![]() |
Citat:
|
Cum ba, ai inteles asa ceva?
|
Citat:
mie mi se pare exceptional de bine scris si cuprinzator. |
Catalin se refera la partea asta : "Totodată, lupta împotriva corupției nu trebuie folosită în scopuri politice partinice, iar sancționarea și folosirea penitenciarelor nu trebuie confundată cu exterminarea, deoarece scopul acestora este îndreptarea și reintegrarea socială a celor care recunosc și regretă faptele rele pe care le-au săvârșit."
Eu repet, comunicatul e echilibrat dar nu stiu daca e momentul potrivit pentru ca am vazut ieri mai multi inamici ai credintei ( de exemplu madam Staniloiu, pitipoanca lui Cernea, cerandu-i socoteala Patriarhului ). |
Nici daca s-ar cobori Hristos din Cer si ar confirma ca mai-marii nostri comit o marlanie nu ar convinge pe unii.
|
Eu zic sa nu-l amesteci pe Hristos in mizeria noastra. Ca nu-s 22 de milioane in strada, sunteti voi aia care va zgariati pe ochi ca nu mai e Ciolos prim ministru. Si nu aduce nici macar din profil cu Hristos. :p
|
Sunt 300000 in strada. De la voi cati sunt ?
Maine vom fi mai multi. De la voi cati vor fi ? Tu, Iuliu, vei fi in strada ? |
Citat:
|
Citat:
E asa de greu de inteles ca la vot oamenii nu au fost prea impresionati nici de argumentele idolilor vostri si nici de felul cum au guvernat ? Crezi ca o sa-i impresioneze dansul asta tematic cu voie de la servicii si ambasade ? E ca un miting de-al lui Ceausescu sau cum se mai face azi prin Coreea de Nord. Voi intre voi acolo, va sustineti liderul si va mintiti ca sunteti multi. |
Poate daca scrieti cu trupurile voastre tinere, frumoase si libere traiasca ambasadorul SUA sau traiasca UE, se indura aia de voi si vi-l pune pe Ciolos inapoi. :)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:09:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.