Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atac grav al cainilor maidanezi asupra societatii umane !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16763)

stefan florin 19.09.2013 15:53:50

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 534611)
Ofera o asa zisa dragoste conditionata de mancarea pe care i-o dai!

Nu pot intelege cum pot unele femei sa gandeasca in halul asta, pai poate un caine sa inlocuiasca un barbat, din toate punctele de vedere ma refer, trebuie sa fii deranjat rau la minte sa gandesti asa!

ce poti sa ceri de la o persoana frustrata rau!

Iliana 19.09.2013 16:02:06

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 534600)
Da ! Aveti dreptate, omul de langa dvs. nu poate sa fie intotdeauna de acord cu dvs, si va contrazice !
Pe cand cainele este mereu de acord si la dispozitia stapanului,conferindu-va o imensa senzatie de stpanire si putere,pe care ati dori sa o aveti si asupra oamenilor,dar nu se poate !!!
Deci, pana la urma cine sunt frustratii ???!!!
Noi,care ne aparam de agresiunea cainilor de pe strazi, sau dvs.,care va inconjurati (sufleteste vorbind) de iubirea si docilitatea cainelui,tocmaI PENTRU CA NU ATI REUSIT PANA ACUM SA LE GASITI LA OAMENI ???

Ce concluzie stupida ai putut sa tragi, fara sa stii macar daca am caine, daca am gasit sau nu pana acum iubire la oameni (sau pentru oameni), fara sa ma cunosti! In fine, nu conteaza, fiecare are parerile lui, insa eu am observat ca foarte multi oameni care iubesc animalele iubesc si oamenii, iubesc toata creatia lui Dumnezeu. Cei care urasc animalele de regula nu sunt prea iubitori nici cu oamenii, plantele etc. Nu pentru ca urasc animalelel neaparat ci pentru ca urasc ceva! Iar sentimentul de ura ar trebui sa fie strain omului in general nu numai crestinilor.

Insa iar nu inteleg de ce cand cineva spune ca iubeste animalele (sau hai sa zicem doar ca iubeste cainii) este acuzat imediat ca-i vrea pe strada! Nu, iubitorii de animale (cei adevarati nu cei falsi, care au interese financiare) nu doresc ca acesti caini sa fie pe strazi si sa-i agreseze pe oameni. Iubitorii de caini au acasa unul, doi sau atatia cati isi pot permite sa creasca, nu-i lasa pe strazi, nu-si bat joc de ei . Lucrurile astea le fac exact neiubitorii de animale si cei care au interese financiare. Acestia ar trebui identificati , acuzati, pusi sa plateasca.

Cat despre americani, vest-europeni, asiatici etc care au reusit sa-si rezolve problemele cu cainii am vazut aici pe forum urmatoarele concluzii:

cand se vorbeste despre metodele si solutiile pe care le-au gasit ei sunt laudati si ridicati in slavi: sunt oameni civilizati, inteligenti, deosebiti, nu ne comparam noi cu ei...
cand se vorbeste despre iubirea acestora fata de animale sunt: ipocriti, neiubitori de oameni, in special de copii, au scara de valori rasturnata etc, etc...

Deci oameni buni hotarati-va, cum sunt occidentalii de fapt? Sunt buni atunci cand ne convine ce fac, cand ne avantajeaza pe noi, chiar si intr-o disputa verbala, si nu mai sunt buni cand nu ne avantajeaza, nu-i asa?

Acum vreo luna de zile am vazut la stiri ca un copil de 3 ani a fost omorat de un caine in lant, in curtea bunicii sale, el fiind acolo si cu mama sa. Deci acum ce facem, omoram si cainii din curte, care sunt si legati pe deasupra? Cine e vinovat? De ce nu s-a facut atata caz? Sau e vreo diferenta ca acel copil era dintr-o familie mai saraca, de la tara, si nu din Bucuresti?

Si sunt multe, foarte multe cazuri de copii care mor din neglijenta parintilor, bunicilor, medicilor, etc...Dar nu se face atata caz ca atunci cand e vorba de caini (vorba vine de caini, ca tot oamenii sunt vinovati).

Doamne ajuta!

AlinB 19.09.2013 16:11:04

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 534609)
Absolut penibil, sa te pui sa compari cainii cu barbatii, de-a dreptul jignitor pentru barbati, eu, ca barbat m-as simti foarte prost sa stiu ca fosta mea sotie, prietena, in speta, Aniston ar spune asa ceva!

Poate asta a fost si intentia, sa transmita un mesaj fostilor.

Oricum, cand un barbat/femeie se plange de sexul opus la modul general, asta spune un singur lucru: calitatea alegerilor pe care le-a facut in viata, in aceasta directie, a fost deplorabila, nu persoanele in sine, la modul general.

AlinB 19.09.2013 16:39:32

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 534614)
Just! De ce mi-am exprimat eu scirba in postarea de mai sus? Datorita implicatiilor! Occidentali, ce vreti. O Tupaia moarta are mai multi neuroni decit actrita aia in cele mai dinamice zile ale hoitului, pardon persoanei, ei.

Asta e reflexul de barbat complexat?:)
Vezi ca femeia aia a spus altceva,dar unii de aici le place sa infloreasca.

