![]() |
da oricine se poate mantuii daca vine la credinta ortodoxa :)
|
Citat:
Citat:
Eu nu pot decat sa-ti dau informatii cu privire la adevarat cale...am spus CALE, nu cai... iar pastorii stiu ca toti cei care vor imbratisa secta la care slujeste vor fi mantuit... Nu mai bine pui tu mana pe Biblie si o citesti cum trebuie si ai sa vezi unde afli mantuirea...dar, sa nu uiti si de anii care se afla intre anul in care te afli si anul in care s-a scris Biblia; nu de alta , dar sa vezi cum s-au comportat crestinii adevarati in acesti ani.... |
Citat:
|
Citat:
Inteleg ca Dumnezeu imi cere sa-i iubesc pe toti oamenii, indiferent de credintele lor religioase. Si fara iubire nu vom convinge pe nimeni ca ortodoxia e calea sigura ce duce la Dumnezeu. Doar prin iubire convingem, nu prin polemici sterile. |
Citat:
|
Citat:
Hristos Domnul, in timpul activitatii Sale a vorbit lumii si ca sa-si intareasca cuvantul si ca sa fie crezut, a facut minuni multe...cine a vb mai frumos ca Hristos?...nimeni! Cu toate astea, fariseii si carturarii au fost tot timpul impotriva Lui....asa cum sunt sectarii impotriva Bisericii lui Hristos... Iuda Iscarioteanul a fost alaturi de El, cu toate astea s-a spanzurat...asa cum fac si NP, se departeaza de Hristos si Biserica Sa si se indreapta spre iad cu pasi repezi.... |
Geony, ai spus 700 de prostii pana acum.
Mai ai 7 si nu te mai crede nimeni...;) |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Unde vrei sa bati? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:45:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.