Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

Adriana Cluj 06.07.2012 14:38:09

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456831)
Nu-mi aduc aminte de un referendum pentru aderarea la UE. Dar e clar ca majoritatea ar fi votat pentru.

Poate le-am incurcat, o fi fost ala cu modificarea Constitutiei, adoptarea noii Constitutii, ca sa putem adera la UE... nu le mai stiu, oricum au fost aranjate...

vsovivi 06.07.2012 15:14:12

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 456851)
Poate le-am incurcat, o fi fost ala cu modificarea Constitutiei, adoptarea noii Constitutii, ca sa putem adera la UE... nu le mai stiu, oricum au fost aranjate...

Un referendum pentru trecerea la monarhie constituțională cu Regele Mihai suveran împreună cu măria sa poporul, aia da republică, republica Monarhică.

heaven 06.07.2012 16:19:22

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 456863)
Un referendum pentru trecerea la monarhie constituțională cu Regele Mihai suveran împreună cu măria sa poporul, aia da republică, republica Monarhică.

Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie.In plus,Majestatea Sa este si foarte varstnic.Este nevoie sa ne orientam spre niste solutii realiste si aplicabile...

vsovivi 06.07.2012 16:20:56

De căderea RONului ce spuneți?

1 euro = 4,52 euro, curs BNR, adică în două luni a scăzut de la 4,2 la 4,5 adică cu 0,3, ceea ce reprezintă 3 x 2,5% adică devalorizarea față de euro este în două luni de 7,5%, asta fără să ținem seama cât a scăzut euro față de dolar și dolarul față de aur!

Dacă adăugăm curentul cu creștere 5% și gazele și prețurile la alimente, înseamnă că devalorizarea în 2 luni a depăși 8%, asta fără să ținem seama că din BNR s-au și evaporat subit în 2 luni 600mil euro din împrumuturi pe jocurile lui Mugurel ca să acopere dezastrul politico-economic și decredibilizarea României. Iar 8% per total înseamnă mult mai mult la coșul zilnic, fiindcă prețurile cresc și ele ca să recupereze iar banii și salariile scad.

Deci iată ceea ce vă dă vouă USLul! Și reîntregirea cu 8 % este bugetată abea din august după discuțiile și acordurile cu FMI.

V-am zis, colaps, devalorizare, criză super accelerată... din pricina planului USLaș de a merge superstițios pe cacialma ca să frustreze pe toată gLumea și să arunce pe Băsescu pentru a cădea vina pe PDL și apoi pe MRU.

Ce să vă fac dacă nu aveți ochi ca să vedeți ce vi se pregătește... mai ales din 2013! Vă dă încă 8% și per ansamblu, până atunci vă ia cam tot ce mai era de luat.

Maimuțica, papagalul pokerist cacialmist, ispisicu ăla mic și negru al motanului felix, adică marionetele mafiei și nomenclaturii și a serviciilor și avocații și arhitecții din penumbră ne-au făcut-o foarte rapid, până ne desmeticim nu mai avem nimic, nici suveranitate, nici rege, nici președinte, nici justiție... nimic, decât datorii pentru copii. Vai nouă!:63:

kikyo_ea 06.07.2012 17:57:43

Hai sa va mai spun o bomba: daca nu se ia o decizie pana la 12 noaptea parlamentarii intra in vacanta si nu mai au drept sa voteze nimic. Deci sa ne asteptam de la base (ca are termen nelimitat de vorba), sa vb pana la 1 noaptea!

serious_joker 06.07.2012 18:14:41

Vă rog să încercați să citiți și argumentele domnului Băsescu:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...an-basescu.htm
Măcar el recunoaște că mai și greșește. Ceilalți procedează greșit pe față, fără să se ascundă, dar spun că de fapt nu e greșit ce fac, ci așa este bine.

ioanna 06.07.2012 18:44:29

Citat:

În prealabil postat de serious_joker (Post 456883)
Vă rog să încercați să citiți și argumentele domnului Băsescu

