![]() |
lumina venita din cer
si camera de filmat a inhalat gaze halucinogene?...nu cred...aveti grija cum comentati....sa vezi filmat cu propriul aparat, cum merge flacara printre oameni, apoi se urca la locul rastignirii si coboara apoi la mormant, iar unele lumanari ale oamenilor se aprind...nu toate...de ce nu se aprind toate daca tot sunt inmuiate in aceeasi substanta inflamabila? Nu mai scrieti prostii...daca nu credeti, vedeti-va de alte treburi si lasati crestinii sa se bucure de minunea luminii venita din cer.
|
S-a intins discutia mult si degeaba.... primul pas trebuia sa fie altul. Si cei pro si cei contra vorbesc din auzite. Propun sa continue discutia numai cine a studiat procesul in realitate. Daca ca nu: cine crede sa-i fie de bine cine nu sa-si vada de alte treburi mai importante (se vede ca subiectul asta nu le-a fost destul de important macar sa se deranjeze sa fie odata prezenti acolo).
|
http://vimeo.com/10017958
http://vimeo.com/10017958...sa te uiti pana la capat..si nu cred ca mai poti comenta...
Flacara este mare pentru ca sunt 33 de lumanari...daca te-ai uita bine ai vedea ca o singura lumanare are flacara obisnuita, pentru ca sunt si oameni cu o singura lumanare in mana |
Oare ce trebuie sa ni se mai arate noua, 'tutulor' , pt ca gheata din inimile noastre sa se topeasca si sa putem sa ne bucuram in tihna de cea mai mare minune a ortodoxiei?
|
Citat:
Dar acel putin, sa fie clar si de necontestat. |
nu e nevoie de mult...
clar si necontestat: Agheasma luata la Boboteaza ..am verificat acum |
Citat:
|
Citat:
Nu ma consider antihrist [cred ca habar nu ai ce-i aia] si substanta de acolo nu este fosfor curat. In rest asa e si este posibil ca bine ai face sa ceri sfat. Poate va ajuta. |
Citat:
|
Citat:
"cine nu crede sa-i fie de bine, cine crede tot asa". |
Citat:
Ceea ce se cheama: "Hop si io", sau "Hop-Tzoapa, ca nuca'n perete", sau "a tunat si a fulgerat", sau "iar a bubuit-o". In rest - bucura-te cu multa putere. |
Citat:
Cu asta nu ai nimerit-o. Sa-ti spun de ce. Am experimentat si eu aceasta "minune". Si nu, nu mi s-a stricat agheasma. Dar am si acum in dulap o sticla de 0.5l umpluta cu apa de la robinet pe care am trecut data, era anul 1997. Poate zici ca e minciuna. Dar nu e. Sticla e la mine in dulap si sta marturie. Ce zici, te bagi la o degustare? :) |
Citat:
Ce-ar fi daca si tu si ceilalti cu dubii serioase ati lasa deoparte orgolii si comoditati si, de dragul adevarului fara de care nu mai puteti acum trai, ati ruga direct pe Dumnezeu sa va risipeasca toate indoielile? Din ceea ce eu cunosc, Bunul raspunde pe masura si la timpul potrivit fiecaruia, deci nici pe voi nu va va neglija defel. "...indrazniti! Eu am biruit lumea!" |
Citat:
|
Citat:
|
Domnu' Ben-gozu', fii barbat si respecta-ti cuvantul !
Parca in marinimia voastra ati spus, ca nu mai postati pe acest topic, nu? Postarile dumneavoastra lasa de dorit din moment ce nu va respectati macar cuvantul. Daca nu-ti respecti cuvantul, oare ce respecti? Niste legi apuse de demult? Deci.... Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar eu, in locul vostru, nu m-as multumi cu ceea ce gasesc aici, raspunsuri incomplete si in doi peri, dezlanate si fara noima, as merge direct la sursa. Dar, daca ma intrebi pe mine, da, adevarul se afla in ortodoxie si fiecare are datoria nu doar de a-l afla, ci si de a-l pastra. |
Citat:
|
ateul isi astepta moartea ..dupa moarte:nimic
evreul isi astepta moartea,dupa moarte:asteptarea crestinul isi astepta moartea dupa moarte;viata vesnica |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
rezultatul problemei conteaza |
Citat:
daca una din ele e falsa si rezultatul e fals |
Citat:
adica e adevarata 1 sau falsa 0 o propozitie nu poate fi in acelasi timp si adevarata si falsa noua Ne-a dat o propozitie ...cu valoarea dea Adevar 1 |
gindirea de tip wishfull thinking v-a dat un rezultat pentru care ati gasit o ipoteza si o demonstratie aparent adevarate
|
Citat:
Tu gandesti wishfull thinking . Dumnezeu nu exista si fac ce vreau eu fara sa dau socoteala nimanui. You wish... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:18:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.