![]() |
Citat:
Si ce voiati sa faca pana la rezolvarea cazului? Sa ii lase in mediul violent? Nu va e de ajuns ca acesti copii au declarat? As fi zis, daca era unul a mintit... Dar trei? |
Citat:
O sa incerc sa ma abtin cat pot de tare sa nu va dau un mesaj cu tot ce gandesc in acest moment pentru ca nu vreau sa va jignesc. |
Citat:
S-ar putea sa fie o discutie folositoare. Haideti, nu va mai coditi, ca nu ma supar daca imi spuneti sincer cum vedeti lucrurile. Va astept cu incredere...:) |
Citat:
Uitati ce ati scris: Citat:
|
Citat:
Iar dumneavoastra stiti bine asta. Citat:
|
Citat:
Politistii nu au reactionat pentru ca sunt si ei barbati, doar tin cu confratele lor barbat, iar in Romania societatea este patriarhala, mai ales la tara, dar si in oras, femeia nu are nici o valoare, ea este ultimul om pentru societate si pentru barbat, la fel si pentru biserica, preoti care incurajeaza femeia sa stea si sa manance bataie de la barbat, ca de, sa nu strice casa, de parca ei, preotii ar putea sa stea sa fie batuti. Daca ati ajuns sa acuzati pana si in acest caz femeia, ca a fost omorata, dupa principiul mortul e de vina, nu barbatul, criminal si betiv... m-am convins ce parere aveti despre femei, ca merita batute ca stiu ele de ce, sau cu motiv, ca merita omorate si ca ele sunt de vina etc etc. Ce pot sa zic, nu as fi vrut sa va spun nimic, dar daca m-ati provocat, pot sa spun dar ca eu in locul ei nu va iertam, si nici nu ramaneam cu d-voastra atat din cauza violentei, a bauturii, cat si a parerii extrem de proaste pe care o aveti despre femei. Dupa principiul d-voastra, ar trebui toti sa comitem crime, ca doar vinovatii sunt altii, nu noi, si ar trebui sa batem la betie, ca de, avem probeme si trebuie sa fin scuzati. Cred ca sunteti romanul tipic si va incadrati perfect in categoria celor care sustin cazul Bodnariu si altele de acest gen. |
Citat:
|
Citat:
Asa este Barvevernetus a trebuit sa ia copiii si sa ii faca orfani pe viata, nu puteau sa ii lase in mediul violent unde exista posibilitatea ca din an in paste sa primeasca o palmuta la fund. Vai ce am pierdut, noi toti romanii am fi putut fi orfani.... ce nenorocire ca la noi nu a fost Inchizite pana in 1989. |
Citat:
Deci ce bine este o familie numeroasa, atunci unul din frati poate este chiar pastor... |
Citat:
Nu asa, sora, nu asa. Nu despre asta e vorba, of... Sa incerc s-o iau pe rand, desi as fi preferat sa dezbat lucrurile de acest gen in alt context, altadata. In fine, daca tot v-am invitat, sa particp si eu acum. 1) Nu e vorba, in nici un caz, despre "dezlegarea" la crime. Cum de va puteti gandi la asta? Si nici de aruncarea vinovatiei pe umerii mortului. Ce tot spuneti??? E vorba despre ceva greu de facut in general, dupa cum am observat la mine si la semeni: anume, nu suntem preocupati de partea noastra de participare la crima, la violenta, la agresivitate etc. Nu intrezarim deloc, nu stiu de ce, ca actul violentei si al crimei este unul colectiv, la care participa minim doi oameni. Uitati un exemplu recent: am fost furat de curind, mi s-a sustras pe o cale meschina o suma de bani foarte mare care, culmea, nici nu era a mea propriuzis (eu nu am bani, traiesc de ani buni din "donatii", ca sa ma exprim elegant). am fost jefuit de o suma considerabila intr-o imprejurare complet bizara. Ce credeti ca am cugetat? Ei bine, mi-am facut si inca imi mai fac serioase analize de sine intrebindu-ma unde am gresit, unde am pacatuit de am ajuns sa traiesc o asemenea farsa. Putin imi pasa de cel care m-a jefuit, pentru el nu am decat mila si un pic de sila. Ma rog pentru el, chiar si acum. Dar problema care ma priveste personal e in primul rand ce sa fac cu mine, din moment ce e limpede ca fac lucruri care duc, poftim, la necazuri atat de mizerabile. Cota mea de participare la marsavie mi-o analizez, nu pe a celuilalt. Asta sta in puterea mea, intelegeti oare? 2) Nu am o parere foarte proasta despre femei!...:) Cum de ati ajuns la concluzia asta? Doamna, eu am o parere proasta nu despre femei, ci despre ne-femei! Despre cele care tradeaza frumusetea menirii femeii am eu o parere si, mai ales, multa compasiune. Nu stiu daca ma credeti...:) 3) Ma tem ca puneti carul inaintea boilor. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va descatuseze mintea de obstacole inutile si daunatoare si sa va adumbreasca fie si un strop cu taina acestui cuvant: jertfa in casnicie. jertfa celor care se iubesc si prin Duhul lui Hristos, nu doar prin duhul carnii. P.S. parerea mea despre alcool o stiti. E o mare nenorocire ce se intampla in lume din pricina alcoolismului. P.P.S. Multumesc lui Dumnezeu, nu sunt un bun roman. Nici nu stiti cat de ne-roman sunt. Eu sunt roman din aia vechi, doamna, unii pe cale de disparitie precum ahilul si pterodactilul... poate veti realiza cu vremea...:) |
