![]() |
Citat:
Care dintre noi nu se supara cand cineva il injura de mama ori cand pur si simplu o barfeste in fata noastra. Oare Hristos nu Se simte ofensat cand cineva nu-i cinsteste mama? Nu putem cadea din evlavie. Noi putem sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa ne asemanam cu Maica Domnului. Si atat. |
Citat:
|
Citat:
Cei cu viziune spirituala o vad ca o invitatie adresata omului comun de a intra in familia divina. Cei ingusti la minte si la suflet, o vad ca o minimizare/neglijare/ignorare a familiei divine, binenteles fara a minimiza rolul lor de membri inchipuiti ai acestei familii. Asa se intampla cand din fudulie se face religie si smerenia e trimisa la cosul de gunoi. |
Citat:
Cât despre invitația adresată de Domnul, asta am și vrut să arăt, postând citatul din Mat.12,49-50. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
i-am pus o lumanare la biserica lui "osutafaraunu", poate va fi vrednic sa primeasca lumina ca sa iasa din religia-afacere in care a intrat, sa nu mai imbogateasca acei pastori care nu au decat o diploma si atat, neputinciosi in a face lucrari precum preotii ortodocsi, asa cum ne-a incredintat Domnul Hristos: "cine va crede in Mine, va face si el lucrarile mele".
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:03:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.