AlinB 19.09.2013 17:57:54

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 534580)
Sa inteleg ca si duhovnicii care i-au dat pe acesti voievozi exemplu sunt/au fost ignoranti? Depinde de unde iti iei informatiile, caci sunt f.multe carti si istorici care se bat cap in cap. (Wikipedia se exclude)

Pai care voevozi?
Ai facut niste afirmatii generice, care in generic vorbind, nu prea se potrivesc cu realitatea.

Citat:

Si regele/domnitorul nu a fost uns ? De ce ne surprinde in prezent ideea de "incoronat de sus"? In fine. Nu e topicul potrivit.
Au fost multi "unsi", daca ungerea le-ar fi ridicat si priceperea, bine ar fi fost..
Dar na, vesnicul mariaj dintre Stat si Biserica nu a dat mereu copii virtuosi..

AlinB 19.09.2013 18:00:29

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 534579)
Nu cred.
Eu am mai mare incredere in cei de la SPCA ptr. ca ei fac asta de mult timp si stiu mai bine ce si cum.

Noi nu gandim, lasam pe altii sa o faca.

Citat:

Daca in Romania ar fi un SPCA ca in SUA sau alte tari, nu ar mai fi nici o problema. La noi nu ideile sunt neaprat rele, ci bani care ajung unde nu trebuieste. Ipotetic vorbind, daca ai nostrii, primari+"voluntari" de la ONG-uri, ar fi cinstiti, problema ar fi fost deja rezolvata, caci bani s-au bagat.
Ba sunt rele.
Sa interzici eutanasierea cainilor sub motive "constitutionale" legate de UE cand se practica in toata UE, cum poti sa spui la chestia asta?

Desigur, daca sunt primari care vor sa arunce cu banii in caini (la propriu), n-au decat.
Dar unde sunt primari responsabili, legea trebuie sa le dea mana libera sa rezolve problema, nu sa trebuiasca sa apeleze la tot felul de tertipuri sau sa o lase balta.

guardian knight 19.09.2013 19:34:12

Dar stirea asta,cum vi se pare ???

http://www.rtv.net/iubirea-pentru-an...deo_98778.html

guardian knight 19.09.2013 19:51:00

Bosquito...va trimite salutari din ...Deucheland ! Alles gutte !

Vi-l mai amintiți pe Bosquito? Este maidanezul care, în 2006, a devenit celebru, după ce a mușcat mortal un japonez, în centrul Capitalei, la Piața Victoriei.

Maidanezul Bosquito a ținut în 2006 prima pagină a ziarelor din România, după ce a omorât un japonez în Piața Victoriei. După incident, românii s-au împărțit la acea vreme în două tabere: unii cereau răspicat uciderea lui Bosquito, în timp ce alții, iubitori de animale și membri ai unor organizații de protecția animalelor, au încercat să îl salveze. Și chiar au reușit, pentru că, după doar un an, o familie din Germania a primit dreptul de a-l adopta pe patruped. Bosquito s-a integrat repede în noua lui familie, iar Guido Bayer și nevasta lui, Uli, cei care l-au adoptat, îl iubesc ca pe ochii din cap.

Ia trei mese pe zi și primește vitamine

Câinele, care are acum 7 ani, a primit un nou nume, Ziva, și își trăiește bătrânețea în vila nemților din orașul Wallertheim, pe canapeaua din sufragerie sau afară, la umbră. “Ziva ocupă un loc important în viețile noastre, chiar dacă au trecut doar trei ani de când avem acest cățel”, a spus Guido. Patrupedul e extrem de răsfățat, are parte de trei mese fixe pe zi, primește vitamine și merge săptămânal la coafor, unde e spălat și pieptănat. “Ziva e răsfățatul nostru”, a mai zis neamțul.

A fost primul câine cercetat penal

Bosquito a fost primul animal căruia i s-a întocmit “dosar penal”. “Încarcerat” la una dintre bazele de ecarisaj ale Primăriei Capitalei, animalul și-a așteptat cuminte “sentința”, în urma căreia trebuia să se afle dacă va fi eutanasiat. El a fost apărat de celebra avocată Paula Iacob, care a susținut în fața judecătorilor posibilitatea ca japonezul să fi căzut din cauza unui infarct, apoi să fi fost mușcat de câine. “E adevărat că acest câine nu dă lapte, nu dă carne, nu dă ouă, dar ne servește cu bună credință. Trebuie să deschidem un drum care să arate că noi, românii, nu suntem hingheri”, a zis Paula Iacob la tribunal.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/art...#ixzz2fMGpnTVx

AlinB 19.09.2013 20:06:58

Probabil nemtii astia nu-i prea au la inima pe japonezi sau in orice caz, nu cat un caine.

Noi nu ne avem nici pe noi insine cat un caine, deci ei sunt totusi o rasa superioara, macar nu se auto-saboteaza.

AlinB 19.09.2013 20:14:36

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 534563)
Scuza-ma, dar... tu vezi ce scri?!
Pentru ca nu sunt de acord cu moartea cainilor maidanezi care a ajuns in strada tot din vina OMULUI, inseamna ca am probleme sociale si urasc oamenii?! Te-ai ticnit?!

Pai ticniti sunt cei care prin tot felul de argumente fistichii ajung la concluzia ca acesti caini trebuie sa ramana in continuare pe strazi, sa traumatizeze si sa omoare oameni sau vin cu solutii SF de genul sa fie stransi in tarcuri cu zecile de mii si intretinuti cu anii.

