Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

cristiboss56 04.02.2017 14:06:31

Deci săptămâna viitoare incep " confruntările " directe si cred ca aici este cel mai mare pericol !
Nu era oare mai înțelept sa se renunțe la aceste ordonanțe, măcar pentru un timp ?

CristianR 04.02.2017 14:21:51

Nu mă aștept la violențe. Pe de o parte, probabil contramanifestațiile vor avea alt amplasament, dacă se dorește evitarea confruntărilor, cum e normal. Pe de altă parte, cred că PSD se va mai gândi dacă să-și cheme susținătorii în stradă, pentru că probabil se va face de râs.

Altceva, însă, mi se pare îngrijorător. Dacă Iuliu îl suspectează de prostie pe Dragnea pentru că și i-a pus pe toți în cap, eu înclin să le dau dreptate celor care spun că ceea ce se întâmplă ar putea fi exact ceea ce PSD-ul dorește: provocarea străinătății până la ruperea noastră de UE și de NATO.

suslik 04.02.2017 14:49:32

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642638)
Nu mă aștept la violențe. Pe de o parte, probabil contramanifestațiile vor avea alt amplasament, dacă se dorește evitarea confruntărilor, cum e normal. Pe de altă parte, cred că PSD se va mai gândi dacă să-și cheme susținătorii în stradă, pentru că probabil se va face de râs.

Altceva, însă, mi se pare îngrijorător. Dacă Iuliu îl suspectează de prostie pe Dragnea pentru că și i-a pus pe toți în cap, eu înclin să le dau dreptate celor care spun că ceea ce se întâmplă ar putea fi exact ceea ce PSD-ul dorește: provocarea străinătății până la ruperea noastră de UE și de NATO.

Mda, tipic pentru prooccidentali: va ingrijoreaza mai putin perspectiva destramarii tarii (sau a razboiului civil), dect iesirea dn UE/NATO. Sau, cel putin, asa pare. Ce ti-e s cu spalarea pe creier globalista: va doare mai mult de o nenorocita de alianta si de megastructura negustoreasca suprastatala spoliatoare, decit de propria tara unde locuiti si unde aveti familii, amintiri, proprietati, prieteni. Pe Mihai il inteleg: el e banatean, deci dintr-o provincie cu adevarat civilizata, Banatul Timisoarei fiind secole in Mitteleuropa. Normal ca vrea sa traiasca la standarde de Miteleuropa. Una e safi trait intr-o partede lume care afost un Imperiu cult si tolerant,si alta e sarepeti, in Balcanii nord-dunareni turkmenistanizati politic, devize ale unor structuri suprastatale.

suslik 04.02.2017 15:05:12

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 642625)
Dacă nu te servește nimeni, contactează-mă. Oricând, oriunde, cu plăcere!:24:

Da bine. Hai sa trecem la lucruri serioase: eu nu le am cu partea de hardware, dar m-am saturat sa fim o natiune de importatori. Adica scuze, daca nu ea falimentata IPRS, nu trebuia sa cumparam, tu RPi, eu BananaPi de peste mari, corect? Deci iti propun, cind ai timp, si chef, sa construiesti o chestie octacore pe 64-bit, Rpi-style. Vorbesc FOARTE serios. "Prin noi insine", iti amintesti? Deci, ca o treaba-pilot, imi spui un pret, si ne intelegem. Vedem noi cum mi-o trimiti de la Braila. Am scris asta public, ca sa nu ai indoieli asupra onoarei mele. Eu sint mai neindeminatic (Mihnea, care m-a mai vizitat stie cite miini stingi am), deci iese cu nervi si rateuri daca incerc eu, chisr daca as avea cunostintele necesare. So, you're in?
Eu le am doar cu softul. Altii, cu mai multe. Dar de ce tronul lui Vitiate si ochiu' lui Sauron sa importam, cind inca mai avem intelectuali si inteeprinzatori in tara, indeminatici mai mult sau mai putin?! Ha?

GMihai 04.02.2017 15:19:25

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 642639)
Mda, tipic pentru prooccidentali: va ingrijoreaza mai putin perspectiva destramarii tarii (sau a razboiului civil), dect iesirea dn UE/NATO. Sau, cel putin, asa pare. Ce ti-e s cu spalarea pe creier globalista: va doare mai mult de o nenorocita de alianta si de megastructura negustoreasca suprastatala spoliatoare, decit de propria tara unde locuiti si unde aveti familii, amintiri, proprietati, prieteni. Pe Mihai il inteleg: el e banatean, deci dintr-o provincie cu adevarat civilizata, Banatul Timisoarei fiind secole in Mitteleuropa. Normal ca vrea sa traiasca la standarde de Miteleuropa. Una e safi trait intr-o partede lume care afost un Imperiu cult si tolerant,si alta e sarepeti, in Balcanii nord-dunareni turkmenistanizati politic, devize ale unor structuri suprastatale.

