![]() |
Citat:
Iertati-ma! |
Citat:
|
Ce s-a intamplat cu Daniel777 ?
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Exact acelasi sentiment l-am avut si eu...Era o asemanare izbitoare in manifestari, in reactii si in modul de abordare a anumitor probleme... |
Va multumesc pentru incercarile de lamurire.
Danut7 nu cred ca era unul si acelasi cu Daniel777, postarile lor erau in registre diferite (parerea mea). glykys, din ce am observat eu:
Daniel, sa ne revedem curand ! :25: |
Citat:
|
Din seara asta ma retrag si eu de pe forum,voi mai intra doar ocazional,si asta de pe telefonul mobil. Va las cu bine si sper sa va gasesc la fel (cine va voi sa ma contacteze imi poate trimite mesaj privat deoarece voi primi notificare pe telefon. Rog insa sa nu se "abuzeze" de functia asta,deci fara mesaje stupide,fara sens,doar de dragul de a le trimise).
Motivul retragerii este ca plec de acasa,in alt oras,nevoit sa-mi castig painea prin alt colt de tara (poate in viitor si in afara ei). Fie dupa cum va voi Bunul Dumnezeu. Rugati-va va rog si pentru mine pacatosul si iertati-ma pentru tot. Doamne-ajuta! |
Citat:
Am sa ma rog pentru tine si sper din suflet sa revii bine si sanatos...si eventual insurat!:6::11: Te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume! PS- am sa-ti mai scriu pe PM sa iti mai spun cate un banc cu comunisti:21: Doamne ajuta ! |
Sa fi binecuvantat !
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Multumesc pentru aprecierea mesajelor mele. Citat:
De fapt va multumesc tuturor,sa aveti grija de voi. Doamne-ajuta! |
sanatate intai de toate, iti doresc!
Sa fii ocrotit in tot drumul tau! Doamne ajuta!
|
Draga Raoul, iti spun doar sapte cuvinte si nu de la mine, ci spuse de mama parintelui Teofil: ...si nu uita sa fii bun, maica!
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Va multumesc din suflet! Va salut cu drag (scriu de pe telefon). Doamne-ajuta!
|
Vad ca nimeni n-a intrebat de mine :))
Totusi am revenit dupa mai mult timp. Si sa stiti ca imi place cum am gasit forumul :) Imi place mult mai mult decat cum l-am lasat |
Trist
Iar a plecat Scoțianul :22: :2:? Păcat...
|
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Mie imi pare rau, ca avea mult bun simt si un umor fin..Cel putin eu nu am citit nici o postare in care sa vad ca jigneste pe careva.. Dar daca a mai plecat si-a mai venit, ce sa zic, il asteptam din nou!:53: |
Mirelat a plecat? A fost banata?
|
Citat:
|
Am vazut acum ca Mirela cu nickname-ul mirelat, a plecat de pe forum.
Oare ce se intampla???:2: Mirela draga mea, daca macar mai citesti de pe margine ce se intampla aici, vreau sa stii ca iti multumesc pentru raza de soare pe care ai lasat-o in urma ta si iti doresc din suflet tot binele din lume!:53::53::53: Edit- am scris mesajul acesta inainte sa vad mesajele lui Noesisaa si MariS, dar l-am postat cu intarziere. |
Citat:
|
sa fie 1 aprilie cauza ?
Poate e doar o pacaleala de 1 aprilie.
Sau poate Mirela a cerut sa i se stearga contul. Pacat, intr-adevar, pacat! Cum spunea cineva, daca ne citeste de pe margine, poate va reveni de dorul nostru !:6: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Din ce stiu Mirelat isi redusese activitatea pe forum fiind deranjata de unele ironii ale catolicilor la unele din mesajele sale. Nu stiu daca a deranjat-o apoi altceva.
P.S. Nu a tututor catolicilor, subiectul era despre Titanic. |
Tristețe
Nu știu dacă mai citești pe forum Mirela!
Nu am cuvinte să exprim regretul ce-l simt în urma plecării tale. Nu te voi uita niciodată. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ocazia să cunosc oameni ca tine, ca Jenica, Viorica, Anca, Marina dar care din păcate au dispărut de pe forum. |
cine se aduna se aseamana, si viceversa - bine v-am regasit !
Va multumesc, dragilor, pentru tot ce ati scris aici. Am simtit caldura din inimile voastre si iata chiar daca ne desparte un Ocean si cateva zile mai triste, a dat Domnul sa revin aici pe forum. Recunosc ca mi-a fost dor de voi si v-am simtit lipsa !! Am sa mai scriu cat de curand. Vroiam sa pun niste emoticoane aici, dar nu mai gasesc lista, trebuie sa ma mai adun..
|
Pt Mirela!
Ne bucuram sa te avem din nou printre noi!Bine ai revenit :-)
|
Citat:
|
Lasa ca pun eu emoticoane:-))
Citat:
Draga mea,sa stii ca toate trec.Si ca sa nu ne cada moralul sub nivelul marii, trebuie sa realizezi asta in momentul incercarii.Oricat ar durea si oricat ar dura, tot se termina intr-o zi si iasa din nou soarele pe strada ta!:11: Te asteptam cu drag sa scrii!:6: Maica Domnului sa te pazeasca cu Sfantul ei Acopermant!:53: |
Citat:
Si eu ma bucur ca ai revenit! :53: |
Citat:
|
Mi-as fi dorit sa revina asupra deciziei domnul Cristian67...cu multe postari si imagini frumoase ne-a bucurat sufletele. Va rog, daca se poate sa va razganditi, multi dintre noi mai asteapta inca sa reveniti!
|
Doamne ajuta !
Citat:
Sa fiti iubiti cu totii, si apropo pana revine si Cristian67, postez eu ceva si pentru el. :9: http://www.livenews.ro/site/uploads/...1124469961.jpg |
Chiar azi ma intrebam ce se intampla cu domnul Cristian67...
Imi este dor de imaginile frumoase cu care ne incanta...sper sa revina si dansul printre noi! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:24:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.