Citat:

Si cum ramane cu porunca "Sa nu ucizi?" Nu specifica doar sa nu ucizi oameni.
Asta dovedesti ca esti corijena la catehizare.

Citat:

E adevarat, la noi in oras a fost destul de frumos rezolvata treaba cu cateii comunitari, ca Slava Domnului, avem un primar capabil. Avem 2 adaposturi, unu al primariei si unu al unei fete care saraca face tot ce poate pentru cateii astia, doar ea stie cum se descurca fara finantare, fara nimic, doar din donatii, dar sincer, are respectele mele fata.
Inseamna ca aveti doar cateva zeci iar restul din motive misterioase se tin departe de oras.
Acum imagineaza-ti cum se rezolva problema similar pentru 50.000 caini.
De cate fete frustrate si fara viata persoanala e nevoie?

Citat:

Apoi, tu ai impresia ca daca OAMENII care ti-s tie atat de dragi, nu si-ar fi abandonat cateii pe strazi, ar mai fi acum atatia?1 Gandeste-te si fa o socoteala. Numai doi catei sa fie aruncati pe strada, sa zicem, mascul si femela, si intr-un an deja mai poti numara 3-7 pui de catei, s cu fiecare an ce trece tot mai mult. Deci da, e vina oamenilor.
multi sunteti cu "Luati-i aasa daca ii iubiti asa de mult"
Raspunsl e simplu: Nu-i ma abandonati voi, ca eu as lua, dar n-am unde sa tin nici macar 2 caini, apoi pe toti.
Poti fi sigura ca cei care sunt pentru eutanasierea lor nu i-au abandonat pe strazi, ca daca ii aveau pe mana, nu ajungeau pe strazi ci ...te las pe tine sa ghicesti unde.

Deci cei care i-au abandonat in loc sa le faca felul la vremea lor, sunt si cei care urla acum impotriva eutansiereii.
Nu au putut atunci, nu pot nici acum..

Demetrius 20.09.2013 04:07:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 534665)
Pai ticniti sunt cei care prin tot felul de argumente fistichii ajung la concluzia ca acesti caini trebuie sa ramana in continuare pe strazi, sa traumatizeze si sa omoare oameni sau vin cu solutii SF de genul sa fie stransi in tarcuri cu zecile de mii si intretinuti cu anii...

Nimeni nu susține să rămână câinii pe străzi; și nu e SF soluția să fie strânși în țarcuri(cu zecile de mii!!!), sterilizați și hrăniți cât timp trăiesc sau până-s adoptați (dar cip-uiți în cazul adoptării).

E singura soluție rezonabilă pentru România Creștinortodoxă. Dumnezeu ar ierta pe români pentru moartea lui Nicolae Ceaușescu.

Corinusha 20.09.2013 11:14:06

Sti care e treaba?! Nu se tin cainii departe de oras, ci cei care vin in oras sunt stransi frumos, sterilizati si dati spre adoptie. In el ma rau caz mor cainii de batranete. Nu zic ca nu mai e nici un caine, dar nu avem zeci e mii de caini. Poate sunt zeci, si aceia, in mare parte sunt sterilizati...

E nevoie de cap ca sa faci ceva. Si in restul tarii, daca se actiona din timp, nu se aungea aici, dar din pacate banii care erau pentru asa ceva au ajuns in buzunarele unora...

catalin2 20.09.2013 14:11:06

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 534699)
Nimeni nu susține să rămână câinii pe străzi; și nu e SF soluția să fie strânși în țarcuri(cu zecile de mii!!!), sterilizați și hrăniți cât timp trăiesc sau până-s adoptați (dar cip-uiți în cazul adoptării).

E singura soluție rezonabilă pentru România Creștinortodoxă. Dumnezeu ar ierta pe români pentru moartea lui Nicolae Ceaușescu.

E imposibil, am scris in alte mesaje. Sunt cam un milion de caini maidanezi (oricum, peste 500 de mii). Ingrijirea lor ar insemna un milard de dolari anual, mai mult sau mai putin. Stii cat este bugetul pentru sanatate? 2 miliarde de dolari si ceva. Ar trebui sa stam doar de caini. De ce sa nu fie ajutati batrani, copiii orfani, familii sarace, etc.?
P.S. Avem inca din 2001 un recod mondial in cartea recordurilor, cu cel mai mare adapost de caini, cel din Pitesti, la Smeura. Deja suntem cei mai mari iubitori de caini din lume, ar mai ramane sa fim si de tot rasul.

catalin2 20.09.2013 14:17:23

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 534716)
Sti care e treaba?! Nu se tin cainii departe de oras, ci cei care vin in oras sunt stransi frumos, sterilizati si dati spre adoptie. In el ma rau caz mor cainii de batranete. Nu zic ca nu mai e nici un caine, dar nu avem zeci e mii de caini. Poate sunt zeci, si aceia, in mare parte sunt sterilizati...
E nevoie de cap ca sa faci ceva. Si in restul tarii, daca se actiona din timp, nu se aungea aici, dar din pacate banii care erau pentru asa ceva au ajuns in buzunarele unora...

