![]() |
mariamargareta
Citat după Vsovi: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna, iar cand va veni a doua oara va veni in slava Talui Sau, dar dumneata ai vrea sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii…” [/COLOR] 1. De unde știi tu că eu vreau așa ceva ([COLOR=red]sa vina in slava meciurilor shi razbelurilor gLumii[/COLOR])? Eu nu vreau nimic din ceea ce bolboroseshti tu, ci sunt încredințată ca va fi așa cum s-a proorocit: Hristos va veni în chip văzut, cu slavă cerească , înconjurat de sfinții îngeri; tot așa cum a fost văzut și la Înălțarea Sa la cer, astfel va și veni (adică, în chip văzut, nu pe furișatelea): “[COLOR=#993300]Care au și zis: Bărbați galileieni, de ce stați privind la cer? Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, [/COLOR][COLOR=fuchsia]precum L-ați văzut[/COLOR][COLOR=#993300] mergând la cer.[/COLOR]” [COLOR=#993300](Faptele Ap. 1,11)[/COLOR] Deci, încă odată îți spun, poate vei reushi să pricepi: Hristos nu va veni pe ascuns, pitulându-se fricos după uluci, sau în formă de duh vorbitor prin halenă de om muritor, așa cum pretind pucioșii. [COLOR=green](adica in VT cum venea Domnul shi vorbea prin prooroci? nu se arata doar lui Moise? fatza catre fatza iar celorlaltzi prin vise shi vedenii? sau n-a zis ca va veni shi in ascuns? nu a dat oare pilda celor 10 fecioare? din care cinci erau intzelepte shi cinci neintzelepte... dar dumneata vrei asha o ceremonie draceasca-gLumeasca ca sa vezi shi sa crezi, poi ai sa vezi candva cum vine Domnul inconjurat de sfintzii ingeri shi de cele 7 Trambitze ingereshti ale sale din care a 6-a, poate cea mai mare va fi mama Gigi sau sf Verginica pe care dumneata o persiflezi, treaba ta, probabil asha v-au invatzat peundeva sa ridiculizatzi sfintzii, sperand intr-un efect advocatzesc mai mare, ca o sa va creada mai bine cineva... exagerand minciuna ca sa o facetzi veridica)[/COLOR] 2. Pe ce te bazezi zicând că Mesia nu va veni în trup [COLOR=green](poi am zis ca nu se mai nashte alt Mesia, ca nu e reincarnare shi nici alti Mesii, dar nu vrei sa intzelegi ci sa rastalmaceshti, deci atunci a primit trup pentru totdeauna din preasfanta Maria shi din Duhul Sfant, dar ca shi Duh Sfant, ca a Treia putere Cereasca, primeshte trup de la oricine care se lasa maleabil sub jug shi primeshte a fi crescut shi sfintzit prin sfintele shi infricoshatoarele Taine intru Biserica Sa)[/COLOR], zicând că “[COLOR=red]Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna[/COLOR] “? Căci până și pucioșii pretind uneori că Mesia va veni în trup, doar că ei spun că a și venit, “ca un fur noaptea”, și nimeni nu L-a văzut; dar a venit în trup, după cum mărturisește “Sscriptura de la Pucioassa” ([COLOR=green]incepi sa sasai? tzi-am zis eu ca ai sa ai nevoie de dentist caci daca te joci mult cu shashaiala poate ai sa sa ramai shashaita cum am vazut un simpatic preot din BOR care e shashait sarmanul, dar el e macar intzelept, pe cand dumneata mishshtocareshshti mereu, sperand ceva, ce speri defapt?)[/COLOR]: [COLOR=blue]“Am cerut de la Tatăl să Mă arăt [/COLOR][COLOR=fuchsia]în trup[/COLOR][COLOR=blue] ca să nu mai cădeți. Copii, glasul ce-l auziți acum, acela va judeca! Vine foamete mare, mare, dar Eu tot vă vorbesc, tot Mă mai cobor să vă vorbesc .”(6 februarie 1959)[/COLOR] [COLOR=blue]“Eu, Domnul Iisus Hristos [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte să vin iarăși [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început.” (25 ianuarie 1966)[/COLOR] Deci pucioshii pretind aici că Hristos [COLOR=magenta]este trimis cu trupul [/COLOR]la ei; atâta că, dacă admitem că e așa, această venire este complet lipsită de slava proorocită și de alaiul îngeresc, căci e venită cu mare ascundere și cu mare temere, ca și când ar fi în mare pericol ca s-o pățească. Ciudățenia este că, de cele mai multe ori, în restul scrierilor lor sacre, pucioshii pretind că Hristos nu e venit cu trupul, ci cu