![]() |
Citat:
HRISTOS Cel Adevărat este HRISOS Cel PERSONAL cu deodată toate Capacitățile Sale de Revelație Biblică și de Biserică HARISMATICĂ. Doar un HRISTOS PERSOANĂ DUMNEZEIASCĂ, Același în Descoperirile sale Biblice și Același în HARISMELE Bisericii Sale, este HRISTOSUL Deplin, Căruia se poate ÎNCHINA „toată suflarea”. HRISTOS Cel deodată metafizic, Biblic și ICOANĂ HARISMATICĂ de Biserică este HRISTOSUL Cel UNIC și inconfundabil. |
Citat:
Citat:
De ce? Pentru ca sa stii sa citesti nu e totul, fara har si binecuvantare e o vanatoare de iluzii, chiar si cu Biblia in mana poti aspecte esentiale pentru mantuire: Marcu 13:22 "Se vor scula hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor face semne și minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleși." Matei 24:24 "Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși." 2 Cor 11:13 "Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos." |
Citat:
1. Stiu sa jongleze cu versete 2. Sunt destui si mai ignoranti decat ei, dispusi sa ia de bun afirmatiile lor cu pretentii "profetice" Daca un sectar pretinde ca invatatura lui mincinoase se regaseste in Scriptura iar cea a Bisericii nu, poate fi luat in seama doar de cei care: 1. Sunt ignoranti fata de Scriptura - chiar cu ea deschisa in fatza sau/si 2. Iubesc ratacirea si compania celor rataciti |
Citat:
Citat:
|
Citat:
In legatura cu vindecarile, cum iti scriam si in celelalat pasaj, tu dai exemple de lucruri care se intampla si in alte religii. Si samanii, paranormalii, pot vindeca boli, inclusiv cancer. Si in alte popoare oamenii se mai schimba, un japonez iti va zice ca si vecinul lui era alcoolic si s-a schimbat, acum e om bun. Asta intrebam si eu, cum spui ca la tine e adevarul si nu la altii, care nu cred in Iisus? Daca ii arati ca aveti aceleasi minuni ca cel pe care le stie el o sa ajunga la concluzia ca vraciul satului are religia cea mai buna, face cele mai multe vindecari. |
Citat:
Citat:
Citat:
"Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Iisus." (Apoc. 14,12 - versiunea Sinodală) |
ca să fiu sincer nu am citit nici măcar vreo postarea de-al vreunui membru...!
așa că vă rog iertați-mă dacă am rămas în urmă cu ceva ...! însă am luat ca linei de conduită primul post ...! cu toții aparținem în mod inerent unii cu alții...! noi ajungem să-i judecăm pe alții in pofida nelegiuiri noastre...! credeți că acelei persoane îi este ușor să-și răsfrângă calea...? nu am timp să stau să delimitez aceste lucruri...! comportamentul nostru nu trebuie să fie sub nici un formă unul strașnic față de cel de o altă confesiune...! nici măcar să sovăim dacă se cade sau nu...! trebuie să fim cât mai duioși cu el nici prea aspri dar nici prea reverențioși ...! să încercăm să-l ghidăm către propășirea mântuiri... nu se cade sa fim sfiicioși cu ei... |
Citat:
Citat:
Eu ma referam la sectele aparute secole mai tarziu, bazate pe sloganul mincinos "Sola Sriptura" cu care incearca sa atribuie inventiilor lor mincinoase autoritatea Sfintei Scripturi si cu care incearca sa se substituie Bisericii incercand sa treaca drept Biserica in ochii celor orbi spiritual. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:20:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.