Domnul Basescu nu mai e demult "domn". E dreptul nostru constitutional sa ne exprimam prin referendum. Daca, prin absurd, 51% din romani il mai doresc pe presedintele Basescu, atunci voi accepta decizia lor, insa eu voi fi in acei 49%. Nu ma intereseaza ce spune Presedintele acum, ci ceea ce a facut pana acum.

nutucutu 06.07.2012 20:43:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456885)
Domnul Basescu nu mai e demult "domn". E dreptul nostru constitutional sa ne exprimam prin referendum. Daca, prin absurd, 51% din romani il mai doresc pe presedintele Basescu, atunci voi accepta decizia lor, insa eu voi fi in acei 49%. Nu ma intereseaza ce spune Presedintele acum, ci ceea ce a facut pana acum.

Vin ai nostri, pleaca-ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!
de Constantin Tanase

Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem nouă guvernare,
Si cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie,
Si cu asta ce-am făcut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare,
Si cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câstiga o pâine,
Multi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin tări străine,
Si cu asta ce-am făcut?

Traversăm ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize,
Si cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Tara-i plină de vedete,
Si cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarăsi am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am făcut?

Doriana 06.07.2012 22:51:59

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 456898)
Pleacă-ai nostri, vin ai nostri!

Deci, s-a savarsit. Basescu a fost suspendat. Au venit ai nostri. :)

MihaiG 06.07.2012 22:52:00

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor (din înțelepciunea populară românească).

Zeytin 06.07.2012 23:18:21

Adica daca ceva nu-i bun nu trebuie schimbat?

ioanna 07.07.2012 07:16:05

Citat:

În prealabil postat de Zeytin (Post 456916)
Adica daca ceva nu-i bun nu trebuie schimbat?

Ba da, daca ai o alternativa mai buna. Noi n-avem, dar nu asta-i problema majora, ca schimbam raul cu rau mai mic sau echivalent, ci faptul ca referendumul va fi legal, insa procedura de invocare a referendumului pentru demiterea Presedintelui- ilegala. Iti dai seama ce va fi daca oamenii voteaza in 29 iulie sa-l demita pe Basescu, cum e de asteptat, iar Curtea sa spuna ulterior ca procedura e ilegala si sa invalideze referendumul? Basescu nu are verticalitate sa-si depuna demisia, daca in urma referendumului constientizeaza ca oamenii nu-l mai doresc, el se va agata de orice ca sa ramana la putere. Vor urma trei saptamani de panem et circenses :71:

heaven 07.07.2012 07:44:41

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 456913)

Draga mea Doriana,nu s-a savarsit nimic...29 iulie este ziua decisiva!
Aceia nu sunt ai nostri,nici macar in gluma, si nu vor fi niciodata...sunt vanzatori de tara!

Revenind,cu totii am fost mirati de subita achizitie a domnului Ponta,misteriosul general american Wesley Clark, pe care Ponta l-a cunoscut "intamplator" printr-o "cunostinta comuna" (ce coincidenta! :)) ) si care,din altruism si prietenie neconditionata s-a oferit sa il consilieze pe probleme de economie si securitate nationala! :) Dar, daca este sa mergem pe firul informatiilor,misterul incepe sa se risipeasca,lasand,insa,loc unei perspective mult mai sumbre decat ne-am fi putut imagina:

http://lupta-ns.blogspot.ro/2012/07/...rupt.html#more

http://secretele--sistemului.blogspo...an-corupt.html

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...consilier-sua/

ioanna 07.07.2012 07:52:54

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 456913)

Clasa politica nu mai e de mult a noastra, s-au schimbat ai lor cu ai lor.
Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456933)
Aceia nu sunt ai nostri,nici macar in gluma, si nu vor fi niciodata...

De parca "ceilalti" ar fi fost :) Nici in gluma nu putem spune asta.

sad story 07.07.2012 09:02:53

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456871)
Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie.