duhul; dar cine să-i mai înțeleagă dacă sunt așa de suciți și se contrazic de la o “proorocie” la alta!! Altfel ar trebui înțelese cuvintele: [COLOR=red]“…nu va mai fi o alta nashtere, un alt Mesia ce va veni in trup, ci ca[/COLOR][COLOR=red] Mesia a venit atunci in trup pentru totdeauna..." [COLOR=black]; trebuie înțelese în sensul că era cu neputință ca Hristos să aibă nevoie de un alt trup, de data aceasta muritor (de trupul muritor și păcătos al Virginiei Tudorake - Ștoika[COLOR=green])(aici iarashi eshti rea, dar n-are nevoie trupul Duhovnicesc al Domnului ca sa salashluiasca in ingerashi shi serafimi shi trambitze shi credincioshi? deci eu m-am referit ca un alt trup omenesc fara de pacat prin care sa implineasca scriptura din vechime, alt om nascut nu va mai fi caci o alta Maica precista nu va mai exista niciodata, dar vor exista Maici shi Mame shi Credincioase shi Sfintzi shi Moashte care vor arata ca dumnezeu are nevoie de toata inima shi vartutea omului pentru Dumnezeu)[/COLOR] în care să intre și să se încuibeze și din care să vorbească aiurea în tramvai timp 25 de ani! (adică în zadar, căci ucenicii Virginiei s-au risipit care-încotro, după moartea ei)[/COLOR] [/COLOR] |
Marian și Victoria Zidaru
Citat din Vsovi:
[COLOR=seagreen](indiferent ce fac Zidarii, e treaba shi libertatea lor, daca ei nu cred, atunci e bine sa plece ca sa nu incurce, dar mie mi-au placut raspunsurile lor in filmuletz shi lucrarile lor, shi e trist cand te superi shi te simtzi nedreptatzit... shi-L paraseshti pe Dumnezeu... dar nu se supara Dumnezeu chiar daca il doare, ci mai bine sa plece ca va implini Dumnezeu cu cei ce cred shi raman credincioshi pana la sfarshit, ca e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela... dar shi sa se intoarca la gLume e la fel de rau... deci nu shtiu ce sa zic... e trist) [COLOR=Black]Vsovi, dacă i-ai fi cunoscut pe Zidari ai fi cumpănit mai mult înainte de a scrie: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]e bine sa plece ca sa nu incurce[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=Black] ". Da, acum "e bine" să plece, după ce aproape 20 de ani au dat tot ce-au avut și tot ce-au dobândit, ca să-și facă liderii pucioșii palate cu încălzire în pardoseală și cu Peugeot-uri și Renault-uri la scară. De aia umblau Zidarii cu ciorapii rupți, ca să burdușească punga celor doi concubini Mikaela și Nikușor cu dolari și cu euro. Iar după ce și-au văzut saci în căruță, liderii pucioși le-au dat un picior în fund Zidarilor și le-au scos din mănăstire lucrurile în stradă și i-au trimis la sărăcia lor de atelier de la București. Ca să nu-i mai încurce. Să nu-i mai încurce pe concubinii pucioși în planurile lor de cucerire a lumii și transformare a ei în Noul Ierusalim. Și mai zici despre Zidari așa: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]...e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela...[COLOR=Black]" Păi tocmai de aceea nu se mai întorc ei la Pucioasa acum, și niciodată nu se vor mai întoarce: ca să nu mai fie farisei. Dacă acești oameni care au iubit ortodoxia ca nimeni alții, dar au fost înșelați și și-au jertfit 20 de ani din viață și unicul copil pentru fericirea liderilor pucioși și pentru secta despre care se zicea prin anii '90 că este "Secta lui Marian Zidaru" au ajuns până la urmă să le întoarcă spatele, asta ar trebui să-ți dea serios de gândit: e ceva putred acolo, la Pucioasa. Pute.[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen] [/COLOR] |
Citat:
