Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   atei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6847)

topcat 07.09.2009 14:16:46

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164592)
Pentru ca aceste legi sunt cunoscute de catre cei care au deschiderea necesara pentru acest lucru.

Pai eu nu am gasit cineva care sa aibe deschiderea necesara sa explice si celorlati incuiati de ce exista lucruri ce se petrec, care nu sint injuste ci doar aparent injuste. Ai gasit tu cumva?
Citat:

Este liberul arbitru al fiecaruia sa se comporte dupa cum doreste.

Asta spune ateul

Citat:

Cum poate fi spiritualul izvor de cunoastere...?Pare mai curand o intrebare retorica,pentru ca altfel nu ar avea vreun sens.
Dar,cum poate fi rationalul izvor de cunoastere absoluta?Atunci,poate imi poti explica prin prisma ta pur rationala ce esti tu,de ce existi aici sau cum explici fenomenul mortii?Sunt intrebari pe care oamenii si le pun de mii de ani si cred ca e interesant sa auzim si alte puncte de vedere.Pana la urma,un sambure de adevar se poate culege de oriunde...

Totusi, tu iti bazezi existenta pe o intrebare retorica?
Care ateu a sustinut ca rationalul e izvor de cunoastere absoluta?
Probabil ca nu esti la curent, insa la aceste intrebari stiinta a raspuns. De 150 de ani.

heaven 07.09.2009 14:32:58

Da,am gasit.Cei ce cauta gasesc.Dupa cum am spus,nu este ceva accesibil privilegiatilor.
Pe cei ce gandesc intr-un anumit fel nu i-as numi incuiati,ci doar oameni care nu vor sa vada...dincolo sau inca nu sunt pregatiti pentru asta.Si chiar daca li s-ar pune intregul adevar pe tava,nu i-ar ajuta la nimic.Transformarea se face treptat incepand prin cunoasterea propriei persoane.
Intrebarea retorica se referea la exprimarea ta.Pentru mine este o certitudine.
Eu nu te-am intrebat ce afirma stiinta,ti-am cerut parerea personala.Imi poti raspunde? :)
Si inca o mica curiozitate,daca imi permiti: pentru ce frecventezi un forum ortodox,un loc unde sunt emise idei opuse alor tale?Oare asta nu este tot o contradictie? :)

topcat 07.09.2009 14:40:13

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164600)
Da,am gasit.

Spune-mi te rog si mie care e rolul suferintei copilului african din poza.
Citat:

Eu nu te-am intrebat ce afirma stiinta,ti-am cerut parerea personala.Imi poti raspunde? :)

Da, insa parerea mea este sigur influentata de ceea ce am citit. Nu stiu insa sa fi fost vreodata mistic, desi credeam la un moment dat in mosu.
Citat:

Si inca o mica curiozitate,daca imi permiti: pentru ce frecventezi un forum ortodox,un loc unde sunt emise idei opuse alor tale?Oare asta nu este tot o contradictie? :)

Imi place sa ma contrazic si am avut multe de invatat, ca sa va fac fata.

heaven 07.09.2009 14:45:47

Pentru cei care credem in lumea spirituala si consideram ca nu suntem doar bucati de carne miscatoare,viata aceasta este doar o calatorie in care invatam pentru a evolua spiritual.Suferinta face parte din procesul de invatare.
Nu cred ca faci fata,pentru ca nu raspunzi realmente la vreo intrebare.
Dar,mai am una pentru tine:ce este iubirea?Poti sa mi-o arati?Vreau sa o vad! :)

topcat 07.09.2009 14:56:58

Totusi, sarmanul copil ce invata? Sau copilul african din poza moare pentru a ne da celorlalti o lectie. Cum ca ce? Ce lectie? De supunere?

topcat 07.09.2009 14:57:47

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164603)
Dar,mai am una pentru tine:ce este iubirea?Poti sa mi-o arati?Vreau sa o vad! :)

Defineste iubirea si am sa ti-o arat

heaven 07.09.2009 15:05:42

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164606)
Totusi, sarmanul copil ce invata? Sau copilul african din poza moare pentru a ne da celorlalti o lectie. Cum ca ce? Ce lectie? De supunere?

