![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar trecind peste asta, nu-ti amintesti ca nu ne spurca ceea ce intra ci ceea ce iese?...:) Cand ma gandesc la trup ca la templu al Duhului Sfant am in vedere curatia, lipsa pacatului cu fapta trupeasca si totodata fapta trupeasca virtuoasa. Sper ca nu am inteles gresit. |
Citat:
Nu uita ca cuvintele le-a spus Hristos ca sa puna capat obiceiurilor evreisti , privitoare la mancare si la animalele spurcate. Apoi una este sa iti intinezi trupul din nestiinta, nepocait si necunoscator de Dumnezeu si alta este sa o faci cu stiinta. nu mai sustineti cipuirea omului ca smintiti oameni si va veti pierde si voi insiva. |
Citat:
|
Citat:
|
sper ca nu ati uitat de legatura dintre trup si suflet, si de impactul ce il are un suflet bolnav asupra trupului , precum a unui trup bolnav asupra sufletului.
cipuirea omului este lepadare de credinta asa sa stiti. pentru ca iti pierzi increderea si nadejdea in Dumnezeu acceptand un cip pe motiv ca iti salveaza viata de boli si lipsa mancarii sau a medicamentelor. |
Citat:
|
am auzit o vorba de la un calugar: facebook-ul e gura iadului. o fi aiurit saracul. cum sa fie facebook-ul gura iadului, pai gura iadului e in fundul pamantului, unde e foc si pucioasa si unde stau dracii cu furci si asteapta cuminti sa le cada oamenii in ele printr--o gura de canal.
|
Citat:
|
Citat:
L-o facut deja cipul din calculator, ce implant alea alea.. |
Citat:
Tu chiar crezi ca un cip medical sau cum o mai fi duce sufletul in iad? Eu tot sper ca glumesti un pic...:) |
Citat:
|
Citat:
Dacă te opui cipofobiei ca psihoză religioasă apocaliptică, nu înseamnă că recomanzi "cipuirea".... Eu, unul, am mare scârbă și față de alergatul frenetic după alinierea tehnologică la ultima modă... darmite să-ți bagi circuite integrate prin hoit, doar ca să fii cool și conform cerințelor spiritului de turmă. |
Citat:
|
Citat:
Zau, nu inteleg de ce dai atata importanta utilizarii cipurilor. Si de ce pui aceasta in legatura cu problema mantuirii. In fine... Nu mai insist. Toate cele bune, Doamne ajuta! |
Citat:
sa va spun o poveste. atunci cand Dumnezeu a voit sa piarda pe Sodoma si Gomora, a fost intrebat: dar daca in cetate vor fi 50 credinciosi vei pierde cetatea? Dumnezeu a zis, nu. Dar daca vor fi 10? Dumnezeu a zis iarasi nu. Si stiti prea bine cati credniciosi a gasit. Sfarsitul lumii pe care doar Tatal il stie, nu este o zi fixa, predestinata si batuta in cuie. Atata timp cat va fi credinta in oameni, si rugatori pe pamant , sfarsitul lumii va fi amanat. acesta este un motiv intemeiat ca oamenii sa nu isi faca griji despre sfarsitul lumii si nici despre Apocalipsa, Daca ai incredere in Dumnezeu daca ai nadejde la Domnul, nu ai teama nici de cip, nici de sfarsitul lumii si nici nu te preocupi de acestea. Insa oamenii isi pierd credinta, desi se amagesc pe sine ca o au, (exact cum spun si sfintii despre vremurile de pe urma) nu poti crede cu frenezie ca te salveaza un cip de la foame sau de la boala decat daca cu adevarat nu mai ai credinta, De fapt asta este lepadarea de pe urma. Multimea de oameni care pierd nadejdea in Dumnezeu de frica bolilor sau a saraciei si a foametei. Gestul cipuirii este de fapt gestul necredintei. iar lepadarea si cifra fiarei, este insasi necredinta lui concretizata in faptele lui. |
Citat:
|
Citat:
|
Dumnezeule! V-ati pierdut increderea in Dumnezeu.
Aveti nevoie sa fiti monitorizati si cipuiti ca sa aveti incredere ca nu veti fi bolnavi si flamanzi. Voi chiar nu realizati in ce faza va aflati! |
Citat:
cipul din buzunar nu este nici o problema. e acolo in buzunar intr-un plastic, doua trei. problema va aparea cand va fi in voi. dar eu zic alcteva. faceti domnule petitie si jalba la guvern ca vreti cipuri in voi, ce atata discutii. nu va opreste nimeni. vad ca ti devenit dependeti mintal de cip uman. il vreti in voi neaparat. pai luati-l ce mai asteptati. |
Eu am pasaport biometric. se considera ca sunt cipuit ?
|
Citat:
|
Cui sa cer?
|
Citat:
|
aaa. am uitat un amanunt. mancarea. se simplifica totul. numai luati de pe raft, si iesiti prin niste porti, nu ve-ti ramane flamand. e atat de simplu. nu stati la cozi, si nici nu va va respinge vanzatoarea ca pe cei fara cip.
|
Citat:
ei vor cipul, pai daca ei vor ne putem noi opune? nimic cu forta. fiecare face ce voieste. |
Mai oameni buni: cui trebuie cerut sa fie implantat cipu?!
|
Citat:
cereti-l anticipat. spuneti ca nu mai aveti rabdare. spaima si frica va cuprinde, si vreti cipul numaidecat. trebuie sa va ajute. |
Citat:
|
Citat:
Asteptam sa devina fanteziile realitate. Cum se cheama cand nu mai poti face diferenta intre una si alta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ca in Apocalipsa nu asa era, cu cine vrea cip si cine nu? Daca tot am bagat cipul in Apocalipsa, hai sa-l mai strecuram prin cateva locuri. Sa fie mai cool. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Apropo, la tine a venit Mos Craciun anul trecut? :D |
Citat:
Eu am un Dumnezeu in care nadajduiesc si asa ca nu am nevoie de cip ca nu mi-e frica nici de boala nici de foame. Ce va voi Domnul voi primi, in rest stiu ca va avea grija de mine. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:59:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.