dar ce am vrut sa zic: poi am vrut sa zic ca interesul sectantului nu este sa caute shi sa gaseasca adevarul, Calea-Adeavrul ca sa ajunga la Viatza shi sa traiasca in ea pana la sfarshit, ci pe sectant il intereseaza sa ramana scula fidela, unealta sculata a duhului rau a minciunii maririi de sine, cu duh deasupritor dabalat peste tine, ca sa pastreze mereu banuiala cea rea ce vine din barfa peste oameni shi sa se ocupe omul mereu cu osandirea cea spurcata shi cinismul caci dracul da omului increderea ca are puterea de a omora, ii da fenta shi viclenia scamatoriei din sine ca sa se creada scajegxy, caci creshtinul nu se vede pe el ca este un sectant interior scotzand pe gura doar scra-scra asha ca ciorile ce-l hraneau pe sf Ilie cu carne... dar aia era carne de la jertfele ce se aduceau lui Dumnezeu... pe cand creshtinii ortodocshi manca mereu carne din fratele lor... deci de aia ziceam ca n-are rost pentru ca n-ai sa-i schimbi parerile fiindca sectantul nu cauta adevarul ci bunastarea faradelegilor... ca s-o primeasca de la marele berator, falsul mesia, shi acolo se invarte toata conshtiintza shi grija lui... e conshtiintza cea rea... ce vine din pizma, invidie shi averea poftelor tuturor pacatelor... conshtiintza fericirii de a se ingamfa cu propria lui ushuratate de a fi biruit asha cum a fost biruit Adam sau Cain sau Iuda sau alte exemple negativa din Scripturi... deci de aia n-are rost ca nu ai cu cine discuta fiindca mintEresul42Eu al sau nu-i permite sa te creada... shi este in deshert sa te certzi sau sa incerci sa portzi discutzii din spiritul tau sincer shi naiv caci ei nu au alt interes decat sa minta, sa inshele, sa fura shi sa piarda, shi de multe ori nefiind conshtientzi de propriul interes caci defapt interesul este al ingerului antichristic ala care ii poarta pe valurile slavei de la gLume... crezandu-se vrednici shi ca fac ceva bine pentru Dumnezeu... ca filtreaza ei apele shi ploile pentru Hristos... poi puterea aia s-a dat sf Ilie shi ingerii shi Trambitzele vor face filtrajul ala dar iata ca shi injurashii nedreptatzii vor sa-l introneze pe cel rau ca sa avem impresia ca e de la Dumnezeu, poi nu e de la Dumnezeu nici CIE shi nici CMB... iar Ierusalimul cel Nou este Romania, ca tzara a stralucirilor... iar cand va veni Hristos asha cum s-a ridicat, in vazul tuturor credincioshilor atunci este sfarshitul, atunci nu mai este vreme, atunci vom incepe tanguielile cele mari... deci mai bine sa ne apucam sa postim macar 3 zile ca sa nu vie prapadul... dat prin proorocul Iona catre cei ce vor semne shi minuni ca sa creada "trei zile mai sunt shi cetatea va fi distrusa"... iar cutremurul poate v-a afecta toata Romania shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile... eu nu shtiu de cutremur dar nu-i exclus... dar este demult un cutremur continuu in noi inshine, in sufletele noastre... ma mir cum de nu il sesizatzi, caci eu incep sa vad cat de pe fundul iadului ne aflam... shi loc de cazut in abis, este mereu... abisul smereniei trufashe. |
Noi contradicții ale mesajelor "Dumnezeului de la Pucioasa"
Pe vremea Verginicăi, creștinii erau îndemnați să-și facă sucuri din fructe și ceaiuri din plante și să le bea. Ba mai mult, creștinii pucioși erau intoxicați cu minciuni puse pe seama sfinților, care aveau darul să le justifice teoriile lor absurde. De exemplu se pretinde (fără a se da vreun exemplu concret) că au existat sfinți(deci nu unul, ci mai mulți!!) care au trăit toată viața numai cu ceai de mușețel:
[COLOR=Blue]" Fă un ceai de floare și vezi cum îți trece stomacul. Daniele, sunt sfinți în cer care au trăit numai cu ceai de flori, și nu cu pâine, ci gol. Crezi?"(20-09-1977) [/COLOR]Contrazicerile pucioase au ajuns între timp la cote atât de absurde, încât astăzi, numai apa și vinul mai sunt permise, căci toate celelate lichide sunt potrivnice vieții omului:[COLOR=Blue] [/COLOR] [COLOR=Blue]"...băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu." (24-04-2009)[/COLOR] [SIZE=4]Și cu toate acestea, pucioșii nu beau numai apă și vin , ci și alte zemuri, cum ar fi zeama de mesteacăn, spre exemplu. Iar ceaiurile sunt nelipsite. Așa înțeleg ei să respecte așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu", care îi obligă să bea numai vin și apă (sau vin cu apă) ceea ce dovedește că nici ei nu cred în "Cuvânt", ci numai se prefac.[/SIZE] |
"...ash vrea sa tzin..."