Nu se pot adopta sute de mii de caini. Primarul Tulcei spune ca in sase ani au fost doar patru adoptii de caini maidanezi. Si de ce sa adopte o familie caini maidanezi, cand nivelul de trai e oricum scazut. Isi lasa copiii flamanzi doar ca sa hraneasca niste caini? Ce crestin mai e acela?
Uite o solutie buna, sa fie exportati in strainatate, iar aceia ii vor eutanasiaza, ca asta fac cu cainii de la ei. Astfel nu ii eutanasiem noi, pentru ca nu vor unii iubitori de animale.

Corinusha 20.09.2013 14:23:23

Ce vreoam sa zic de fapt.... Cainii prin oras pe la noi au inceput sa fie sterilizati in urma cu mai bine de 12 ani, 12 ai in care nu s-au inmultit, sau au fost putini cei care s-au inmultit. Cei batrani au murit de batranete, si multi caini au putut fi plasati la tara, cu umblatul dn caa in casa... Asa ca sanu-mi ziceti mie canu se poate face nimic altceva in afara eutanasierii..

De fapt, acum nu stiu daca semai poate face ceva, ma ales in capitala, unde deja sunt exagerat de multi.

Ca idee, s-ar putea eutanasia cainii agresivi (care, sincer, ii vezi dela o posta) si ei batrani, iar restul sa fie sterilizat si plasati in adaposturi. Se poate, dar cei de sus (aka conducerea) prefera sa bage fondurile in buzunarele proprii, iar apoi se plang.
Repet, se poate, dar nu se vrea. Ceea ce e cu totul alta discutie.

guardian knight 20.09.2013 14:46:50

.

Inseamna ca aveti doar cateva zeci iar restul din motive misterioase se tin departe de oras.
Acum imagineaza-ti cum se rezolva problema similar pentru 50.000 caini.
De cate fete frustrate si fara viata persoanala e nevoie?
..[/quote]

Ha,ha,ha !!!
Concluzia e una sigura :

ROMANI,daca vreti sa scapati de caini nu va mai neglijati femeile !!!

aubergine 20.09.2013 14:51:23

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 534699)

Ce legatura are una cu alta? In al doilea rand, ce vina au romanii pentru ca Iliescu l-a omorat pe Ceausescu? Nu este o vina colectiva, ci una personala.

Eu n-as fi de acord ca din banii mei sa se hraneasca cainii din adaposturi pe termen nelimitat, as prefera sa se faca altceva cu banii mei. Sa ii tina in adaposturi iubitorii de caini pe banii lor.

aubergine 20.09.2013 14:53:24

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 534662)
Vi-l mai amintiți pe Bosquito? Este maidanezul care, în 2006, a devenit celebru, după ce a mușcat mortal un japonez, în centrul Capitalei, la Piața Victoriei.

Maidanezul Bosquito a ținut în 2006 prima pagină a ziarelor din România, după ce a omorât un japonez în Piața Victoriei. După incident, românii s-au împărțit la acea vreme în două tabere: unii cereau răspicat uciderea lui Bosquito, în timp ce alții, iubitori de animale și membri ai unor organizații de protecția animalelor, au încercat să îl salveze. Și chiar au reușit, pentru că, după doar un an, o familie din Germania a primit dreptul de a-l adopta pe patruped. Bosquito s-a integrat repede în noua lui familie, iar Guido Bayer și nevasta lui, Uli, cei care l-au adoptat, îl iubesc ca pe ochii din cap.

Ia trei mese pe zi și primește vitamine

Câinele, care are acum 7 ani, a primit un nou nume, Ziva, și își trăiește bătrânețea în vila nemților din orașul Wallertheim, pe canapeaua din sufragerie sau afară, la umbră. “Ziva ocupă un loc important în viețile noastre, chiar dacă au trecut doar trei ani de când avem acest cățel”, a spus Guido. Patrupedul e extrem de răsfățat, are parte de trei mese fixe pe zi, primește vitamine și merge săptămânal la coafor, unde e spălat și pieptănat. “Ziva e răsfățatul nostru”, a mai zis neamțul.

A fost primul câine cercetat penal

Bosquito a fost primul animal căruia i s-a întocmit “dosar penal”. “Încarcerat” la una dintre bazele de ecarisaj ale Primăriei Capitalei, animalul și-a așteptat cuminte “sentința”, în urma căreia trebuia să se afle dacă va fi eutanasiat. El a fost apărat de celebra avocată Paula Iacob, care a susținut în fața judecătorilor posibilitatea ca japonezul să fi căzut din cauza unui infarct, apoi să fi fost mușcat de câine. “E adevărat că acest câine nu dă lapte, nu dă carne, nu dă ouă, dar ne servește cu bună credință. Trebuie să deschidem un drum care să arate că noi, românii, nu suntem hingheri”, a zis Paula Iacob la tribunal.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/art...#ixzz2fMGpnTVx

Nemtii astia ce au adoptat cainele ucigas sunt ultimii oameni.

guardian knight 20.09.2013 15:08:51

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 534745)
Nemtii astia ca au adoptat cainele ucigas sunt ultimii oameni.

Ar fi posibil sa fie neonazisti ! Caz in care e foarte explicabil gestul ! Poate-i dau la caine si o decoratie, Crucea de fier cu frunze de stejar, de exemplu !!! Si l-au adoptat pe caine ca material militar de studiu,in dorinta de a clona o intreaga armata secreta de caini ucigasi !!!

aubergine 20.09.2013 15:12:32

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 534752)
Ar fi posibil sa fie neonazisti ! Caz in care e foarte explicabil gestul ! Poate-i dau la caine si o decoratie, Crucea de fier cu frunze de stejar, de exemplu !!! Si l-au adoptat pe caine ca material militar de studiu,in dorinta de a clona o intreaga armata secreta de caini ucigasi !!!