Numai Dumnezeu cunoaste tainele fiecarui spirit in parte si caile prin care alege sa il invete si sa ne invete prin el anumite lectii.
La intrebarea:" Sau copilul african din poza moare pentru a ne da celorlalti o lectie. Cum ca ce? Ce lectie? "...Topcat,ti-am zis ca adevarul si daca il pui pe tava in fata celor ce nu vor sa vada,nu il vor vedea.
Oare ce lectie poate fi asta?De ce este atata durere in lume?Pentru ca nu stim sa iubim,pentru ca nu ne pasa,pentru ca ancorarea excesiva in material duce la atrocitatile pe care le vezi.

heaven 07.09.2009 15:09:32

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164607)
Defineste iubirea si am sa ti-o arat

Eu te pot invita sa o simti.Tu ceri sa ti se arate rational lumea spirituala.
Arata-mi concret,material,rational ce este iubirea si atunci iti voi arata si eu tot astfel ce este lumea spirituala.Poti?

topcat 07.09.2009 15:19:42

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164611)
Numai Dumnezeu cunoaste tainele fiecarui spirit in parte si caile prin care alege sa il invete si sa ne invete prin el anumite lectii.

Te laudai ca stii de ce sufera copilul din poza.
Ne-ai spus cumva si noua?

topcat 07.09.2009 15:23:23

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164612)
Eu te pot invita sa o simti.Tu ceri sa ti se arate rational lumea spirituala.
Arata-mi concret,material,rational ce este iubirea si atunci iti voi arata si eu tot astfel ce este lumea spirituala.Poti?

Draga, daca tu nu iti poti defini termenii pe care ii folosesti cum te descurci in viata?

heaven 07.09.2009 15:29:43

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164615)
Te laudai ca stii de ce sufera copilul din poza.
Ne-ai spus cumva si noua?

Da,am raspuns la intrebarea ta mai sus.Daca ai citit si ai vrut sa intelegi.
Insa,la majoritatea intrebarilor mele tu nu cred ca ai avut un raspuns.
Draga Topcat,chiar si rational cand porti o contradictie,este important sa vrei sa intelegi,nu doar sa te contrazici de dragul de a o face ori de a avea ultimul cuvant.
Deasemenea,daca este sa o iei chiar si din punct de vedere psihologic,orice om are o motivatie pentru actiunile sale,oricare ar fi ele si indiferent ca este ori nu este pe deplin constient de ea.
Te-ai intrebat vreodata pentru ce atata inversunare la tine de a te contrazice pe un astfel de subiect?Oare contradictia ta este cu noi ori se desfasoara undeva in interiorul tau?
Eu,daca as fi in locul tau,m-as intreba...

heaven 07.09.2009 15:32:58

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164617)
Draga, daca tu nu iti poti defini termenii pe care ii folosesti cum te descurci in viata?

Sunt sigura ca discut cu un om inteligent si ai inteles subtilitatea din mesajul meu,cel putin asta imi place sa cred.
Dar,ca sa fie mai mult pe intelesul tau,intrebarea suna cam asa:Poti sa vezi sunetele cu ochii?
Sau poti sa atingi cu auzul?
Evident ca nu!Vrei sa vezi cu adevarat ce este dincolo,utilizeaza-ti sufletul si,cu siguranta vei reusi!

topcat 07.09.2009 15:40:42

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164621)
Da,am raspuns la intrebarea ta mai sus.Daca ai citit si ai vrut sa intelegi.

Te rog mult de tot, fa-mi hatirul si repeta pe scurt, vorbesc foarte serios, raspunsul la intrebarea: de ce sufera micutul din fotografie?
Citat:

Insa,la majoritatea intrebarilor mele tu nu cred ca ai avut un raspuns.