Citat:
Pe vremuri acum ca. 100 de ani a ramas un baiat orfan, pe acea vreme orfanii erau dupa moartea parintilor, nu ca si orfanii moderni. Acest baiat a fost in camine de copii, unde se practica pe acea vreme bataia, ca sa ii disciplineze. Numele lui era Marbach, si a devenit unul din cei mai mari constructori de motoare. Acum, copii orfani, daca sunt nelinistiti primesc medicamente sa se linisteasca, sa nu faca paguba la familile surogat si in camina. Ce bine ca nu mai sunt batuti. Si cu totii ajung inteligenti foc....................... la maturat. |
Citat:
Mai bine v-ti uita la documentarul ala, si apoi sa comentati. Daca nu vi se pare normal acel comportament, atunci, eu ce sa mai zic, ori va contraziceti de dragul discutiei, sau daca vi se pare normal puteti merge direct sa va inscrieti la ei in secta ca aveti aceiasi gandire. Pactizeaza pentru ca, stiind ca primesc bani de la stat, prin reprezentantii ei, fac in predica propaganda acestor reprezentanti, nu va faceti ca nu intelegeti. Daca primesc donatii de la infractori ii prezinta ca fiind curati ca lacrima si se intovarasesc cu ei, se asociaza cu ei. Daca tin la oameni si la situatia lor ar trebui sa precizeze macar in cadrul predicii ca unui om ii este imposibil sa traiasca din atat de putini bani , si de aceea multi pleaca in strainatate. Poate ca nu ar strica si patriarhul sa ii atraga atentia presedintelui si guvernului despre asta, multi ar fi de acord cu el, si si-ar spala din imaginea pe care a creat-o dupa Colectiv. Nu Ciolos a taiat salarii, s-a intamplat in perioada nasoala cand s-au taiat salarii si preotii nu au tinut partea oamenilor, in schimb cand ciolos a zis ca va taia din banii pentru biserici, imediat au sarit preotii in sus, si la predica au precizat ca le taie banii, deci pentru ei stiu sa faca gura, niste nenorociti. |
Citat:
|
Citat:
Nu a fost doar o palma. |
Citat:
Nu cred ca sunteti vinovat absolut deloc pentru furtul comis asupra d-voastra. |
Citat:
deci judecatorii trebiue pe viitor sa dea decizii in urma analizelor statistice. Aceasta se pare ca spune: copiii romanilor vor fi pe viitor orfani..... Ce bine de ei...Ura.... Doar ajungeau prea multi cu studii superioare, dupa bataia de acasa. |
Citat:
In ce priveste furtul, de ce il evaluati fara sa aveti date minimale despre ce s-a intamplat? Va asigur ca sunt foarte, foarte vinovat (daca preferati termenul). Altminteri nu s-ar fi produs nici un incident. |
Citat:
Si in aceea ocazie, la fel ca si in cazul Bodnariu, s-a vazut mentalitatea alienata a noilor filozofi fara de niciun Dumnezeu: "Biserica tre' sa fie tapul ispasitor pentru moartea unor tineri care ascultau... muzica rock intr-un club in care se desfasurasera spectacole... sataniste!" :106: |
Citat:
Madam Solanina, eu nu as fi asa increzator in promisiunile cleor pentru a caror cauza scrieti cu atita venin jurnalistoid. Nu puteti dvs. scrie cit au trait unii. Nu asteptati clementa de la "ei", ca nu e cazul (desigur, daca nu sunteit efectiv din rindul lor). Dupa ce vor folsoi pe cei ca dvs., ii vor arunca. La propriu. Cercatati arhivele celor doua totalitarisme acum apuse: aveti idee ce procent surprinzator de mare de lingusitori din presa (ca dvs.) si denuntatori din securime (ca multi, prea multi altii) a aruncat "minunatul sistem superior democratiei " (ca sa va parafrazez) la finalul represiunii, in lagare? Va las dvs. deliciul informarii in aceasta chestiune. Hint: cercetati putinele reviste de istorie romanesti si est-europene. |
Citat:
Biserica nu a fost tapul ispasitor pentru moartea celor tineri, poate pentru unii care nu o suporta si abia asteapta sa dea in ea, era clar cine a fost vinovat pentru cazul Colectiv, primarul, pompierii si patronii etc etc. In nici un caz biserica. Patriarhul, in schimb, nu cred ca facea rau daca mergea la locul cu pricina, daca nu pentru menirea sa macar pentru imagine nu strica, asa a dat apa la moara si mai mult necredinciosilor. |