Regele Mihai solutia pentru Romania? de ce ar fi? un om care nu-si recunoaste propriul copil, cum ar putea face ceva pentru propriul popor? si daca doriti monarhie, ganditi-va ca pe rege nu-l puteti schimba dupa 4 ani! el este acolo pe viata!

heaven 07.07.2012 09:11:39

Da,nu au fost pentru ca au taiat pensii si salarii,ca sa poata totusi sustine bugetul tarii si sa nu intram in colaps.Ma refer la cei care au gestionat direct aceste aspecte,precum presedintele,Boc etc.Nu vorbesc de toti oamenii PDL,care evident erau si ei amestecati.Uscaturi exista in orice padure!Nu cred ca au fost sfinti sau de pus in rama si eu am nemultumiri visavi de modul in care au gestionat anumite aspecte,insa privind la cei care ne vand acum tara sub ochii nostri si instaureaza dictatura...vezi o alta optiune mai buna?Multi striga ca il vor pe rege...da si eu l-as vrea in fruntea tarii,insa nu este o solutie realista si aplicabila.Multe persoane sunt extrem de manipulate,nu privesc problema pe ansamblu si nu realizeaza efectiv grozavia care ne paste daca vom intra sub dictatura acestor vanzatori de tara.Ei doi sunt niste marionete,din spate sunt dirijati de persoane mult mai influente,implicatiile si interesele mai mari decat ne imaginam.
Este important sa invatam sa vedem padurea dincolo de copaci.Nu este suficient sa nu il mai vrei pe Basescu...vezi cine sunt cei care vor sa il inlocuiasca!Cine sunt ei?Cum pun mana pe putere?Ce fac concret pentru problemele tarii?Va puneti intrebarea asta?Ce au facut acesti indivizi de cand se afla la guvernare,ca eu una nu i-am vazut preocupati decat de cum sa acapareze puterea si cum sa faca propaganda anti-presedinte!
In lupta lor pentru putere,in ce masura le-a pasat de interesele tarii?Care sunt consecintele actiunilor lor?De ce atata graba si disperare sa il demita pe Basescu ACUM,dupa condamnarea lui Nastase,cand mai erau cateva luni pana in toamna?De ce au modificat prin ordonanta de urgenta legea referendumului,ca sa il poata suspenda cu 50% + 1 ?Nu isi pune chiar nimeni intrebarea?Basescu a suparat mafia,a intrat in ei,sunt multe alte dosare care asteapta sa fie anchetate,judecate,multi capi ar fi urmat sa cada,prea multe piedici pentru ei.De asta sunt disperati si acum este executat politic conform regulilor masoneriei.
Apropo,ai citit sa vezi cine este noul aliat al lui Ponta?Acel misterios general care il va consilia pe probleme economice si de securitate nationala?Crezi ca intamplator l-a intalnit?Crezi ca toate astea nu sunt concertate de mult timp?Eu stiam inca din vara anului trecut ce pregatesc (bine,ca nu mi s-a spus chiar tot,dar destul de multe) chiar de la unul de ai lor si sincer m-am infiorat,nici nu ai idee ce hidoasa este fata lor...dar,sincer,nu am vrut sa cred,am zis ca omul ala mai mult braveaza,nici macar pana in prezent nu stiu de ce mi-a spus acele lucruri.Probabil,pentru ca pentru el era un motiv de mare mandrie,o doza prea mare de narcisism,ii placea sa se laude cu anumite lucruri si stia ca oricum nu are ce sa riste ca imi spune mie.
Asa ca,repet...pot sa inteleg ca cineva nu il mai doreste pe presedintele Romaniei,dar nu pot intelege orbirea cu care isi predau tara in mainile acestor indivizi,cand se vede cu ochiul liber ce urmaresc si cum pun tara pe butuci in doar cateva luni si calca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile josnice.Este doar un exercitiu de imaginatie sa prevezi cam ce atitudine vor avea cand se vor fi insurubat bine pe posturile de conducere,iar din acel moment nici cu slujbe nu ii vom mai da jos de acolo!
Se intreba un jurnalist pe buna dreptate: daca niste oameni procedeaza astfel pentru a pune mana pe putere,atunci ce vor face cand vor fi nevoiti sa renunte la ea?
Singura noastra nadejde este in Dumnezeu si in discernamantul Romanilor.Pana la urma peste cateva luni,in toamna,vom putea alege pe altcineva,care sa nu fie Basescu.Antonescu,daca nu ii va iesi miscarea cu lovitura de stat,va fi nevoit sa isi dea demisia,probabil dupa el va urma si Ponta.
29 iulie va fi un test pentru Romania,un test in care se va vedea daca a invatat ceva din istoria sa,din lectiile trecutului,insa daca asta nu se va intampla,sa aiba mila de noi bunul Dumnezeu,in ce mod vom repeta acele lectii!