Eu nu pot sa iti dau raspuns la intrebari fara sens. Atita timp cit tu nu definesti cuvintele pe care le folosesti nu pot sa iti spun ceva.
Te-am rugat sa imi spui in ce sens folosesti tu cuvintul iubire si am sa iti raspund si eu, imediat.
Daca doresti neaparat, pot sa iti dau si vederile mele cu privire la de ce sint eu aici, despre fenomenul mortii etc, insa nu cred ca ele au vreo relevanta. Sint asemanatoare cu ale altor atei.
Citat:

Draga Topcat,chiar si rational cand porti o contradictie,este important sa vrei sa intelegi,nu doar sa te contrazici de dragul de a o face ori de a avea ultimul cuvant.
Deasemenea,daca este sa o iei chiar si din punct de vedere psihologic,orice om are o motivatie pentru actiunile sale,oricare ar fi ele si indiferent ca este ori nu este pe deplin constient de ea.
Te-ai intrebat vreodata pentru ce atata inversunare la tine de a te contrazice pe un astfel de subiect?Oare contradictia ta este cu noi ori se desfasoara undeva in interiorul tau?
Eu,daca as fi in locul tau,m-as intreba...

Te asigur ca daca ar fi inversunare as pune intrebari mult mai incomode, insa as zbura de pe forum imediat :)
Contradictia se afla in mine, intr-adevar, pentru ca nu pot intelege cum cineva poate accepta cu atita seninatate niste ...

topcat 07.09.2009 15:51:32

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164623)
Sunt sigura ca discut cu un om inteligent si ai inteles subtilitatea din mesajul meu,cel putin asta imi place sa cred.
Dar,ca sa fie mai mult pe intelesul tau,intrebarea suna cam asa:Poti sa vezi sunetele cu ochii?
Sau poti sa atingi cu auzul?
Evident ca nu!Vrei sa vezi cu adevarat ce este dincolo,utilizeaza-ti sufletul si,cu siguranta vei reusi!

Da, inteleg ce vroiai sa spui insa exemplele tale nu sint bune: liliecii vad si pipaie cu auzul. Sunetele, daca sint destul de puternice, le vezi cu ochii.
Nu poti utiliza ceva imaterial pentru ca, de indata ce interactioneaza cu materialul devine material, prin definitie.
Faptul ca sufletul sau iubirea sint imateriale e o iluzie

heaven 07.09.2009 15:56:57

Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.
Cu toate acestea,eu stiu ca nu esti atat de orb si,spre deosebire de tine,eu nu ti-am vorbit de dragul unei discutii in contradictoriu,ci doar pentru ca am simtit sa iti transmit aceste lucruri.
Totusi,batutul apei in piua nu este unul din hobbyurile mele,ce am avut de spus s-a citit,iar cine a avut dorinta de a intelege a inteles,daca a dorit.

heaven 07.09.2009 15:57:53

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164627)
Faptul ca sufletul sau iubirea sint imateriale e o iluzie

-Si,atunci,cum poti afirma ca iti iubesti sotia ori familia?
Afirmatiile tale se bazeaza pe iluzii? :)

topcat 07.09.2009 16:11:06

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164629)
Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.

Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.

topcat 07.09.2009 16:12:13

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 164630)
-Si,atunci,cum poti afirma ca iti iubesti sotia ori familia?
Afirmatiile tale se bazeaza pe iluzii? :)

:)
Am afirmat eu vreodata ca iubirea mea pentru sotie si copii e ceva imaterial?

teatru-copii 07.09.2009 16:24:01

ha,ha,ha

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164635)
Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.

As vrea s-o vad si pe asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai vrea sa spui ca simulezi eventual..........Desi tot ma indoiesc!

topcat 07.09.2009 16:35:35

Citat:

În prealabil postat de teatru-copii (Post 164639)

Uita-te, avind soarele in spate, la o fintina arteziana ce produce picaturi fine de apa. Vei vedea un curcubeu de toata frumusetea.
Tu n-ai facut fizica la scoala?

cristiboss56 07.09.2009 22:15:21

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164643)
Uita-te, avind soarele in spate, la o fintina arteziana ce produce picaturi fine de apa. Vei vedea un curcubeu de toata frumusetea.
Tu n-ai facut fizica la scoala?