Citat din Vsovi:
"...[COLOR=Blue]ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei[/COLOR]..." Hazardat răspuns, Vorba Mântuitorului: "Nu știți ce cereți". Că sufletul e râvnitor, dar trupul e neputincios. Putea-vei tu să le tzii pe toate câte le țin pucioșii? Putea-vei să bei numai apă și vin (sau apă cu vin)? Putea-vei să faci urinoterapie și să stai cu ochii larg deschiși către soarele de amurg, ca să-ți întărești organismul și să-l încarci cu lumină? Putea-vei să-ți faci măcar o clismă pe zi, ca să-ți cureți intestinele de spurcăciune, limpezindu-ți trupul nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru? Putea-vei să bei zeamă de mesteacăn cu bidonul și să mesteci argilă roșie precum rumegătoarele mestecă fânul? Putea-vei să te ungi la încheieturi cu lichid de frână, atunci când vezi că îți scârțâie, sau când ai crize de reumatism? Putea-vei să renunți la doctor și să-l înlocuiești cu ședințele de băi de lumină polarizată, generate de aparatul numit "Bioptron"? Vezi că Bioptronul e cam scump, dar dacă te dai bine pe lângă pucioși, poate te programezi la ei, că ei au două pe care le folosesc prin rotație, pe bază de programare. Așa că, nu-i de-ajuns să vrei să tzii, trebuie să mai și potzi. Dacă te angajezi să le poți face pe astea, am să-ți descopăr și altele. Dacă însă vezi că nu potzi să te mai tzii, mai bine stai în banca ta și răsuflă ușurat, că te-ai scăpat pe tine însuți de o mare belea. |
Marele Cutremur din 31 Aprilie 2009
Citat din Vsovi:
[COLOR=Blue]"...shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile..." [/COLOR] Da, Vsovi, fix pe 31 aprilie 2009 va fi marele cutremur. Vei trăi și vei vedea acest mare adevăr. Mai ai 4 zile de rugăciune, după aceea poți să-ți tragi sufletul. |
mariamargareta
Citat din Vsovi: "...[COLOR=blue]ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei[/COLOR]..." Hazardat răspuns, Vorba Mântuitorului: "Nu știți ce cereți". Că sufletul e râvnitor, dar trupul e neputincios. Putea-vei tu să le tzii pe toate câte le țin pucioșii? Putea-vei să bei numai apă și vin (sau apă cu vin)? [SIZE=4]Putea-vei să faci urinoterapie și să stai cu ochii larg deschiși către soarele de amurg, ca să-ți întărești organismul și să-l încarci cu lumină? Putea-vei să-ți faci măcar o clismă pe zi, ca să-ți cureți intestinele de spurcăciune, limpezindu-ți trupul nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru?[/SIZE] [COLOR=red](aici le-ai incurcat intentzionat cu cei de la MISA - pisa? poi shtiu ca tzi se rupe de adevar dar nici chiar asha sa ma batjocureshti, poi fa tu astea cu negru ca am impresia ca minciunile pe care le insinuezi sunt mai rele ca urina sau clismoterapia celor de la MISA lui Bibolaru, cum itzi permitzi asha ceva? sau n-ai citit despre Ezechiel in ce ishi manca painea?)[/COLOR] Putea-vei să bei zeamă de mesteacăn cu bidonul și să mesteci argilă roșie precum rumegătoarele mestecă fânul? [COLOR=red](asta de unde mai e cu mesteacanul shi argila roshie ca hipopotamii?)[/COLOR]Putea-vei să te ungi la încheieturi cu lichid de frână, atunci când vezi că îți scârțâie, sau când ai crize de reumatism? [COLOR=red](de unde le scotzi dumneata "tratamentele" astea? naturistopatite?)