heaven 07.07.2012 09:12:57

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456939)
Regele Mihai solutia pentru Romania? de ce ar fi? un om care nu-si recunoaste propriul copil, cum ar putea face ceva pentru propriul popor? si daca doriti monarhie, ganditi-va ca pe rege nu-l puteti schimba dupa 4 ani! el este acolo pe viata!

Ma iertati,dar v-as sugera sa imi recititi postarea in care am spus ca mi se pare o utopie.Deci,nu vad logica raspunsului dumneavoastra...

ioanna 07.07.2012 09:27:56

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456942)
29 iulie va fi un test pentru Romania,un test in care se va vedea daca a invatat ceva din istoria sa,din lectiile trecutului,insa daca asta nu se va intampla,sa aiba mila de noi bunul Dumnezeu,in ce mod vom repeta acele lectii!

Domnule sau doamna Heaven, sa nu credeti ca cei care vor vota pentru suspendarea presedintelui Basescu la referendum sunt orbi si prosti care nu inteleg ce se intampla, oameni lipsiti de discernamant. In rest, n-am ce sa mai spun, va las pe d-voastra sa faceti apologia pdl-ului, sa-i aplaudati, sa-i criticati pe usl, pentru mine clasa politica actuala este la fel, o tumoare pe trupul Romaniei, care se intrece in abuzuri. Doamne ajuta!

heaven 07.07.2012 09:29:18

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456947)
Domnule sau doamna Heaven, sa nu credeti ca cei care vor vota pentru suspendarea presedintelui Basescu la referendum sunt orbi si prosti care nu inteleg ce se intampla. In rest, n-am ce sa mai spun, va las pe d-voastra sa faceti apologia pdl-ului, sa-i aplaudati, sa-i criticati pe usl, pentru mine clasa politica actuala este la fel, o tumoare pe trupul Romaniei. Doamne ajuta!

Draga mea,daca atat ai inteles din postarea mea,nu pot decat sa regret...

sad story 07.07.2012 09:31:22

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456944)
Ma iertati,dar v-as sugera sa imi recititi postarea in care am spus ca mi se pare o utopie.Deci,nu vad logica raspunsului dumneavoastra...

Pai ati spus "Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie."

de ce ar fi monarhia pentru Romania, "un ideal frumos" ?? eu zic ca ar fi un cosmar!

ioanna 07.07.2012 09:33:56

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456948)

Am lecturat pana la "nu pot intelege orbirea cu care isi predau tara in mainile acestor indivizi,cand se vede cu ochiul liber ce urmaresc si cum pun tara pe butuci in doar cateva luni si calca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile josnice" si mi-a fost suficient sa vad cum judecati lumea. Lumea nu e oarba, credeti ca nu vede ce se intampla? Ramane ca si d-voastra sa intelegeti asta.

sad story 07.07.2012 09:35:04

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456948)

Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".

heaven 07.07.2012 09:36:01

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456949)
Pai ati spus "Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie."

de ce ar fi monarhia pentru Romania, "un ideal frumos" ?? eu zic ca ar fi un cosmar!

Sigur,este opinia dumneavoastra,v-o respect,insa aici se discuta alt subiect.

ioanna 07.07.2012 09:36:54

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456951)
Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".

N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-i mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)

sad story 07.07.2012 09:40:19

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456953)
N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-l mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)

Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

iuliu46 07.07.2012 09:42:02

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456885)
Daca, prin absurd, 51% din romani il mai doresc pe presedintele Basescu, atunci voi accepta decizia lor, insa eu voi fi in acei 49%.