Hahahahahaha!

Corinusha 20.09.2013 15:25:48

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 534752)

you never know...

Dar daca stai sa te gndesti mai bine, nici nu e chiar o aberatie ce ai scris... La cum sunt oamenii in ziua de azi, ne putem stepta la orice.

guardian knight 20.09.2013 15:27:24

Oamenii mor muscati de caini, iar politicienii stau mai departe pe scaun !!!

Din pacate, in Bucuresti, problema cainilor nici macar acum,nu se doreste rezolvata !

Primarul Oprescu (baiat de securist ,dealtfel !) se dovedeste moale ca o momaie iesita la aer in noaptea de Halloween,neavand nici un curaj si nici o dorinta sa scape bucurestenii de aceasta pacoste cu colti !!!

In orice oras civilizat in lume, intr-un astfel de caz,primarul si-ar fi dar demisia pe loc,iar ,daca nu, probabil,ca s-ar fi trezit pe la vreo conferinta de presa ,cu niste pantofi aruncati in cap,la propriu !!!
Numai la noi, nu se intampla nimica !
Politicienii grasi si obraznici se ascund,se fofileaza nevinovati dupa functii (de care tin cu dintii ,dealtfel) in timp ce romanii,calmi ca niste bouleni mioritici se uita cu ochii umezi,cand la Primar, cand la cum le omoara cainii copii !!!

Nu numai ca nu s-a trecut la eutaniasierea cainilor maidanezi,dar s-a constatat ca ...nimeni nu e vinovat ,si nu trebuie tras la raspundere !!!
Nici macar ministrul de interne nu a fost intrebat ,de ce politia a venit dupa o ora ,in acel parc !!!

aubergine 20.09.2013 16:09:05

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 534755)
Din pacate, in Bucuresti, problema cainilor nici macar acum,nu se doreste rezolvata !

Primarul Oprescu (baiat de securist ,dealtfel !) se dovedeste moale ca o momaie iesita la aer in noaptea de Halloween,neavand nici un curaj si nici o dorinta sa scape bucurestenii de aceasta pacoste cu colti !!!

In orice oras civilizat in lume, intr-un astfel de caz,primarul si-ar fi dar demisia pe loc,iar ,daca nu, probabil,ca s-ar fi trezit pe la vreo conferinta de presa ,cu niste pantofi aruncati in cap,la propriu !!!
Numai la noi, nu se intampla nimica !
Politicienii grasi si obraznici se ascund,se fofileaza nevinovati dupa functii (de care tin cu dintii ,dealtfel) in timp ce romanii,calmi ca niste bouleni mioritici se uita cu ochii umezi,cand la Primar, cand la cum le omoara cainii copii !!!

Nu numai ca nu s-a trecut la eutaniasierea cainilor maidanezi,dar s-a constatat ca ...nimeni nu e vinovat ,si nu trebuie tras la raspundere !!!
Nici macar ministrul de interne nu a fost intrebat ,de ce politia a venit dupa o ora ,in acel parc !!!

Ma gandeam ca e securist dupa figura si comportament. Trebuia sa isi dea demisia, clar. Nu se ia nici o atitudine din cauza sustinatorilor cainilor vagabonzi, ei sunt principalii vinovati, atat oamenii de rand cat si politicienii gen Vadim si Marinescu. S-a facut in asa fel incat sa se dea vina pe toti, sa existe o vina colectiva, pentru ca sa dispara cea individuala.

Ekaterina 20.09.2013 19:19:32

Boli mortale transmise de maidanezi

"Câinii maidanezi reprezintă un adevărat focar de infecție. Animalele nesupravegheate și netratate pot transmite o mulțime de boli grave. Printre acestea se numără și hidatidoza, o boală parazitară provocată prin infestarea cu larva unei tenii de caine, Echinococcus granulosu.

Larva se dezvolta în ficat, plămâni (mai rar în alte organe), provocând formarea unui chist hidatic, un fel de tumoră rotundă de mărime variabilă (până la 15 sau chiar 20 centimetri în diametru) mărginită de un perete gros și umplută cu un lichid mai mult sau mai puțin limpede și cu scolecși (capete de tenie) care pot sa dea din nou naștere, la om, unui alt chist și la câine unei tenii adulte, scrie sfatulmedicului.ro.

Tenia adultă este găzduită mai întâi de către câine, care, defecând, răspândește ouăle teniei pe sol. Omul se contaminează atunci când ingera ouăle de tenie răspândite pe sol care contaminează apa sau legumele consumate crude, ori când își duce mâinile la gură fără să și le fi spălat, după ce a manipulat pământul sau a mângâiat un câine a cărui blană conține parazitul.

Chisturile pot sa se dezvolte în diferite organe. Ele pot sa se rupă, eliberând în organism scolexul (sau scolecșii) susceptibil să cauzeze multiple chisturi denumite secundare (echinocoza diseminată).