Adrian, greșești. O Românie în afara UE și în afară NATO ar fi Românie la bunul plac al Rusiei.

Uita-te la Ucraina și spune-mi ca vrei sa ieșim din NATO.....

stefan florin 04.02.2017 15:28:10

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642641)
Adrian, greșești. O Românie în afara UE și în afară NATO ar fi Românie la bunul plac al Rusiei.

Uita-te la Ucraina și spune-mi ca vrei sa ieșim din NATO.....

sa vorbim si despre Republica Moldova

CristianR 04.02.2017 15:32:37

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 642639)
Mda, tipic pentru prooccidentali: va ingrijoreaza mai putin perspectiva destramarii tarii (sau a razboiului civil), dect iesirea dn UE/NATO.

Nu mă îngrijorează pentru că nu o consider plauzibilă. N-o să ne dăm în cap unii altora, deși ar fi bine să fim atenți ca să nu fim învrăjbiți de cei posibil interesați de asta. Cei care au ieșit zilele astea în stradă au fost foarte civilizați, lipsiți de orice agresivitate. Să fie la fel și cei pro-PSD, și atunci nu vor ieși scântei (deși, fără a mă referi la tine, ura o identific tocmai la votanții din zona lor)

Însă în contextul actual, despărțirea de structurile occidentale imaginează-ți singur ce efecte ar avea.

iuliu46 04.02.2017 15:47:54

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642634)
Iuliu, când te citesc, parcă îi aud pe conspiraționiștii anti-cip.

Din 90 încoace, reprezentanții oficiali și neoficiali ai pesedeului au rămas blocați la aceeași placă: dacă cineva protestează împotriva lor, e cumpărat.

Da, ce scriu eu si ce intelege ala cu Batman:

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642632)
Ce bre am zis eu ca i-a platit ?

Aia care au votat USR sunt destul de stricati la cap incat sa iasa si fara sa-i plateasca cineva.

Ai inteles bre ? Nu trebuie sa va dea bani. Trebuie doar sa va spuna exact ce vreti sa auziti.
Norocul vostru cel mai mare este ca desi aveti mentalitatea alora din 45 sau a unor copii de 5 ani carora nu li se da jucaria, PSD e intr-o situatie si mai rea, are o conducere tampita sau vanduta. Ca nu fac decat sa-i puna caramizi la statuia lui Iohannis.Si sa va incurajeze si pe voi, sa iesiti in strada intr-una, ca uite, universul se invarte in jurul vostru. :71:

iuliu46 04.02.2017 15:49:39

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642643)
Nu mă îngrijorează pentru că nu o consider plauzibilă. N-o să ne dăm în cap unii altora, deși ar fi bine să fim atenți ca să nu fim învrăjbiți de cei posibil interesați de asta. Cei care au ieșit zilele astea în stradă au fost foarte civilizați, lipsiți de orice agresivitate. Să fie la fel și cei pro-PSD, și atunci nu vor ieși scântei (deși, fără a mă referi la tine, ura o identific tocmai la votanții din zona lor)

Însă în contextul actual, despărțirea de structurile occidentale imaginează-ți singur ce efecte ar avea.

Hai bre nu mai vorbi prostii ca e concurs care sa-i slugareasca pe aia din occident. Nu mai inghititi chiar toate tampeniile pe care vi le baga tapalaga ala pe gat. :71:

Macar daca ar exista un partid care sa aiba curajul sa puna in discutie apartenenta noastra la NATO si UE. Am avea doar de castigat. Dar nu exista si nici nu cred ca poate sa apara in tara la noi asa ceva.

iuliu46 04.02.2017 15:54:44

Uitati-va la Orban - oaia neagra a UE si a venit acu Putin la el si imediat dupa se intalneste cu Trump. La noi, ne certam ca si-a facut cocalarul ala de Dragnea selfie cu Trump si unii il lauda si altii il critica. De parca inseamna ceva asta, noi suntem femeia aia usoara pe care Trump sau oricare alt lider occidental o poate avea la ce ora doreste dar de care s-au cam saturat. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:01:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.