![]() |
Citat:
|
Au pus astia pe net conferinta de la Iasi a ecumenistului Vlachos. :)
https://www.youtube.com/watch?v=t077r4wPi-o |
Citat:
|
Cel putin cit am ascultat: ca de obicei, la obiect, plin de bun-simt. Bunul-simt: ceva ce lipseste cu desavirsire schismaticilor. Vor chirai iar ca vine sa il sustina pe Inaltul Teofan (ca si cind asta ar fi un lucru rau: ierarhii crestini se sustin cu dragoste intre ei, e ceva de la sine inteles!).
|
Poate ai observat ca nu baga soparle de genul apa si sapun. Ai avea si tu cate ceva de invatat din bunul lui simt. :p
|
Secta a lătrat că această conferință a Înaltului Teofan e "apă de ploaie". Așa e "teologia" aglutinărilor lombrosianului și răspopiților. M-am enervat foarte tare pe ăștia.
De ce nu pleacă tipul fugar din Lavră în Siria sau Mesopotamia, să îi convertească pe jihadiști?! Ar fi fain: își ispășește schisma prin mucenicie, și scăpăm de conferințele lui îndrăcite, pe care le crede înduhovnicite. |
Citat:
|
Eu nu am auzit asa ceva. Am auzit asta despre rockeri, imi aduc aminte ca un vecin m-a intrebat asta cand eram mai mic - "sora-mea are la scoala 2 rockerite si alea i-au spus ca rockerii se mandresc cu faptul ca nu se spala". :)
|
Citat:
Pai asa, aurolacii au deja ceva borne spre sanctificare, nu? :)))))))))))))) |
Am fost si eu rocker. Si ma spalam. Ca acum. Acum sint ras pe devla, dar tot rocker sint si tot curat.
Yeah, e postarea cu nr. 666. Suuper, fug cipofobii de textele mele! :10: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:36:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.