<<< Nu este nimic ascuns, care să nu se dea pe față și nimic tainic, care să nu se cunoască și să nu vină la arătare >>> ( Lc. 8. 17 )
Cum : <<< Cel care își înmulțește cunoștințele , își inmulțește și mâhnirile >>> ( Sf. Scriptură ) Precum și : <<< Unde se află Duhul lui Dumnezeu, acolo este și libertatea >>> ( Ap . Pavel ) Dar : <<< Toate să le încercați : țineți ce este bine . >>> ( Ap. Pavel )

konijiro 09.09.2009 00:30:15

Citat:

E nostim ca te indoiesti de lucruri care tin de fizica elementara. E si mai nostim nu numai ca te indoiesti de ele, dar si ca razi de ele.

teatru-copii 09.09.2009 01:14:10

confuzie totala

Citat:

A face un model fizic pentru a intelege un fenomen, nu inseamna nici pe departe a reproduce fenomenul in sine.

Cum poti pune egalitate intre curcubeul lui Dumnezeu si ceea ce poti face la tine acasa.
Poti sa-ti faci tu fantani arteziene si in cap! Sa stropeasca colturile!

Scuze, Doamne, iarta-ne!

teatru-copii 09.09.2009 01:15:35

nostim iti este raspunsul

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 164984)
E nostim ca te indoiesti de lucruri care tin de fizica elementara. E si mai nostim nu numai ca te indoiesti de ele, dar si ca razi de ele.

E drept ar trebui sa plang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teatru-copii 09.09.2009 01:18:36

si totusi

Citat:

Curcubeul nu il pot atinge

Acesta e singurul adevar pe care l-ai spus. Daca nu poti atinge lucrarea lui Dumnezeu, atunci de ce te crezi mai mare ca El?

konijiro 09.09.2009 09:13:45

Citat:

A face un model fizic pentru a intelege un fenomen, nu inseamna nici pe departe a reproduce fenomenul in sine.
Nu e un "model", ci e chiar un curcubeu, identic cu cel de pe cer, atata doar ca mai mic. Nu e ca si cum fac un desen al unui curcubeu, si spun ca e identic cu cel de pe cer.

In aceeasi ordine de idei, si fulgerul a fost, de demult, reprodus in laborator. Si cel reprodus in laborator e identic cu cel din cer. Exact aceleasi principii sunt responsabile pentru producerea lui.

Cred ca nu stii ce inseamna "a reproduce" un fenomen. Semantic.

Citat:

Acesta e singurul adevar pe care l-ai spus. Daca nu poti atinge lucrarea lui Dumnezeu, atunci de ce te crezi mai mare ca El?
Nici curcubeul pe care il poti reproduce acasa la tine nu poae fi atins. Dar nu din cauza ca e de origine divina, ci pentru ca nu e materie solida. Deci dzeu nu are nimic de a face cu asta, cu atat mai putin nivelul unda ma aflu eu fata de el.

topcat 09.09.2009 09:15:19

Citat:

În prealabil postat de teatru-copii (Post 165001)

Nu stiu daca stii, dar curcubeul exista numai in mintea noastra, fizic vorbind. E o iluzie. La fel de frumoasa ca iubirea.
Si nu ma cred ca sint mai mare ca el, ti-am spus ca pentru mine nu exista.

:) am postat deodata cu konijiro, cam acelasi lucru :)

teatru-copii 09.09.2009 09:31:00

am fost tare la fizica

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 165018)
Nu e un "model", ci e chiar un curcubeu, identic cu cel de pe cer, atata doar ca mai mic. Nu e ca si cum fac un desen al unui curcubeu, si spun ca e identic cu cel de pe cer.

In aceeasi ordine de idei, si fulgerul a fost, de demult, reprodus in laborator. Si cel reprodus in laborator e identic cu cel din cer. Exact aceleasi principii sunt responsabile pentru producerea lui.

Cred ca nu stii ce inseamna "a reproduce" un fenomen. Semantic.

