Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

ovidiu b. 05.02.2013 17:59:05

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 501343)
Eu te-as ruga, ovidiu b., avand in vedere ca nu ai studii teologice, fii amabil si nu te irija in duhovnic pe acest site.

Dacă nu am teologia, gata sunt ateu. :71:
Nu au nici o legătură una cu alta coniță. Ce legătură au discuțiile de aici și duhovnicia, numai mintea ta le poate debita.

Citat:

Nimeni nu iti datoreaza tie raspunsuri, care se dau doar duhovnicului.

Am pus o întrebare simplă. Văd că a devenit incomodă întrebarea la care încă nu mi s-a răspuns și acum dăm vina pe manipulare. Dacă nu ești în stare să porți o discuție de ce mai intri în ea sau mai exact de ce te bagi ca musca în lapte? Întrebarea nu îți era adresată, așa că vezi-ți de treaba ta.

Citat:

In plus, vad ca repede ti-ai insusit tehnicile de manipulare.

Mai nou cipofobia s-a transformat fobia manipulării? Nu mai ai ce scrie de cipuri și acum te simți manipulată? Sunt curios cât o să dureze și fobia manipulării.

Citat:

Nu e frumos din partea ta.

Dar din partea ta e frumos coniță? Spui "nu te irija in duhovnic pe acest site", apoi spui să nu vorbim off topic și măria ta ești tot pe lângă subiect. Dar tot tu îi cotectezi pe alții. Apropo nu sunt singurul care ți-a atras atenția.

Citat:

In fapt nu esti decat un coleg de forum, nici mai mult, nici mai putin decat atata. Asa ca vino-ti in fire si lasa tonul in jos.

Și mă rog de când trebuie să fac ce spune "măria ta"?

Citat:

Daca continui cu acest stil, nu meriti raspuns.

Am pus o întrebare simplă la care aștept un răspuns nu o pagină de off-topic.

Citat:

Sau vrei cumva sa impui celorlalti punctul tau de vedere, pe care, tu singur ai spus ca nu il ai inca?!?

Un punct de vedere am: sunt împotriva isteriei pe care înecarcați să o propagați. Să nu mai amintesc de prostie...Sper că e clar acum.

Citat:

Avem libertatea de a alege sau de a respinge cipurile. Noi ne-am nascut cu aceasta libertate si nu ne-o va lua nimeni, cat timp suntem ai lui Hristos si ne inchinam Lui.

Așa cum tu ai libertatea să-ți expui punctul de vedere așa și eu am libertatea să-mi expun punctul meu de vedere. Nu te obligă nimeni să îl iei de bun. Dacă te deranjează punctul meu de vedere, foarte ușor îl poți ignora.

Citat:

Vezi-ti deci de propria ta mantuire si lasa-ne si pe noi sa ne vedem de a noastra. Ce ne spune fiecaruia duhovnicul nu e treaba publica, ci foarte personala, deci nu se discuta pe forum.

Păi dacă nu se discută pe un forum ce mai cauți dumenata pe aici? Asta sună cam așa: dacă nu-ți convine ce spunem lasă-ne pe noi în pace să ne expunem ideile propii (sectare) care nu au de a face cu ce spun Biserica și duhovnicii.

Citat:

Si, DA, cred ca cineva se poate induhovnici accesand acest forum;

Ia vezi ce zice părintele Amfilohie despre internet și informația de pe internet, e cam contrară cu ideile tale, deși parcă te lăudai că mergi la Petru Vodă, deci implicit știi și de părintele Amfilohie: http://www.youtube.com/watch?v=0caDcV6t_rY

Miha-anca 05.02.2013 18:01:28

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 501361)
Dacă nu am teologia, gata sunt ateu. :71:
Nu au nici o legătură una cu alta coniță. Ce legătură au discuțiile de aici și duhovnicia, numai mintea ta le poate debita.

Am pus o întrebare simplă. Întrebarea chiar nu ține de spovedanie. Văd că a devenit incomodă întrebarea la care încă nu mi s-a răspuns și acum dăm vina pe manipulare. Dacă nu ești în stare să porți o discuție de ce mai intri în ea sau mai exact de ce te bagi ca musca în lapte? Întrebarea nu îți era adresată, așa că vezi-ți de treaba ta.

Mai nou cipofobia s-a transformat fobia manipulării? Nu mai ai ce scrie de cipuri și acum te simți manipulată? Sunt curios cât o să dureze și fobia manipulării.

Dar din partea ta e frumos coniță? Spui "nu te irija in duhovnic pe acest site", apoi spui să nu vorbim off topic și măria ta ești tot pe lângă subiect. Dar tot tu îi cotectezi pe alții. Apropo nu sunt singurul care ți-a atras atenția.

Și mă rog de când trebuie să fac ce spune "măria ta"?

Am pus o întrebare simplă la care aștept un răspuns nu o pagină de off-topic.