[/COLOR] Putea-vei să renunți la doctor și să-l înlocuiești cu ședințele de băi de lumină polarizată, generate de aparatul numit "Bioptron"? Vezi că Bioptronul e cam scump, dar dacă te dai bine pe lângă pucioși, poate te programezi la ei, că ei au două pe care le folosesc prin rotație, pe bază de programare. [COLOR=red](insinuezi tot felul de dracovenii shi pui mereu pe seama pucioshilor, este scris ce sustzii dumneata? eu n-am gasit ceainicule ceainicule ce mereu le scorniceshti shi le nascoceshti, la ce-tzi folosesc minciunile? shi ce legatura este intre MISA shi babelile expuse de tine shi cu randuielile manastireshti ale celor de la Pucioasa? niciuna, imi zici mie ca bolborosesc, poi dumneata ce faci aicea?)[/COLOR] Așa că, nu-i de-ajuns să vrei să tzii, trebuie să mai și potzi. [COLOR=red](poi sa potzi dumneata sa tzii spurcaciunile pe care le amintishi, eu tzin ce este scris, shi asha cum tzin pucioshii shi nu mincinoshii, asha ca sa potzi tzine dumneata tratamentele cu vin-pipilin shi cu apa de clisma)[/COLOR] Dacă te angajezi să le poți face pe astea, am să-ți descopăr și altele. Dacă însă vezi că nu potzi să te mai tzii, mai bine stai în banca ta și răsuflă ușurat, că te-ai scăpat pe tine însuți de o mare belea. [COLOR=red](poi beleaua sunt cei asemenea tzie, deci n-am cum sa ma scap... poi nu tzi-e rushine obrazului? stimata Maria-Margareta... te strici tot mai rau pe zi ce trece, cat am lipsit shi am fost in concediu pare-mi-se ca te-a stricat gLumea de tot... te compatimesc, dar ce ishi cauta omul incapatzanat pana la urma o sa-shi gaseasca...)[/COLOR] |
Citat:
iata ce ne spune preasfanta Maria, Maica Precista: "O, fii ai Domnului, și voi, fii ai oamenilor! Hristos a înviat pentru voi! Am suferit cu El și pentru El și pentru voi când El a fost pus pe cruce de satana ca să moară, dar satana s-a înșelat atunci, căci Domnul a înviat și a biruit, și stăpânitorul acestei lumi a fost judecat atunci. „Hristos a înviat!“, neam român, îți spune ție mama Mielului Cel junghiat pentru mântuirea ta, pentru mântuirea celor credincioși Lui, Mielului lui Dumnezeu, Care spală păcatele lumii! O, ți-a dat Domnul veste cerească. Nu cumva să calci cuvântul Său cel de sus și cel de jos, căci cerul lucrează cu pământul pentru biruința Mielului lui Dumnezeu și pentru biruința ta, spre salvarea multora. Ți-a dat Domnul veste pentru zile de post și de strigare cu candele aprinse și rugătoare pe vatra ta. Cele trei zile de la sfârșitul lunii florilor le-a scris Domnul în cer și pe pământ zile de post de mâncare și de păcat, post și strigare, neam român. O, să nu mănânci în zilele acestea, ci să strigi cu lacrimi ca cetatea Ninivei pentru salvarea ta de sub mâna lui satana și pentru învierea ta apoi întru Hristos Cel înviat. Să mănânci fructe curate și apă curată să bei dacă nu poți să stai flămând pentru bucuria ta cea de apoi. Să mănânci numai fructe și legume, așa cum mânca omul în rai, fiule, și dacă poți, dacă ești sănătos, să mănânci după apusul soarelui, iar dacă în tine cel neputincios este biruit de slăbiciunea sa, acela să mănânce fructe și legume și să bea apă curată, cu zile lepădate de păcat și de fumat și de băut băutură nebinecuvântată, căci băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu. Dați veste unii altora, fii români, pentru ascultarea de Dumnezeu și fiți credincioși, căci Domnul vă iubește și vă cheamă să-L ascultați pe El pentru biruința cea de la El, și apoi, fiți iubitori, iubitori de Dumnezeu și