Nici curcubeul pe care il poti reproduce acasa la tine nu poae fi atins. Dar nu din cauza ca e de origine divina, ci pentru ca nu e materie solida. Deci dzeu nu are nimic de a face cu asta, cu atat mai putin nivelul unda ma aflu eu fata de el.

In facultate, te asigur, dar tot degeaba. E drept ca nu m-am folosit de ea de vreo 20 de ani. E ca si cum ai spune ca un robot este om in carne si oase. A intelege sau a imita natura nu inseamna nicidecum creatie. Pana vom ajunge sa fabricam spermatozoizi e cale lunga. Ca marfa, facem cu ei ce ne "trasneste" capul.

A reproduce nu inseamna a simula, in nici un caz. Si copii simuleaza in joaca ce fac cei mari, dar nu sunt in stare sa "reproduca".

heaven 09.09.2009 09:37:31

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 164626)
Contradictia se afla in mine, intr-adevar, pentru ca nu pot intelege cum cineva poate accepta cu atita seninatate niste ...

-si totusi,daca dupa aproape 1000 de mesaje pe acest forum nu ai reusit sa intelegi,nu crezi ca ceva nu este in regula in felul in care abordezi problema?Sau,poate,contradictia ta este de cu totul alta natura?
Adica,luand-o strict pe logica, nu are vreun sens ca un om sa isi piarda atata timp cu niste nonsensuri,corect?

teatru-copii 09.09.2009 09:38:43

asa e si mantuirea

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 165019)
Nu stiu daca stii, dar curcubeul exista numai in mintea noastra, fizic vorbind. E o iluzie. La fel de frumoasa ca iubirea.
Si nu ma cred ca sint mai mare ca el, ti-am spus ca pentru mine nu exista.

:) am postat deodata cu konijiro, cam acelasi lucru :)

si toate lucrurile din cer si soarele sau stelele. Cu trupul, cu ochii fizici, cu ratiunea, nu le putem atinge, chiar de am facut cativa pasi. Cu credinta insa, cunoasterea si invatarea ei, atingem totul si vedem totul. Cu ochii sufletului si a mintii, cu frangerea iluziilor fizice, a trupului si a carnalitatii lui.

Te crezi mai mare cand ai pretentia sa creezi ca si El. Asa a crezut si Lucifer.

Doamne ajuta!

topcat 09.09.2009 09:39:36

Citat:

În prealabil postat de teatru-copii (Post 165021)
A reproduce nu inseamna a simula, in nici un caz. Si copii simuleaza in joaca ce fac cei mari, dar nu sunt in stare sa "reproduca".

Sa inteleg ca daca reproduc eu un curcubeu la scara naturala ai fi multumita?
Sau ce ai vrea, sa creez si norii si picatura de ploaie si atomii ce o compun?

heaven 09.09.2009 09:40:10

Iar,discutand despre ultimele postari,din punctul meu de vedere,viitorul va aduce o unire a spiritualitatii cu stiinta,iar oamenii vor intelege ca nu pot accede la adevar negand una ori cealalta.

topcat 09.09.2009 09:41:36

Citat:

În prealabil postat de teatru-copii (Post 165025)
Cu credinta insa, cunoasterea si invatarea ei, atingem totul si vedem totul. Cu ochii sufletului si a mintii, cu frangerea iluziilor fizice, a trupului si a carnalitatii lui.

E o iluzie
Asa cum cu credinta habar nu ai ce e ala curcubeu si nici nu poti afla vreodata, desi e frumos si toata lumea il admira, asa si cu restul. Credinta nu e izvor de cunoastere. E poezie.

heaven 09.09.2009 09:42:57

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 165019)

Cu ceva postari in urma afirmai ca iubirea pentru familia ta nu este o iluzie.
Nu sesizezi o contradictie aici?Sau discuti despre doua tipuri de iubiri?Oare iubirea exista pe sortimente?

topcat 09.09.2009 09:43:06

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 165028)
Iar,discutand despre ultimele postari,din punctul meu de vedere,viitorul va aduce o unire a spiritualitatii cu stiinta,iar oamenii vor intelege ca nu pot accede la adevar negand una ori cealalta.