Un punct de vedere am: sunt împotriva isteriei pe care înecarcați să o propagați. Să nu mai amintesc de prostie...Sper că e clar acum.

Așa cum tu ai libertatea să-ți expui punctul de vedere așa și eu am libertatea să-mi expun punctul meu de vedere. Nu te obligă nimeni să îl iei de bun. Dacă te deranjează punctul meu de vedere, foarte ușor îl poți ignora.

Păi dacă nu se discută pe un forum ce mai cauți dumenata pe aici? Asta sună cam așa: dacă nu-ți convine ce spunem lasă-ne pe noi în pace să ne expunem ideile propii (sectare) care nu au de a face cu ce spun Biserica și duhovnicii.

Hai las-o balta, ca doar intorci cuvintele mele.

ovidiu b. 05.02.2013 18:31:55

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 501363)

Era bine să o lași de la început baltă. Nu ești în stare să porți o discuție și când ești pusă în dificultate, adopți metoda struțului sau mai nou dai vina pe manipulare.

Vlad_7 05.02.2013 18:35:38

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi păcătoșii!

ovidiu b. 05.02.2013 18:37:25

Miha-Anca,

Cred că ai ratat ce spune părintele Amfilohie despre internet și informația de pe internet. Am adăugat ulterior prin editare. Ideile părintelui sunt cam contrare cu ideile tale, deși parcă te lăudai că mergi la Petru Vodă, deci implicit știi și de părintele Amfilohie: http://www.youtube.com/watch?v=0caDcV6t_rY

AlinB 05.02.2013 18:52:02

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 501363)

Sigur nu era "doar manipulezi cuvintele mele"? :21:

Ca in ultima vreme, asta e cuvantul matale cheie raspuns la tot si la toate.

Miha-anca 05.02.2013 18:56:00

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 501373)
Miha-Anca,

Cred că ai ratat ce spune părintele Amfilohie despre internet și informația de pe internet. Am adăugat ulterior prin editare. Ideile părintelui sunt cam contrare cu ideile tale, deși parcă te lăudai că mergi la Petru Vodă, deci implicit știi și de părintele Amfilohie: http://www.youtube.com/watch?v=0caDcV6t_rY

Si atunci tu ce cauti pe forum? Doar sa faci misto de unul si de altul?!? Tu de ce nu il asculti pe Pr. Amfilohie?
Pentru mine internetul este o mare biblioteca si un loc virtual in care ma intalnesc cu prietenii si intalnesc noi prieteni. Daca Parintele Amfilohie are o mare biblioteca la Petru Voda, eu gasesc parte de carti pe internet. Ma bucur in felul acesta de libertatea relativa pe care o mai au crestinii inca. Dar vor veni si altfel de vremuri; si nu sunt departe. Cand? Nu se stie; doar Dumnezeu stie.

Miha-anca 05.02.2013 19:01:31

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 501370)
Era bine să o lași de la început baltă. Nu ești în stare să porți o discuție și când ești pusă în dificultate, adopți metoda struțului sau mai nou dai vina pe manipulare.

Poate ar fi bine sa mai studiezi materialul despre manipulare, ca sa o recunosti atunci cand o folosesti:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=16058

ovidiu b. 05.02.2013 20:09:38

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 501381)
Si atunci tu ce cauti pe forum?

Nu eu sunt cel care se plânge mereu de forumul ăsta. Uiți cine se tot plânge?

Citat:

Doar sa faci misto de unul si de altul?!?

Eu cred că mă confunzi? Sau sunt și eu vreo clonă? Nu am făcut mișto de nimeni...și dacă am facut-o, mi-am cerut iertare. Se pare că nu e suficient.

Citat:

Tu de ce nu il asculti pe Pr. Amfilohie?

Nu eu sunt cel care trâmbițează ortodoxia de pe internet. Știu că e greu să faci diferența, nici nu mă aștept să fiu înțeles.

Citat:

Pentru mine internetul este o mare biblioteca si un loc virtual in care ma intalnesc cu prietenii si intalnesc noi prieteni. Daca Parintele Amfilohie are o mare biblioteca la Petru Voda, eu gasesc parte de carti pe internet. Ma bucur in felul acesta de libertatea relativa pe care o mai au crestinii inca. Dar vor veni si altfel de vremuri; si nu sunt departe. Cand? Nu se stie; doar Dumnezeu stie.

Foarte bine...dar nu vă mai plângeți.

ovidiu b. 05.02.2013 20:11:44

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 501382)
Poate ar fi bine sa mai studiezi materialul despre manipulare, ca sa o recunosti atunci cand o folosesti:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=16058

Mda...ce o mai fi și asta....reclamă ieftină a un topic "extraordinar". Ar trebui să dau pe spate?

ps: te bagi gratuit în discuții ca apoi să te plângi de manipulare...interesantă metodă.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:49:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.