Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

catalin2 03.02.2017 23:39:34

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642571)
Domne' in acest moment ma vad obligat sa fac ascultare de Patriarhul meu care este seful meu pe linie duhovniceasca, ca daca nu fac ascultare de el atunci nici de Dumnezeu nu fac.Deci mi-am schimbat pozitia si fac ascultare
de patriarh.Jos Dragnea , heil Iohannis.:48:

Din mesaj eu inteleg ca Patriarhia, in mod voalat, spune ca nu e de acord cu ce sustine Iohanis si cei din strada. Evident, incepe comunicatul cu sustinerea luptei impotriva coruptiei, dupa care urmeaza un "dar".

Urbanophon 03.02.2017 23:57:06

Cum ba, ai inteles asa ceva?

Lancelot 04.02.2017 00:01:24

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642592)
Cum ba, ai inteles asa ceva?

da, de unde o fi inteles asa ceva numai el stie...

mie mi se pare exceptional de bine scris si cuprinzator.

iuliu46 04.02.2017 00:07:12

Catalin se refera la partea asta : "Totodată, lupta împotriva corupției nu trebuie folosită în scopuri politice partinice, iar sancționarea și folosirea penitenciarelor nu trebuie confundată cu exterminarea, deoarece scopul acestora este îndreptarea și reintegrarea socială a celor care recunosc și regretă faptele rele pe care le-au săvârșit."

Eu repet, comunicatul e echilibrat dar nu stiu daca e momentul potrivit pentru ca am vazut ieri mai multi inamici ai credintei ( de exemplu madam Staniloiu, pitipoanca lui Cernea, cerandu-i socoteala Patriarhului ).

Urbanophon 04.02.2017 00:19:18

Nici daca s-ar cobori Hristos din Cer si ar confirma ca mai-marii nostri comit o marlanie nu ar convinge pe unii.

iuliu46 04.02.2017 00:23:22

Eu zic sa nu-l amesteci pe Hristos in mizeria noastra. Ca nu-s 22 de milioane in strada, sunteti voi aia care va zgariati pe ochi ca nu mai e Ciolos prim ministru. Si nu aduce nici macar din profil cu Hristos. :p

GMihai 04.02.2017 00:45:40

Sunt 300000 in strada. De la voi cati sunt ?

Maine vom fi mai multi. De la voi cati vor fi ?

Tu, Iuliu, vei fi in strada ?

GMihai 04.02.2017 00:48:12

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 642590)
Din mesaj eu inteleg ca Patriarhia, in mod voalat, spune ca nu e de acord cu ce sustine Iohanis si cei din strada. Evident, incepe comunicatul cu sustinerea luptei impotriva coruptiei, dupa care urmeaza un "dar".

Ca de obicei, intelegi prost.

iuliu46 04.02.2017 01:03:43

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642597)
Sunt 300000 in strada. De la voi cati sunt ?

Maine vom fi mai multi. De la voi cati vor fi ?

Tu, Iuliu, vei fi in strada ?

De ce as iesi ? Ce-s copil de 2 ani sa plang ca nu au iesit ai mei si vreau sa ma conduca ei ca aia mai multi care nu au votat ca mine sunt prosti ? :21:
E asa de greu de inteles ca la vot oamenii nu au fost prea impresionati nici de argumentele idolilor vostri si nici de felul cum au guvernat ? Crezi ca o sa-i impresioneze dansul asta tematic cu voie de la servicii si ambasade ? E ca un miting de-al lui Ceausescu sau cum se mai face azi prin Coreea de Nord. Voi intre voi acolo, va sustineti liderul si va mintiti ca sunteti multi.

iuliu46 04.02.2017 01:08:30

Poate daca scrieti cu trupurile voastre tinere, frumoase si libere traiasca ambasadorul SUA sau traiasca UE, se indura aia de voi si vi-l pune pe Ciolos inapoi. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:09:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.