![]() |
Citat:
Ce imbold te mina? Sa vedem cu ce te deosebesti de un nemernic de sectant. |
Citat:
Crezi ca sta cineva sa te pindeasca sa verifice daca faci matanii,rugaciuni , incantatii , sa te verifice la doctrina ,dogme , sa te bage in sedinte de comitet etc? N-am nimic impotriva ca tu iti faci cruce daca asa simti . Dar te intreb ,ai facut-o ca asa ti-a venit de prima data sau asa ai invatat sau ai apucat? Cautati nod in papura la forme ,care nu le cere Dumnezeu ,ci cei care vor sa impuna autoritatea lor. |
Citat:
Nu poti sa intelegi ca cineva poate face ceva din dragoste? De exemplu, noi nu facem pomeni; insa, daca cineva ne cere ajutorul la toate pregatirile si sarmalele, ajutam. Nu mancam de pomana, dar ajutam omul , caci ii e greu si oricum o va face si fara noi, dar se va chinui mai mult. Si nu e nimic fatarnic in asta. Se numeste sacrificiu; sa calci pe mandria , comoditatea si orgoliul tau de dragul altuia. Pana la pacat, desigur... |
Citat:
|
Citat:
|
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
|
Citat:
|
Citat:
Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie. :58: |
Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...
|
fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu :107: nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu. :8:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:21:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.