Si eu voi fi tot " minoritar ".:1:

ioanna 07.07.2012 09:42:32

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456954)
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil sunt escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili, nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

Ma faceti sa zambesc :) Suntem facuti de ras, ideea e sa ne scoata cineva din mocirla, iar cei doi n-au cum sa o faca, dar asta e alta poveste. Asa, cazuti cum suntem jucam sah, iar presedintelui jucator vreau sa-i dau mat, ca sa vada ca totul are o limita, chiar si in mocirla.

heaven 07.07.2012 09:44:02

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456954)
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...

iuliu46 07.07.2012 09:48:20

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456957)
Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...

Nu uita sa ne aduci aminte ca doarme ca un porc. Poate asa ne schimbi decizia si uitam ca de 8 ani santem condusi de un dement.:21:

heaven 07.07.2012 09:48:20

Macar din acest punct de vedere eu si Ioanna suntem in asentiment...:)
Ma retrag si eu ca am de invatat si oricum,ce am avut de scris am scris...restul sunt doar comentarii fara sens.

sad story 07.07.2012 09:52:28

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456957)

Antonescu alcoolic? nu s-a demonstrat inca, probabil stiti pentru ca ati citit acele mailuri care tot circula pe internet (nu zic ca nu ar fi asa, ca Antonescu nu e alcoolic si cartofor, insa s-ar putea tot atat de bine sa fie niste zvonuri mincinoase).

Ideea este ca alternativa la viata politica romaneasca actuala, nu exista. Stiti ca orice lider politic este pus sa faca jocurile unora care stau in umbra. Fara exceptie. Insa, macar Antonescu si Ponta stiu sa se exprime, sunt scoliti. Basescu ne facea de ras cu engleza lui de balta si cu gesturile lui badarane.

iuliu46 07.07.2012 09:52:53

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456959)
Macar din acest punct de vedere eu si Ioanna suntem in asentiment...:)
Ma retrag si eu ca am de invatat si oricum,ce am avut de scris am scris...restul sunt doar comentarii fara sens.

Nu te retrage ca aproape m-ai convins...ca e foarte important sa ma duc si sa votez Da la referendum.:1:

heaven 07.07.2012 09:54:49

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456958)
Nu uita sa ne aduci aminte ca doarme ca un porc. Poate asa ne schimbi decizia si uitam ca de 8 ani santem condusi de un dement.:21:

Iertati-ma,dar unde dai si unde crapa...discutia era pe un cu totul alt subiect,iar de aici pana la a spune ce prestanta au acesti oameni in fata Occidentului si cum nu ne vor face ei de ras,cand deja au facut-o,e cale lunga!
Si nu stiu in care parte din postarile mele am aratat ca vreau sa conving pe cineva sa il voteze pe presedintele Basescu.Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.
Dar,ma rog,fiecare citeste ce vrea sa citeasca si intelege ce vrea sa inteleaga.Dupa cum am spus,restul sunt comentarii care nu au nimic constructiv,nu simt nevoia sa ma repet,sa conving pe cineva,fiecare are un discernamant pana la urma si va alege evident ce va crede de cuviinta.Ma retrag si eu sa invat,o zi frumoasa va doresc!

heaven 07.07.2012 09:56:21

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456963)
Nu te retrage ca aproape m-ai convins...ca e foarte important sa ma duc si sa votez Da la referendum.:1:

Sincer,nu vreau sa va parasesc,dar luni am de sustinut o licenta si chiar nu am incotro.Promit,ca dupa o sa va tin companie cu mare placere la un pahar de discutie,oricum,pana pe 29 mai avem! :) O zi minunata!

sad story 07.07.2012 10:03:01

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456964)
Iertati-ma,dar unde dai si unde crapa...discutia era pe un cu totul alt subiect,iar de aici pana la a spune ce prestanta au acesti oameni in fata Occidentului si cum nu ne vor face ei de ras,cand deja au facut-o,e cale lunga!
Si nu stiu in care parte din postarile mele am aratat ca vreau sa conving pe cineva sa il voteze pe presedintele Basescu.Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.
Dar,ma rog,fiecare citeste ce vrea sa citeasca si intelege ce vrea sa inteleaga.Dupa cum am spus,restul sunt comentarii care nu au nimic constructiv,nu simt nevoia sa ma repet,sa conving pe cineva,fiecare are un discernamant pana la urma si va alege evident ce va crede de cuviinta.Ma retrag si eu sa invat,o zi frumoasa va doresc!

