Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

ancah 25.06.2007 22:35:53

Doamne ajuta!

romandragut 29.06.2007 15:45:48

Citat:

În prealabil postat de ancah
Pentru "umorul" vostru debordant puteti deschide alt topic. Mi se pare lipsa de respect, sa va folositi de acest topic, pentru a face glume.

ancah..; tu ai picat din butea cu bocete! prefer o fiziomie destinsa decat una posaca ( E PACAAAAAAAAAAAAAT! RUSINEEEEEEEEEEE!).

in plus fata cred ca esti una dintre putinele persoanele de aici care nu cunoaste notiunea de respect. scuteste-ma! sia sta nu-i respect. pentru ca nu pot sa nutresc asa ceva fata de tine.

romandragut 29.06.2007 15:46:56

ok. si acum ca am glumit cu anca... stie cineva niste "bancuri ortodoxe"?

philalex 29.06.2007 15:55:32

nu stiu e a fost acolo......nu ma pronunt.....e dificil de analizat....in fine.....totusi preotul respectiv...nu terminase teologia...:dontgetit:

Mirean 29.06.2007 16:23:45

Citat:

În prealabil postat de philalex
nu stiu e a fost acolo......nu ma pronunt.....e dificil de analizat....in fine.....totusi preotul respectiv...nu terminase teologia...:dontgetit:

BOR s-a pronuntat (Sf. Sinod - ierarhii) tocmai ca sa te scuteasaca de dileme.

romandragut 08.07.2007 01:11:32

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

intr-adevar a existat o pozitie oficiala a bisericii. cat de contesatabile este aceasta pozitie?

Mirean 09.07.2007 12:49:43

Citat:

În prealabil postat de romandragut
Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

intr-adevar a existat o pozitie oficiala a bisericii. cat de contesatabile este aceasta pozitie?

Nu este contestabila. Pe de alta parte, deciziei BOR i s-a adaugat decizia Justitiei. Ambele decizii au mers in aceeasi directie: Corogeanu este vinovat. Sa plateasca. E drept a facut recurs pentru ca el considera ca 14 ani de "parnaie", constituie o pedeapsa prea mare pentruel, care a curmat o viata de om.... Poate scapa, se "reabiliteaza" si se apuca din nou de "meserie". :(

Mirean 14.09.2007 19:58:09

Corogeanu a fost azi la proces.... Pretinde ca este nevinovat!

sofiaiuga 14.09.2007 20:49:52

INTR-ADEVAR NU E VINOVAT DE ucidere ,DAR CRED CA E VINOCVAT DE PACATUL NEASCULTARII SI DECI DE mindrie ,RADACINA TUTUROR RELELOR,fapt pt care Dumnezeu i-a lasat acest pacat pe cap ca sa se smereasca.Dar pe o oaie ratacita stiu ca Dumnezeu ocauta sa o readuca in staul ,iar nu sa o infunde cu totul asa cum a facut BOR.

Mirean 14.09.2007 21:08:15

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga
INTR-ADEVAR NU E VINOVAT DE ucidere ,DAR CRED CA E VINOCVAT DE PACATUL NEASCULTARII SI DECI DE mindrie ,RADACINA TUTUROR RELELOR,fapt pt care Dumnezeu i-a lasat acest pacat pe cap ca sa se smereasca.Dar pe o oaie ratacita stiu ca Dumnezeu ocauta sa o readuca in staul ,iar nu sa o infunde cu totul asa cum a facut BOR.

Cred ca este vinovat de crima (probele si decizia primei instante au dovedit-o). Si mai cred ca mandria l-a dus catre acest act, chiar daca a fost fara intentie.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:00:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.