Eheiiii Mirean, daca un PREOT nu te-a putut "convinge" in 38 de file cat are acest topic...eu nici atat nu o voi putea face. Eu nu stiu nimic, sunt o prosta fara scoala,o lenesa, o barfitoare, o mancacioasa, lenesa, mincinoasa, desfranata, mandra.. nimica bun nu am..deci ce discutie poti avea tu cu un astfel de specimen ca mine? Atata doar ca vazand inversunarea ta de ati mentine pozitia..am inceput sa ma intreb; oare acest Mirean nu e cumva un vazator si are puterea de a discerne lucrurile? Nu cumva are capacitatea de a vedea problema cu ochii duhonivesti? oare nu cumva gresesc eu? pentru ca imi spunea un sfant parinte asa: jenica..daca spui odata, spui de doua ori si vezi ca nu esti ascultata..atunci DIN SMERENIE chair daca ai dreptate TACI! ca sa vorbeasca Insusi Hristos in inima celui ce nu vrea sa asculte.. Cat despre tanacu, frate, ceea ce tu Nu ai vazut dar eu AM vazut, sunt lacrimile de durere ce au curs pe obrajii IPS Ioachim episcop al husilor... deci sa nu vorbim de cele date la televizor...
O intrebare mai am: oare sfantul apostol Pavel ce era Inainte de a fi APOSTOL?? ...vezi tu cum schimba harul pe om.."probabil" acelasi HAR l-a schimbat si pe Pr. Savatie:)
ma iarta, am fost obraznica dar sincer ma doare ca nu vezi cum te indrepti spre...prin osandire...
|