Un chist hidatic al ficatului provoacă o creștere în volum a ficatului, dureri localizate, un icter (pielea ia o culoare galbenă) și pusee trecătoare de urticarie. Un chist hidatic al plămânilor provoacă o tuse, dureri toracice și, uneori, eliminarea unei cantități mici de lichid conținut în chist

O fetiță de 6 ani a murit după ce s-a spart un chist

Sorina Costea, o fetiță de 6 ani, a murit în anul 2009, la Spitalul de Pediatrie Brașov, după un șoc anafilactic provocat de spargerea unui chist hidatic. Medicii legiști au fost surprinși de dimensiunea gigantică a celor două chisturi dezvoltate pe ficatul fetiței, care aveau mărimea unui grepfruit.

„Este o boală frecventă, care avansează relativ lent, produsă de larvele unor paraziți, un fel de tenie. După cum arătau leziunile, boala era veche de cel puțin doi ani - doi ani-jumate. Ficatul era mult prea mare, ca cel al unui adult. Când unul din aceste chisturi s-a rupt, s-a produs o reacție alergică, copilul a intrat în șoc anafilactic, cu edem laringian masiv“, a declarat medicul legist Oana Toma Grădinaru, pentru Monitorul Expres.

821 de bucureșteni, infestați în perioada 2006 – 2010

În București, în perioada 2006 – 2010, au fost înregistrate 821 de cazuri noi de hidatidoză, dinamica incidenței prezentând un maxim de infestare în 2008, se arată în teza de doctorat „Antropozoonoze comune omului, canidelor și felidelor domestice”, susținută la Facultatea de Biologie a Universității din București, în anul 2011.

31 de bucureșteni au fost diagnosticați cu hidatidoză în anul 2006. Cifra îmbolnăvirilor a crescut rapid în 2007, când au fost înregistrate 121 de cazuri, pentru a atinge un maxim de infestare în 2008 (333 de cazuri). În anii 2009 și 2010 au fost înregistrate 161, respectiv 175 de cazuri noi.

Alte boli mortale transmise de maidanezi

Rabia (turbarea), care este o boală virală mortală.
Leptospiroza-boala spirochetică: evoluează cu insuficiență renală și icter.
Dermatofitoze: sunt boli provocate de ciuperci microscopice cutanate.
Toxoplasmoza: este o boală parazitară ce poate produce avort la femeie și apariția de chisturi chiar și în creier.
Larva migrans visceralae: este boala produsă de un parazit intestinal al câinelui, “Toxocara canis”.
Larva migrans cutanata: este boala produsă de larvele de Ancylostoma (parazit).
Stafilococi și streptococi: sunt bacterii ce pot fi preluate de om de la animal.
De la câine pot fi preluate infecții intestinale cu Giardia, Salmonella, E. Coli sau Campylobacter.
Câinele este sursa de infecție pentru Leishmanioza, boală parazitară internă și cutanată extrem de gravă.
Prin faptul că sunt parazitați cu căpușe, câinii pot transmite boli precum Boala de Lyme, meningoencefalite virale, febra Q." (sursa: libertatea.ro)

Ekaterina 20.09.2013 19:29:20

Un video dedicat celor ce spun ca un caine nu ataca fara motiv, ca simte omul bun sau rau, ca acesta din urma este de vina + alte ineptii pe care doar cei ce nu inteleg cat de periculosi sunt acesti caini le pot spune.

http://www.youtube.com/watch?v=26Fh2X7LmuY#t=11

antiecumenism 20.09.2013 19:34:55

Citat:

În prealabil postat de ekaterina (Post 534783)
un video dedicat celor ce spun ca un caine nu ataca fara motiv, ca simte omul bun sau rau, ca acesta din urma este de vina + alte ineptii pe care doar cei ce nu inteleg cat de periculosi sunt acesti caini le pot spune.

http://www.youtube.com/watch?v=26fh2x7lmuy#t=11

-trebuie eutanasiati toti cainii de pe strazi din romania,fara discutii,sa nu mai vedem unul fara stapan.

antiecumenism 20.09.2013 19:37:59

„Nu putem lăsa câinii să ne omoare copiii“. Părinții ies din nou în stradă pentru a cere aplicarea legii lui Ionuț

Citeste mai mult: adev.ro/mtf1ml

"Reprezentanții celei mai mari comunități online de părinți din România, desprecopii.com, împreună cu Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii (FONPC), anunță continuarea protestelor față de indolența autorităților. Oamenii vor manifesta duminică, 22 septembrie, în Parcul Unirii, de la ora 11.00

Protestatarii anunță, într-un comunicat de presă, că vor relua manifestațiile până ce „Legea lui Ionuț“, o lege care a fost simbolic numită de părinți după ce copilul de patru ani a murit sfâșiat de câini, va fi aplicată de autorități. Protestul are loc în parcul din Piața Unirii începând cu ora 11.00. „Comunitate de părinți desprecopii.com și FONPC continuă demersurile pentru respectarea drepturilor tuturor copiilor și a cetățenilor de a trăi în siguranță în România secolului 21. În memoria lui Ionuț (copilul atacat și mâncat de câini la începutul lunii septembrie), dar și în numele tuturor celor traumatizați de câinii lăsați la voia întâmplării pe străzi, în cadrul campaniei PRO siguranța copiilor, săptămâna aceasta am transmis scrisori deschise instituției Avocatului Poporului, cancelariilor reprezentanțelor diplomatice de la București (Ambasade, Consulate, UNICEF, SELEC, etc) și unor instituții internaționale de învățământ“, se arată în comunicatul citat. Potrivi reprezentanțiilor celor două organizații, această campanie are obiectivul de a respecta drepturile fundamentale din Constituția României (dreptului la viață și la integritate fizică și psihică (art.22), la siguranța persoanei (art.23), la asigurarea igienei și a sănătății publice (art.34), la un mediu sănătos (art.35) și, nu în ultimul rând, la protecția copiilor (art. 49).

