuta!!!!.....

bogman margareta 05.01.2013 20:26:18

multumesc

Iti multumesc ptr. raspunsul tau ,dealtfel tu mereu ai fost cea care stiai cum sa ma consolezi ,..e dureros sa ma trezesc peste 10 luni cind mi se va termina aj. se somaj fara nici un ban Sotul meu de 3 ani este terminat ptr. ca nu-si gaseste nimic nici el ,de munca are 35 de ani munciti fara intrerupere ,virsta de 57 de ani., sa raminem la batranete asa fara nici un sprijin E strigator la cer dupa 33 de ani de suferinta fara o viata decenta care a trebuit sa-o parcurgem cu Rebecca sa ducem viata asta mizerabila ,.....imi vine sa-mi iau zilele ,...nu pot sa cred ca trebuie sa ma chinuiesc incontinuoare ,....offffff Doamne ,ai mila de noi ,....AMIN

adrian7 16.07.2013 23:41:58

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 493197)
Iti multumesc ptr. raspunsul tau ,dealtfel tu mereu ai fost cea care stiai cum sa ma consolezi ,..e dureros sa ma trezesc peste 10 luni cind mi se va termina aj. se somaj fara nici un ban Sotul meu de 3 ani este terminat ptr. ca nu-si gaseste nimic nici el ,de munca are 35 de ani munciti fara intrerupere ,virsta de 57 de ani., sa raminem la batranete asa fara nici un sprijin E strigator la cer dupa 33 de ani de suferinta fara o viata decenta care a trebuit sa-o parcurgem cu Rebecca sa ducem viata asta mizerabila ,.....imi vine sa-mi iau zilele ,...nu pot sa cred ca trebuie sa ma chinuiesc incontinuoare ,....offffff Doamne ,ai mila de noi ,....AMIN

Am citit si eu de situatia dumneavoastra. Imi pare rau de necazul pe care l-ati avut.
Rugati-va lui Dumnezeu in fiecare zi sa puteti gasi un loc de munca si dumneavoastra si sotul. Ma voi ruga si eu pentru dumneavoastra. Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:45:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.