![]() |
Citat:
Stii, inainte de a apela la o logica indoielnica pentru a sustine un punct de vedere trebuie sa ne intrebam daca am epuizat toate argumentele corecte. Si daca raspunsul este da, poate ar trebui sa renuntam la acel punct de vedere inainte de a cadea in ridicol. |
Citat:
|
Citat:
"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine." (Ioan.14:6) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu." (Ioan 14,26 - versiunea Sinodală) Iar Acesta ne aduce aminte tot ce ne-a spus și învățat Hristos. Dacă o biserică are învățături ce nu concordă cu ce ne-a spus Hristos, cu ce găsim în Scriptură, tare mă tem că ea nu este "Biserica Sa" oricât ar pretinde acest lucru... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Observa insa cat am fost delicat: l-am numit „neadevar”, nu minciuna. Dar neadevarul e neadevar, Catalin: Protestantii NU considera ca „Isus ne-a lasat doar o filozofie” precum spui tu. Ei nu-l cred pe Isus doar un filozof. Ei marturisesc ca Isus Hristos este Dumnezeul adevarat care a murit si a inviat pentru pacatele lumii, ca este Mantuitorul si Domnul. Dar daca prin „a dialoga normal” intelegi sa te las sa faci afirmatii false despre protestanti, e in regula, asa voi face. Pentru ca esti mai sensibil, si pentru buna intelegere pe forum, pentru o vreme nu le voi mai semnala. |
Citat:
Si mananca-ti odata biscuitele cu panglici din avatar! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:41:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.