Citat:
|
Citat:
Toti au ceva cu romanii, noi suntem buricul pamantului, sunt invidiosi pe situatia noastra si pe desteptaciunea noastra si vor sa ne faca rau, mai ales ortodocsilor. Tot inainte cu bataia, tot asa sa o tineti. |
Citat:
Citat:
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede? Citat:
|
Citat:
Nu cred ca preoČ›ilor trebuie să le pese de gură lumii, ci să îČ™i urmeze misiunea pe care o au, de a mângâia sufletele rânite. Problemă este ca dacă îČ›i pasă mai mult de gură lumii decât de misiunea pe care o ai, iar în plus mai Č™i crezi ca unii sunt sataniČ™ti care merită aa moară, nu Č™tiu ce creČ™tin mai poČ›i fii. Nu cunosc această strategie ateistă de care vorbiČ›i dar cred ca românii creČ™tini, au un schimb un fel de mânie a persecuČ›iei. Ei tot timpul cred ca ateii diabolici vor să îi distrugă pe ei Č™i familia lor, un reflex al predicilor din biserică. Ce spuneam mai devreme, românii suferă de conspiratita cred ca ateii au ceva cu ei. În Norvegia nu Č™tiu dacă prea Č›ine teoria, credincioČ™ii se pot desfăČ™ura liber, nu cred ca sunt persecutaČ›i sau discriminaČ›i. În România ateii sunt destul de virulenČ›i Č™i încearcă să răspândească ideea ca Biserică e de vină pentru tot, dar cred ca ceea ce pot să facă creČ™tinii este să nu bage în seamă aceste atacuri, ci să se comporte în continuare ca niČ™te creČ™tini, oricum, fum fără foc nu iese, mai au Č™i ateii dreptate câteodată, nici creČ™tinii nu sunt nevinovaČ›i. |
Pentru cei care fac apologia sistemului norvegian de protectie a copilului si considera ca asa-zisa vatamare corporala a unui copil de catre propriii parinti ar avea pe termen lung consecinte mai grave decat vatamarea sufleteasca, in cazul in care acestia ar fi plasati in familii de homosexuali. Fiindca tre sa fii orb sa nu observi in ce scop face Barnevernetul atata exces de zel, cica spre binele copiilor.
Din 2014, directorul Barnevernet, Norvegia este doamna Hege Hovland Malterud, de profesie medic, de orientare lesbiană, care a fost aleasă în 2009 în Consiliul Eparhial al orașului Oslo, din cadrul Bisericii Norvegiei. În 2009, cinci din cei șapte membri ai acestui Consiliu au declarat că vor lucra asiduu pentru acordarea de drepturi depline în Biserică persoanelor homosexuale. Hege Malterud este membră a Apen Kirkegruppe (Grupul pentru o Biserică Deschisă), o mișcare radicală înființată acum 40 de ani, ce astăzi deține practic controlul în Biserica Norvegiei. De mai mulți ani, Hege Malterud sprijină plasarea copiilor răpiți în „familiile” formate din persoane de același sex și se pronunță pentru cununia religioasă pentru asemenea cupluri. (https://translate.google.ro/translat...%3Fcid%3D16088 ) Mai multe detalii - European Apostolic Leaders |
|
Citat:
V-ati intrebat vreodata de ce barvebernetus si alte organizatii surori din alte tari reactioneaza asa de dur cand aud de o palmuta data la fundul copilului? Ati auzit de Zuchthaus? in traducere romaneasca casa de corectie? Pe la 1600 au aparut aceste Zuchthaus. In aceste Zuchthaus erau dusi servitorii care dupa parerea stapanilor nu se purtau cu destul respect. Un stapan de casa putea in orice zi sa ia de mana fata servitoare si sa o interneze in aceasta institutie de corectie fara hotarare judecatoreasca. Aici primeau un regim sever de munca si bataie (dar bataie din aceea zdravana). Eliberarea se facea numai daca casa de corectie primea un alt slujinic, pentru ca aceste case aveau si scop productiv. Tot in aceste Zuchthaus erau internati si bolnavii psihic, copii orfani. Sute de ani copiii orfani ajungeau la Zuchthaus, adica casa de corectie. Aici erau educati in vest prin violenta fizica, cum noi nu ne putem imagina. Pana in anii 1960 tot violenta fizica a dominat educatia in casele de copii din vest. Acum apare televiziunea si presa, iar copii ajunsi adulti au cerut despagubiri. Acum au intors foaia, din institutii de educatie prin munca si bataie, casa copiilor, au devenit institutii pentru drepturile copiilor numite protectia copiilor. Si acum vaneaza pe fiecare cetatean cinstit care indrazneste sa aplice o plamuta. Iar rezultatul este ca casele de copii, inainte Zuchthaus, sunt din nou superaglomerate, de data acesat cu copii victime ale sistemului, nu copii orfani. |
Uite si organizatia devenita celebra ia cuvantul. Au dreptate, in Norvegia nu se comit abuzuri de catre autoritatile statului.
