Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
(Post 501343)
Eu te-as ruga, ovidiu b., avand in vedere ca nu ai studii teologice, fii amabil si nu te irija in duhovnic pe acest site.
|
Dacă nu am teologia, gata sunt ateu. :71:
Nu au nici o legătură una cu alta coniță. Ce legătură au discuțiile de aici și duhovnicia, numai mintea ta le poate debita.
Citat:
(Post 501343)
Nimeni nu iti datoreaza tie raspunsuri, care se dau doar duhovnicului.
|
Am pus o întrebare simplă. Văd că a devenit incomodă întrebarea la care încă nu mi s-a răspuns și acum dăm vina pe manipulare. Dacă nu ești în stare să porți o discuție de ce mai intri în ea sau mai exact de ce te bagi ca musca în lapte? Întrebarea nu îți era adresată, așa că vezi-ți de treaba ta.
Citat:
(Post 501343)
In plus, vad ca repede ti-ai insusit tehnicile de manipulare.
|
Mai nou cipofobia s-a transformat fobia manipulării? Nu mai ai ce scrie de cipuri și acum te simți manipulată? Sunt curios cât o să dureze și fobia manipulării.
Citat:
(Post 501343)
Nu e frumos din partea ta.
|
Dar din partea ta e frumos coniță? Spui "nu te irija in duhovnic pe acest site", apoi spui să nu vorbim off topic și măria ta ești tot pe lângă subiect. Dar tot tu îi cotectezi pe alții. Apropo nu sunt singurul care ți-a atras atenția.
Citat:
(Post 501343)
In fapt nu esti decat un coleg de forum, nici mai mult, nici mai putin decat atata. Asa ca vino-ti in fire si lasa tonul in jos.
|
Și mă rog de când trebuie să fac ce spune "măria ta"?
Citat:
(Post 501343)
Daca continui cu acest stil, nu meriti raspuns.
|
Am pus o întrebare simplă la care aștept un răspuns nu o pagină de off-topic.
Citat:
(Post 501343)
Sau vrei cumva sa impui celorlalti punctul tau de vedere, pe care, tu singur ai spus ca nu il ai inca?!?
|
Un punct de vedere am: sunt împotriva isteriei pe care înecarcați să o propagați. Să nu mai amintesc de prostie...Sper că e clar acum.
Citat:
(Post 501343)
Avem libertatea de a alege sau de a respinge cipurile. Noi ne-am nascut cu aceasta libertate si nu ne-o va lua nimeni, cat timp suntem ai lui Hristos si ne inchinam Lui.
|
Așa cum tu ai libertatea să-ți expui punctul de vedere așa și eu am libertatea să-mi expun punctul meu de vedere. Nu te obligă nimeni să îl iei de bun. Dacă te deranjează punctul meu de vedere, foarte ușor îl poți ignora.
Citat:
(Post 501343)
Vezi-ti deci de propria ta mantuire si lasa-ne si pe noi sa ne vedem de a noastra. Ce ne spune fiecaruia duhovnicul nu e treaba publica, ci foarte personala, deci nu se discuta pe forum.
|
Păi dacă nu se discută pe un forum ce mai cauți dumenata pe aici? Asta sună cam așa: dacă nu-ți convine ce spunem lasă-ne pe noi în pace să ne expunem ideile propii (sectare) care nu au de a face cu ce spun Biserica și duhovnicii.
Citat:
(Post 501343)
Si, DA, cred ca cineva se poate induhovnici accesand acest forum;
|
Ia vezi ce zice părintele Amfilohie despre internet și informația de pe internet, e cam contrară cu ideile tale, deși parcă te lăudai că mergi la Petru Vodă, deci implicit știi și de părintele Amfilohie:
http://www.youtube.com/watch?v=0caDcV6t_rY