![]() |
:)De neascultare poate fi invinuit,dar de crima??? Care slujitor al lui Hristos doreste sa ucida.Doar vrajmasul este capabil de asa ceva. Sa nu osandim sluga altuia,ca sa nu gresim.Doamne ajuta!
|
Citat:
Dar fapta ramane in fata oamenilor, ca si in fata lui Dumnezeu. Si, cu intentie sau fara, va da intai socoteala in fata oamenilor (Justitie). Asta pentru ca nu suntem un stat teocratic. Iar daca totusi vor gresi oamenii, va fi rasplatit in viata de apoi... |
Mirean, vreau sa iti explic ceva. Atunci cand ai aflat ca Negroponte este PREOT macar asa din respect pentru HARUL care l-a primit la HIROTONIE nu te-ai gandit ca, poate judeca mai bine decat tine?? Nu trebuie sa imi raspnuzi..dar macar gandeste-te. Si inca ceva eu nu am scris aici nici un cuvnat dar vreau sa iti fac o marturisire: cunosc personal aproape TOATE per. in cauza. SI TOTUSI ma TEM sa judec.. Frate, daca au gresit sau NU, numai Dzeu stie judecata noastra Nu este ca a Lui Dzeu. Personal consider ca ai transformat aceasta mica disputa intr-un duel cu Negroponte:) Te rog mult (fara te simti jignit) mai mediteaza, oare ai ajuns la inaltimea lui duhovniceasca de a discerne lucrurile? A lui Negroponte sau a multur alti duhovnici. Iti recomand cu caldura cartea Pr Savatie Bastovoi, De ce bat clopotele la Tanacu. Acolo e ADEVARUL! ;)
|
Inainte de vantul acesta de "libertate" (cu l mic) din vest la noi in tara clerici erau judecati de clerici iar mirenii de mireni. Eu cred ca preotii ar trebui sa raspunda doar in fata sinodului si noi nu am avea ce sa mai comentam.
Armata este singura care isi mai pastreaza aceasta practica justa zic eu. |
mirean,spune tu CU CE ARMA A FACUT CRIMA,ca de foame nu moare nimeni nici in 10 zile!
|
Citat:
|
Citat:
Imi cer iertare, dar nu pot respecta eticheta, ci omul, preotul. Apoi sa stii ca nu judec pe nimeni. Totusi Sf. Sinod l-a condamnat pe Corogeanu! Si vin altii sa ii ia aprarea. Hmmmm...miroase a neascultare? Sau sa fie pucioasa mandriei? Eu indemn la ascultare de deciziile Sf. Sinod, nu m-am facut judecator. Nu ma compar cu nimeni dpv duhovnicesc. Sunt cel mai slab. Cred totusi ca pot discerne ce este bine si ce este rau prin prisma faptelor. Si asta nu ma face judecator ci dpoar utilizator al creierului! |
Citat:
Eu stiu ca: a renuntat la scoala, a fost internat pentru boli psihice, nu are studii de specialitate (teologice). In acelasi timp ma intreb: cum a fost preotit (nu indeplineste conditii canonice - nici studii, nici sanatate), cum a ajuns din basarabia la Ep. Tomisului, cum de mai este preot din moment ce nu face ascultare de Sf. Sinod? |
Eu nu cred ca maicile si preotul de la Tanacu se fac vinovati de ucidere. Au facut greseli, ca neascultare, ca greseala de a-si asuma un bolnav diagnosticat cu schizofrenie, fara parinte/tutore, ca au imobilizat-o pe fata, ca nu au dus-o imediat la spital inapoi, etc. Dar aici presa a facut cel mai mult rau, ca de obicei. Si chestiunea cu doza letala de adrenalina este reala, a fost recunoscut chiar in primele zile atunci.
Pe de alta parte, ambulanta niciodata, dar niciodata, nu pleaca cu un mort, ci doar cu un pacient viu. Daca se constata decesul, se anunta politia. Ori cum se face ca Irina a fost luata cu ambulanta si decesul a survenit initial in drum spre spital, pentru ca ulterior, sa se spuna ca era deja moarta cand a venit ambulanta. Imi cer iertare, nu am timp sa parcurg intreg topicul, poate deja s-au mai spus aceste lucruri... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:16:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.