Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

marilena12 17.09.2007 22:07:52

http://savatie.trei.ro/despre.htm
Aici. Insa nu ma mira ca a fost internat la sanatoriu avand un tata ateu convins si impartasindu-i ideile...pana cand trosc! incepe sa gandeasca si sa se comporte altfel.

Mirean 18.09.2007 14:37:05

Citat:

În prealabil postat de marilena12
Pe de alta parte, ambulanta niciodata, dar niciodata, nu pleaca cu un mort, ci doar cu un pacient viu.

Soro, e adevarat ca a murit in spital, dar examenul necroleptic (autopsia) a dovedit ca nu a murit din cauza adrenalinei!
Daca te loveste masina si mori in drum spere spital e vina medicilor?

Mirean 18.09.2007 14:39:34

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

Pe de alta parte, ambulanta niciodata, dar niciodata, nu pleaca cu un mort, ci doar cu un pacient viu.

Soro, e adevarat ca a murit in spital, dar examenul necroleptic (autopsia) a dovedit ca nu a murit din cauza adrenalinei!
Daca te loveste masina si mori in drum spere spital e vina medicilor?

corect este - "In drum spre spital"

Mirean 18.09.2007 14:42:34

Citat:

Eu nu cred ca maicile si preotul de la Tanacu se fac vinovati de ucidere. Au facut greseli, ca neascultare, ca greseala de a-si asuma un bolnav diagnosticat cu schizofrenie, fara parinte/tutore, ca au imobilizat-o pe fata, ca nu au dus-o imediat la spital inapoi, etc.

Apoi daca brusc ma cred un taumaturg, iau o fetisoara bolnava psihic de pe strada, gasesc vreo cinci prietene, o leg pe cruce, nu-i dau apa, nu-i dau mancare, ii bag un prosop in gura sa nu auda altii cum tipa...nevinovat sunt? Si care ar fi diferenta intre mine si Corogeanu? Tot doi criminali orbiti de mandrie am fi nu? Sau pe el sutana il face imun in fata legii?

18.09.2007 14:50:31

Stii tu Mirean..nici macar nu iti voi raspunde la provocare:)
Domnul si Maicuta Domnului sa te aibe in paza in toate zilele vietii tale.

quasar 18.09.2007 15:05:33

Citat:

Aici. Insa nu ma mira ca a fost internat la sanatoriu avand un tata ateu convins si impartasindu-i ideile...pana cand trosc! incepe sa gandeasca si sa se comporte altfel.

eu stiu ce sa zic...la spitalul socola nu sunt internati numai cei cu boli psihice.o cunostinta de a mea a fost cateva zile acolo pt niste analize si atat..Intra-adevar sunt si cateva sectii pt cei nebuni de-a dreptul dar nu tot spitalul e de nebuni.cu toate astea toti cand aud de acest spital se gandesc la cei bolnavi psihic.nu degeaba pe la noi e o vorba pt cate unu mai nervos:"ce-ai ma`,esti de la socola?".Dar de aici pana a-i considera pe toti care au trecut prin acest spital nebuni...repet,nu stiu ce sa zic,cat e d nebun sau de normal acest ieromonah,numai Dumnezeu stie.Dar..nu stiu cum sa zic,de ceva timp multi se trezesc sa spuna ca unu e mason,ca altu e securist,ca celalalt e nebun...mai or fi,nu avem de unde sa stim exact,asa ca mai bine mai lasam din acuzatii,ca nu suntem noi mai presus decat ei(zic eu)..

cos 18.09.2007 18:24:17

Sunt ispite fratilor, toata lumea care marturiseste curat este prigonita de dusmani vazuti sau nevazuti

18.09.2007 21:05:54

Eheiiii Mirean, daca un PREOT nu te-a putut "convinge" in 38 de file cat are acest topic...eu nici atat nu o voi putea face. Eu nu stiu nimic, sunt o prosta fara scoala,o lenesa, o barfitoare, o mancacioasa, lenesa, mincinoasa, desfranata, mandra.. nimica bun nu am..deci ce discutie poti avea tu cu un astfel de specimen ca mine? Atata doar ca vazand inversunarea ta de ati mentine pozitia..am inceput sa ma intreb; oare acest Mirean nu e cumva un vazator si are puterea de a discerne lucrurile? Nu cumva are capacitatea de a vedea problema cu ochii duhonivesti? oare nu cumva gresesc eu? pentru ca imi spunea un sfant parinte asa: jenica..daca spui odata, spui de doua ori si vezi ca nu esti ascultata..atunci DIN SMERENIE chair daca ai dreptate TACI! ca sa vorbeasca Insusi Hristos in inima celui ce nu vrea sa asculte.. Cat despre tanacu, frate, ceea ce tu Nu ai vazut dar eu AM vazut, sunt lacrimile de durere ce au curs pe obrajii IPS Ioachim episcop al husilor... deci sa nu vorbim de cele date la televizor...
O intrebare mai am: oare sfantul apostol Pavel ce era Inainte de a fi APOSTOL?? ...vezi tu cum schimba harul pe om.."probabil" acelasi HAR l-a schimbat si pe Pr. Savatie:)
ma iarta, am fost obraznica dar sincer ma doare ca nu vezi cum te indrepti spre...prin osandire...

18.09.2007 21:09:00

guasar, de ce te intristeszi? oare nu stii ca apostolii si mucenitele au fost din tagma, desfrnatilor, hulitorilor, criminalilor? Unde intra Hristos..fuge patima, boala..
Iubeste-l pe pr savatie ca si pana acum..pe raspunderea mea:D
Doamne iarta-mi mandria, ...gunoi sunt.

marilena12 18.09.2007 21:36:47

Citat:

În prealabil postat de quasar
Citat:

eu stiu ce sa zic...la spitalul socola nu sunt internati numai cei cu boli psihice.o cunostinta de a mea a fost cateva zile acolo pt niste analize si atat..Intra-adevar sunt si cateva sectii pt cei nebuni de-a dreptul dar nu tot spitalul e de nebuni.cu toate astea toti cand aud de acest spital se gandesc la cei bolnavi psihic.nu degeaba pe la noi e o vorba pt cate unu mai nervos:"ce-ai ma`,esti de la socola?".Dar de aici pana a-i considera pe toti care au trecut prin acest spital nebuni...repet,nu stiu ce sa zic,cat e d nebun sau de normal acest ieromonah,numai Dumnezeu stie.Dar..nu stiu cum sa zic,de ceva timp multi se trezesc sa spuna ca unu e mason,ca altu e securist,ca celalalt e nebun...mai or fi,nu avem de unde sa stim exact,asa ca mai bine mai lasam din acuzatii,ca nu suntem noi mai presus decat ei(zic eu)..

Frate, eu nu cred ca ieromonahul Savatie este nebun, fereasca-ma Dumnezeu! Nici pe departe, ma gandeam la un abuz asupra lui din partea tatalui, vazand schimbarea lui brusca! Cred ca este foarte greu pentru un ateu sa recunoasca prezenta lui Dumnezeu intr-un om care era la fel ca el inainte! Cum sa-L recunoasca pe Domnul daca nu l-a cunoscut vreodata? Plus ca nu inteleg rostul de a specifica in biografia lui o internare la Socola...pt analize! Pentru omul necunoscator de Dumnezeu, darul lacrimilor poate fi interpretat ca nebunie! La fel ca orice manifestare a emotiilor pricinuite de prezenta harului! Ma iertati daca gresesc!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:37:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.