Depinde ce intelegi prin spiritualitate. Daca intelegi ceea ce ar trebui inteles, adica imaterial, atunci nu are cum sa se intersecteze cu stiinta.

topcat 09.09.2009 09:45:49

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 165030)
Cu ceva postari in urma afirmai ca iubirea pentru familia ta nu este o iluzie.
Nu sesizezi o contradictie aici?Sau discuti despre doua tipuri de iubiri?Oare iubirea exista pe sortimente?

Iubirea ca iluzie este imaginea pe care o vedem noi. Iubirea ca material este alcatuita din moleculele ce se misca la noi prin organism. Nu e la fel de frumoasa ca prima, dar ea este cea reala.

heaven 09.09.2009 09:50:17

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 165032)
Iubirea ca iluzie este imaginea pe care o vedem noi. Iubirea ca material este alcatuita din moleculele ce se misca la noi prin organism. Nu e la fel de frumoasa ca prima, dar ea este cea reala.

Ma amuzi,esti chiar simpatic...:) Uneori am senzatia ca primesc raspunsuri de la un robotel caruia i s-a implementat un programel si nu poate functiona fara el.
Eu te intreb despre ceea ce simti,tu imi raspunzi despre ce ai invatat la fizica.Iar,faptul ca simti,nu este o iluzie,cu siguranta!

topcat 09.09.2009 10:04:39

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 165033)
Iar,faptul ca simti,nu este o iluzie,cu siguranta!

Cu siguranta, la fel ca si cu curcubeul.
Curcubeul in sine e doar o imagine pe care o simtim sau Soarele, milioanele de picaturi si lumina ce le strabate, ochiul nostru si creierasul nostru?

heaven 09.09.2009 10:20:55

Nu stiu daca ai auzit de vorba asta,Topcat,dar se spune ca nu exista atei convinsi 100%.Eu cred cu tarie in ea,chiar daca tu sau altii care impartasesc opinii similare cu ale tale nu imi vor da dreptate.
Aproape 1000 de mesaje nu scrie nimeni pe un forum ortodox doar de dragul de a se contrazice ori pentru a intelege mecanismele gandirii umane dintr-un anumit punct de vedere.
Eventual,te apucai de studiat psihologia si gaseai mai multe raspunsuri,daca era chiar asa.
Eu cred ca ratiunea ta iti dicteaza lucrurile care ti s-au implementat,insa sufletul tau isi cere dreptul la cunoasterea adevarata.
Doar ca,la acea cunoastere nu vei putea accede niciodata doar prin intermediul ratiunii,asta nu inteleg multi.

topcat 09.09.2009 10:36:33

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 165039)
Nu stiu daca ai auzit de vorba asta,Topcat,dar se spune ca nu exista atei convinsi 100%.Eu cred cu tarie in ea,chiar daca tu sau altii care impartasesc opinii similare cu ale tale nu imi vor da dreptate.
Aproape 1000 de mesaje nu scrie nimeni pe un forum ortodox doar de dragul de a se contrazice ori pentru a intelege mecanismele gandirii umane dintr-un anumit punct de vedere.
Eventual,te apucai de studiat psihologia si gaseai mai multe raspunsuri,daca era chiar asa.
Eu cred ca ratiunea ta iti dicteaza lucrurile care ti s-au implementat,insa sufletul tau isi cere dreptul la cunoasterea adevarata.
Doar ca,la acea cunoastere nu vei putea accede niciodata doar prin intermediul ratiunii,asta nu inteleg multi.

:)
Si mai multi nu inteleg ca numai prin intermediul ratiunii poti sa speri ca te apropii de cunoasterea adevarata. Daca crezi ca poti strabate o padure fara sa deschizi cit de putin ochii te inseli.
Spune-mi te rog sincer: te satisface raspunsul tau (care e maximul ce il poate da cunoasterea relevata) cu privire la rostul suferintei copilului african?

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:22:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.