urâtori de păcat, căci păcatul este diavol, este satană în om încă de la început, de când omul a pierdut pentru păcat raiul. Fii binecuvântatul Fiului meu Iisus Hristos, Cel înviat din morți acum două mii de ani, o, neam român! Cuvântul Fiului meu și cuvântul meu prin izvorul Lui cel din mijlocul tău este izvor de tămăduire peste tine, și de la tine peste mulți. Fii credincios, și nu necredincios, căci Domnul voiește să șteargă de la fața Sa păcatele tale, pentru care suferi, și să te așeze în sfințenia Sa, căci fără ea nimeni nu va vedea pe Domnul, și iată, Domnul vine, precum este scris. Amin. Hristos a înviat, popor al cuvântului Fiului meu! Hristos a înviat, fii ai oamenilor! Hristos a înviat, popor român, și vino spre Fiul meu cu ascultarea ta, căci izvorul acesta de cuvânt este Fiul meu, Mielul Tatălui Savaot, trimisul Tatălui la tine, pentru tine și pentru toate neamurile de pe pământ apoi. Amin, amin, amin. " |
"Cele trei zile de la sfârșitul lunii florilor le-a scris Domnul în cer și pe pământ zile de post de mâncare și de păcat, post și strigare, neam român"
shi luna florilor este MAI deci 29, 30 shi 31 MAI sunt scrise in Cer. asha parca ash intzelege din text, din ce este scris, shi nu luna asta, nu aprilie ci de FLORAR, adica de luna Mai e vorba... deci nu asha cum am priceput eu de la tine shi de la unii ci luna viiitoare va fi postul caci florarul este Mai, luna florilor este luna Mai... deci mai sunt putzine zile... o luna intreaga... |
Luna florilor este într-adevăr luna Mai, supranumită FLORAR
Citat după Vsovi:
[COLOR=Red]shi luna florilor este MAI deci 29, 30 shi 31 MAI sunt scrise in Cer. asha parca ash intzelege din text, din ce este scris, shi nu luna asta, nu aprilie ci de FLORAR, adica de luna Mai e vorba... deci nu asha cum am priceput eu de la tine shi de la unii ci luna viiitoare va fi postul caci florarul este Mai, luna florilor este luna Mai... deci mai sunt putzine zile... o luna intreaga...[/COLOR] Bravo, Vsovi! Uite că ai început să descoperi și frăția ta inconsecvențe ale "Dumnezeului dela Pucioassa". Încet, încet, treci în tabăra blasfemiatorilor lui. Trebuie să recunosc că asta îmi scăpase: într-adevăr, Florar este luna Mai, iar Aprilie este Prier. Deci pucioșii iar au dat-o în bară, din grabă, neatenție sau necunoaștere. Dacă ar fi Dumnezeu cel adevărat, El n-ar fi greșit numind textual luna aprilie "luna florilor": [COLOR=Blue]" Așez în mijlocul tău zile numite de post și de strigare la cer, ultimele trei zile ale lunii florilor, (luna aprilie - n.r.), și te învăț, tată, să aprinzi candele și să pui în ele scrisă rugăciunea ta și să scrii așa: „Izbăvește, Doamne, neamul român de satana și de lucrarea lui cea neagră..." (24-04-2009)[/COLOR] Nu te îmbăta cu apă rece să crezi că este vorba de 29, 30 și 31 MAI, pentru că sunt informată precis că toți pucioșii încep de mâine cele trei zile de post negru. De altfel, ai să te convingi nu numai din textul de mai sus, ci și din următorul "Cuvânt", cel de duminica viitoare, care se va referi la acest post de 3 zile care tocmai va fi trecut. Încă odată, felicitări! Încet, încet, te apropii de ortodoxie. Cât privește la disconfortul pe care l-ai avut aflând alte lucruri neplăcute despre pucioși, îmi pare sincer rău pentru tine: ele nu sunt inventate, iar eu n-am nici un merit, nu sunt așa de inspirată