La o palmuta se impune scolarizare. Daca copilul povesteste la scoala in "lectile de interogare a copilului" ca a fost batut atunci sunt lasati parintii fara copii. https://www.youtube.com/watch?v=yYKZYftTtVE Protecţia Copilului din Norvegia, primele explicaţii Si la comunisti copiii erau interogati la scoala sau de catre prieteni, pe urma il ridica securitatea pe tatal familiei. |
Rog adminul sa inchida acest thread.
|
Topicul este legat de abuzurile Barnevernet asupra familiei Bodnariu si a altor familii.
Eu cred ca ar trebui inchis atunci cand aceste abuzuri au incetat. Sau macar atunci cand cazul Bodnariu se clarifica. |
Eu zic sa asteptam sa vedem care va fi solutia instantelor norvegiene ca sa putem trage o concluzie.Momentan sunt foarte multe aspecte contradictorii.
|
Aspecte contradictorii nu sunt.
Este clar, a spus-o femeia de la Babernetus: daca copiii spun la scoala ca au fost batuti in familie, atunci copiii sunt luati din familie. Copiii nu fac diferenta intre o palmuta si o bataie sora cu moartea care jese cu vatamare corporala si ruperi de oase. Asa ca la o palmuta ei vor spune la scoala ca au fost batuti. Situatia famililor de romani prinsi de autoritati cu degetele la usa se poate inbunatati doar prin presiuni din afara. Anume daca autoritatile romane si mai ales presedintele tarii se implica pentru ai scapa. Daca nu.......dumnezeu cu mila. |
Este dreptul dvs sa credeti ce doriti cum si eu am acest drept, sa nu fiu de acord cu dvs sau cu altii. Din punctul meu de vedere nu numai ca exista aspecte contradictorii dar a existat minciuna, manipulare si alte lucruri la mijloc. Dupa ce se va termina totul, daca ceea ce cred eu se confirma, vi-le voi prezenta. Eu prefer sa vad mai intai o hotarare definitiva si apoi sa trag concluziile, pentru ca hotararile se dau motivat.
|
Hotararea a fost judecatoreasca si definitiva inainte sa ia copiii.
Restul este doar o farsa, pentru ca parinti sa treaca printr-un proces in care sa uite de copiii lor. Adica se da impresia ca ei mai pot sa castige cazul. Aceasta au recunoscut foarte bine penticostalii si au inceput cu presiunea comunitatii lor numeroase. |
Citat:
Prea vreti sa induceti ideea ca un copil este un idiot care nu stie pe ce lume este. Un copil este o fiinta umana cu drepturi, chiar daca nu este adult, nu vad de ce nu ar avea drepturi la fel ca un adult. Are dreptul sa spuna daca este agresat pentru a capata protectie. |
Citat:
|
Citat:
Si ce protectie au primit fetele? Dreptul de a fi mutate 2 sau 3 ani de la o familie la alta. Iar la 18 ani sa fie scoase in strada. Cine le mai plateste facultatea? Barbatenetus? |
Este alegerea dvs sa credeti ca este o farsa, eu nu cred asta si mai cred ca vor aparea, incet incet, detalii interesante, din ambele directii.Si se vor elucida si cateva minciuni, mai ales din perioada cand totul abia era la inceput.
|
Citat:
|
Eu cred ca nici una dintre partile implicate nu spun momentan tot ce stiu.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:18:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.