„Nu mai acceptăm o noua tragedie, o nouă întâmplare nefericită. Nu putem lăsa câinii să ne ucidă copiii! Copiii noștri au început grădinițele și școlile, iar astăzi ies cu bicicletele în parcuri! Vă invităm să veniți și să cereți alături de noi un plan coerent și concret de măsuri cu termene de aplicare ale acestora“, explică protestatarii. Potrivit lor, această lege trebuie sa se concretizeze prin ridicarea definitiva a câinilor de pe strazi, de lângă blocuri, din parcările magazinelor, ale firmelor, din parcuri, etc. "

http://s7.postimg.org/6e42qn2gr/fata..._maidanezi.png
image upload no compression

"Daca vedeti cum arata copilul, va schimbati opinia despre maidanezi". Raportul cutremurator al IML

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...i-externe.html

antiecumenism 20.09.2013 20:14:21

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...97899796_n.jpg

Dragi iubitori de animale. Cei care oftati dupa cainii vagabonzi si care postati fotografii cu "saracutii" caini care o sa fie eutanasiati, trebuie sa intelegeti ca acesti caini vor fi doar ridicati de pe strazi. Dumneavoastra care vi se "rupe" inima de soarta acestor caini aveti la dispozitie 14 zile lucratoare sa va miscati curul la cel mai apropiat centru si sa luati acasa cati caini puteti, pe care sa-i hraniti si sa-i ingrijiti. In fotografia de mai jos este un baietel, muscat de cainii fara stapan. In acest context veti realiza doua lucruri:

1. veti avea langa voi un prieten adevarat (cainele)
2. tragediile cu copii muscati, sau mai rau omorati de caini vor disparea.

Ekaterina 20.09.2013 20:26:53

Pentru cei ce nu se confrunta cu acesti caini agresivi (stau in tari civilizate care s-au ocupat de problema cainilor in strada) ori stau in vile si la poarta ii asteapta masina personala (aviz tuturor "vedetelor" ce apar la televizor in apararea cainilor), iata ce pateste un om obisnuit care se intoarce acasa pe stradutele din Romania (in special Bucuresti).

http://www.youtube.com/watch?v=JQVk_Jyo_ws

Barsaumas 20.09.2013 20:36:43

Cainii vagabonzi trebuie exterminati. Legal sau nu. Ce europa blestemata, auzi, sa fie ilegal sa omori un animal periculos. Cele care care apara cainii nu sunt femei, ci femele. Femeile apara copii, nu caini. As avea o placere imensa sa asmut cainii pe o proasta din asta canofila, si sa o reseteze serios. Nu ma intereseaza dramoletele lor personale de fiinte ratate. Noi ceilalti, indeosebi copiii, nu avem vreo vina ca ele au fost tratate rau de nu stiu cine. Nu suntem o matrice telepatica de grup, ca telnebunii din "Mobilul" de Stephen King. Fiecare raspunde pentru sine, penal si spiritual. Eu nu am nenorocit o femeie in viata mea, si nu trebuie sa raspund pentru interactiunea nefericita dintre nu stiu care macho fara creier si raspundere si nu stiu ce proasta incapabila de incredere in sine si capacitate de a ierta si iubi.

DragosP 20.09.2013 20:58:29

Măi n-auzi... Tu când te-a imetamorfozat în ortodox? :39:

cezar_ioan 20.09.2013 21:06:36

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 534808)

Domnul știe...
Slavă Lui !

și bravo umilinței lui Barsaumas.
Dumnezeu să îl țină în arena grea, foarte, în care a îndrăznit (prin harul lui Dumnezeu) să pășească.

P.S. Frate Barsaumas, roagă-te și pentru mine, sărmanul tău frate...

Lady Brightside 20.09.2013 21:10:45

antiecumenism, ti-am cere oare prea mult daca te-am ruga sa incetezi sa postezi astfel de poze? nu sunt toate pentru... omul de rand cu "inima" slaba. :P

Ia da un click aici si aici.
Cum iti pica?

Eu sunt de acord cu luarea lor de pe strazi si eventuala eutanasiere daca nu sunt doriti de nimeni. Statul pur si simplu pe strada e rau si pentru ei si pentru noi. Imi pare rau doar de cei care nu mor eutanasiati, ci calcati cu masina, spanzurati, etc.

Astazi mi s-a facut rau cand am vazut pe Facebook ca doi fosti colegi de-ai mei au postat o poza in care aveau capul taiat al unui caine, inca sangerand, cu descrierea "moarte cruda tuturor jigodiilor! daca ai nevoie sa exterminam cainii de langa blocul tau suna la 0732 xxx xxx."

DragosP 20.09.2013 21:25:55

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 534810)
Domnul știe...

Chiar, Domnul știe?