Important este ca acei conducatori ai unui stat european, sa fie niste tipi spilcuiti, nu badarani ca Basescu sau cu botox in buze cum are agramata de fiica-sa (ca damele de consumatie, total nepotrivit pentru o politiciana de asemenea anvergura).

iuliu46 07.07.2012 10:03:50

Citat:

Vezi tu heaven este exact aceeasi problema ca si cu religia. Exista oameni care iti spun ca :
1) Nu exista Dumnezeu.
2) Dumnezeu exista dar nu e cel in care crezi tu.
3) Dumnezeu exista, este cel in care crezi tu dar n-ai nevoie de biserica pentru a-l descoperi, tot ce trebuie sa faci este sa studiezi Biblia.
4)Dumnezeu exista, este cel din Biblie, si ai nevoie de biserica dar nu de BO.

Sant 4 fete ale aceluiasi discurs mincinos care vrea sa-l desparta pe om de Adevar.

La fel e si in ce se intampla acum in politica. O parte are un singur mesaj : "Jos Basescu ! "
Restul lucreaza pe 1000 de voci dar in final spun un singur lucru."Sus Basescu " .:1:

iuliu46 07.07.2012 10:05:07

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456966)
Sincer,nu vreau sa va parasesc,dar luni am de sustinut o licenta si chiar nu am incotro.Promit,ca dupa o sa va tin companie cu mare placere la un pahar de discutie,oricum,pana pe 29 mai avem! :) O zi minunata!

Vezi sa nu copiezi ca Ponta si bafta luni.:1:

ioanna 07.07.2012 10:06:28

Citat:

Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.

De la clasa politica romaneasca am invatat un singur lucru: profita de ocazie! :) Daca nu profitam acum sa ne exprimam vointa, nu vom mai avem sansa. Chiar daca referendumul va fi invalidat ulterior, din cauza ca procedura de invocare a referendumului e neconstitutionala, e important sa mergem sa ne exprimam. E jenant ca o parte a clasei politice actuale, ce a comis numeroase abuzuri, ne cere acum sa sanctionam abuzurile evidente ale unor colegi de a-i lor, doar pentru ca nu mai pot face fata ei jocului politic. Ne-au dorit orbi, letargici si de o impasibilitate extrema, asta au.

heaven 07.07.2012 10:07:46

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456970)
Vezi sa nu copiezi ca Ponta si bafta luni.:1:

Va multumesc pentru "frumoasa urare"...banuiesc ca este izvorata din adancurile iubirii crestinesti.O sa am bafta pentru ca sunt un om care munceste si pune pasiune in ceea ce face,iar Dumnezeu ocroteste astfel de oameni!

iuliu46 07.07.2012 10:10:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456971)
De la clasa politica romaneasca am invatat un singur lucru: profita de ocazie! :) Daca nu profitam acum sa ne exprimam vointa, nu vom mai avem sansa. Chiar daca referendumul va fi invalidat ulterior, e important sa mergem sa ne exprimam. E jenant ca o parte a clasei politice actuale, ce a comis numeroase abuzuri, sa ne ceara acum sa sanctionam abuzurile evidente ale unor colegi de a-i lor, doar pentru ca nu mai pot face fata ei jocului politic. Ne-au dorit orbi, letargici si de o impasibilitate extrema, asta au.

Da, e amuzant cum ne cer unii sa ne indignam acum dupa ce au tacut toti acesti ani.
Tot ce sper este ca Antonescu sa nu fie neam prost si sa nu aud din gura lui aceleasi enormitati despre cum da el mandatul cui vrea si cum este el "seful statului ". Mandatul de PM se acorda de catre Parlament si nu de catre Presedinte. Nu e concurs de Miss sa aleaga Presedintele pe cine vrea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:54:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.