![]() |
Citat:
Arata-mi cu ce se abate biserica mea de la invataturile sfintilor apostoli, apoi poti sa ne faci sectari. |
Citat:
Pe vremea cand se incheia scrierea ultimei carti a Sfintei Scripturi (Apocalipsa - in a doua parte a sec.I), Biserica Crestina abia se forma. Nu exista nici Biserica Ortodoxa, nici Biserica Catolica, etc. Sa nu incerce nimeni sa-si aroge vreun merit. Cum este posibil ca cei care se lauda ca ei au dat Sfanta Scriptura sa fie departe de Sfanta Scriptura? Suna fals rau de tot. |
Citat:
Faci diferenta? Hai sa te ajut: 1. Biserica = ce zice conteaza 2. Tu = ce zici, nu conteaza Citat:
|
Citat:
Dovedeste. Citat:
Citat:
Chiar si din Sf. Scriptura. Biserica exista de la cinzecime. Chiar si in Sf. Scriptura exista numeroase mentiuni despre existenta efectiva si organizata a Bisericii. Citat:
|
Citat:
E nevoie de faptele credintei pentru A TE MANTUI ... sau nu? |
Citat:
Sau ca era prost/analfabet? Citat:
Citat:
Cel mai nasol e sa ai fudulia sa crezi ca ai si de fapt sa nu fie asa. |
Mea maxima culpa.
Initial nu inghiteam stilul dur al lui Illuminatu si acid al lui Alin fata de NP, indeosebi adve. Dar acum, cu propagandisti cu procesorul organic pe 4-bit ca vasilescu asta, vad ca au mare dreptate.
|
Citat:
|
Citat:
2. Eu, tu, o confesiune religioasa (a mea sau a ta) = ce zic/zici/zice, nu conteaza Hai sa le numim confesiuni religioase. |
Citat:
Imi doresc ca, pe viitor, sa ducem o discutie (chiar dura si acida) dar in jurul Cuvantului lui Dumnezeu. Se poate? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:14:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.