Barsaumas 20.09.2013 21:41:49

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 534808)

"Nu-tel, tu". :P

DragosP 20.09.2013 21:54:22

Dacă poți traduce...

Raziel 20.09.2013 22:41:54

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 534785)
-trebuie eutanasiati toti cainii de pe strazi din romania,fara discutii,sa nu mai vedem unul fara stapan.

Fara suparare, dar esti o persoana tare bizara(eufemism), am observat ca esti si contra vaccinarii si cine stie ce alte idei bizare mai ai. Sa ne fereasca zamolxe[ironie] de astfel de crestini.

Eutanasierea unor vietuitoare fara aparare care sunt "fara stapan", culmea, tot din cauza omului este o metoda barbara. Se pot gasi alte solutii.

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 532933)
De unde aceasta pasiune,suspecta, a femeilor pentru caini ???

O aluzie cat se poate de ticaloasa. Desigur ca oamenii(nu doar femeile) sunt in stare de tot felul de abjectii, dar sa generalizezi in felul asta mi se pare o josnicie. Sunt convins ca asta se trage din indoctrinarea ta religioasa unde stim cu totii foarte bine cum sunt considerate femeile.

Pace!

antiecumenism 20.09.2013 22:59:14

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 534811)
antiecumenism, ti-am cere oare prea mult daca te-am ruga sa incetezi sa postezi astfel de poze? nu sunt toate pentru... omul de rand cu "inima" slaba. :P

Eu sunt de acord cu luarea lor de pe strazi si eventuala eutanasiere daca nu sunt doriti de nimeni. Statul pur si simplu pe strada e rau si pentru ei si pentru noi. Imi pare rau doar de cei care nu mor eutanasiati, ci calcati cu masina, spanzurati, etc.

Astazi mi s-a facut rau cand am vazut pe Facebook ca doi fosti colegi de-ai mei au postat o poza in care aveau capul taiat al unui caine, inca sangerand, cu descrierea "moarte cruda tuturor jigodiilor! daca ai nevoie sa exterminam cainii de langa blocul tau suna la 0732 xxx xxx."

-foarte bine ca esti de acord cu eutanasierea lor
-postez poze cu copii muscati de caini ca poate poate vor accepta toti oamenii -si "iubaretii" de animale -ca nu au ce sa caute pe strazi cainii pt ca fac ravagii (oameni si copii muscatii si omorati) si nu cred ca exista alta solutie decat eutanasierea lor pt ca decat sa dai o gramada de bani pt ingrijirea lor mai bine dai banii respectivi pt copii orfani,spitale...
-si eu am fost amenintat/atacat de caini maidanezi in cartier dar nu am fost muscat ca o spun drept ca-i omoram pe toti daca cumva ma musca vreunul,dar oricum au fost muscati o gramada de oameni si eu sunt de parere ca de acum 7 ani de cand a fost omorat acel japonez trebuiau omoratio toti cainii din tara,fara discutii,nu exista comparatie intre viata unui om si toate animalele de pe pamant -cu sau fara stapan-cand vine vorba de om,de oameni,de copii nu mai stam pe ganduri:omoram toti cainii,toate javrele,,sau oricare alt animal.

antiecumenism 20.09.2013 23:07:48

Citat:

În prealabil postat de Raziel (Post 534822)

Eutanasierea unor vietuitoare fara aparare care sunt "fara stapan", culmea, tot din cauza omului este o metoda barbara. Se pot gasi alte solutii.

Pace!

este barbara dar omorarea copiilor sau oamenilopr de catre caini ce metoda e nebarbara?
-chestia e ca daca ar fi doar cateva sute de caini poate s-ar mai gasi niste solutii dar fiind zeci si sute de mii nu vad alta solutie decat eutanasierea pt ca repet obsesiv decat sa aruncam bani pe javre mai bine ii dam copiilor orfani,spitalelor...
-ca sa nu credeti ca sunt un criminal de caini sau mai stiu eu ce: saptamana trecuta parca am mangaiat un caine gunoier care avea si un pui,am mangaiat puiul si dupa acea si pe maica-sa ...si nu a latrat la mine..
-mie imi plac animalele (pisici,gaini,lei ,tigrii,leoparzi,caprioare...) dar asta nu inseamna ca sunt obsedat de ele cum sunt destui care ii cresc la bloc,se culca cu ele,cheltuie o gramada de bani pe ele ,le duc la frizer...si alte tampenii

Demetrius 21.09.2013 08:17:49

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 534734)
...
batrani, copiii orfani, familii sarace, etc...

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 534736)
... Isi lasa copiii flamanzi doar ca sa hraneasca niste caini? Ce crestin mai e acela?...
... aceia ii vor eutanasiaza, ca asta fac cu cainii de la ei. Astfel nu ii eutanasiem noi,...

5. Fățarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău și atunci vei vedea să scoți paiul din ochiul fratelui tău.(Mt7,5)

Te îndoiești de altul, dar cu tine ești ”băiat fin”; Când militezi pentru uciderea câinilor te ascunzi după neologismul eutanasiere că-i mai "soft", nu așa de dur ca ucidere și nu te expui solitar, ci te diluezi în plural.

Cine-i... creștin? Ăla care dă de mâncare la câini, sau ăla care vorbește de
bătrâni, copii orfani, și familii sărace, dar omoară câini?

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:04:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.