în inovații. Singura îndulcire pe care pot să ți-o fac sufletului tău necăjit de cele aflate este să limitez drastic gradul de generalitate al chestiunii în cauză. Voi face deci pentru tine următoarele precizări: 1. Cu culesul zemei de mesteacăn se ocupă personal Viorel Ivan, ajutat de Milică și de Ady. Dar ei nu sunt egoiști, dau din bidoanele lor la oricine cere. Nu cunosc însă dacă toți pucioșii apucă să bea zeamă de mesteacăn, deoarece lichidul prețios este în cantitate limitată și se recoltează numai primăvara. Ca să nu mai facă drumuri lungi pe viitor, în căutare de mesteceni, pucioșii au plantat mai mulți mesteceni în grădinile lor, lucru care îl poți verifica oricând, iar ei, dacă îi vei întreba, îți vor spune deschis de ce i-au plantat. 2. Împachetările cu lichid de frână la genunchi le-a făcut Milică al lui Mihaela, cu rezultate foarte bune - zice el că "i-a dat drumul" la încheietură și a scăpat de dureri. Nu e el autorul metodei, a preluat-o și el de la alți pucioși. Metoda însă nu este generalizată, deoarece cei mai mulți pucioși sunt relativ tineri și nu au (încă) probleme cu reumatismul. 3-4. Băile cu ochii în soarele de amurg sunt preferatele lui Viorel Ivan, de asemenea mestecatul de argilă, pe care o cumpără de la farmacie special pentru asta. Dar nu e singurul. De asemenea, el este un fervent susținător al efectelor benefice ale urinoterapiei, pe care o recomandă cu susținere bisericească. [COLOR=#000000]Pucioșii consideră că argila și urina sunt uimitoare remedii naturale folosite de omenire cu mult succes din cele mai vechi timpuri, de pe vremea lui Solomon.[/COLOR] Mai precis, Viorel citează din Biblie ca să pricepi că treaba e de la Dumnezeu, deci nu trebuie să-ți fie silă. Important însă: bei numai din jetul de la mijloc, care nu conține (zice el) microbi, ci e steril (!!??). Iată și citatul biblic care - după părerea lui Viorel Ivan, susține urinoterapia: [COLOR=DarkRed]"Bea apă din puțul tău și din pârâiașele care curg din izvorul tău."[/COLOR] (Pildele lui Solomon, 5,15) Observă tu te rog că Solomon a spus "[COLOR=DarkRed]puțul tău[/COLOR]", deci a folosit masculinul, nu femininul, dar Viorel este un încăpățânat și nu poți să-l convingi cu asemenea mărunțișuri. Un alt pucios care a susținut mereu că Viorel are dreptate și că urinoterapia e foarte bună este Milică al lui Mihaela. Nu cunosc părerea celorlalți, dar în general multe lucruri la ei sunt secrete, deși se practică pe ascuns. 6. Cu clismele nu cred că-i vreo problemă - toată lumea face clisme, dar în anumite condiții: numai dacă e absolută nevoie, adică la modul corectiv și nu preventiv, ca pucioșii. Ei însă ajung (depinde ce probleme pretinde că are fiecare) să facă zilnic sau de mai multe ori pe zi. Nu toți agreează această practică: există și persoane la Pucioasa care au refuzat categoric, deși s-a insistat pe lângă ele să accepte clismele "spre binele lor". 7. În schimb, Bioptronul este o practică uzuală la pucioși, agreată de toți. Este vorba de un aparat (de fapt, pucioșii au 2: unul mai mic al Costinei și unul mai mare și mai performant al celor 2 lideri pucioși Mihaela și Nicușor) care nu se găsește de cumpărat în magazine, ci se vinde pe sub mână prin intermediari, la prețuri astronomice (procedeu folosit și de firme mari, ca Rainbow sau Zepter). Se zice că produce o "lumină polarizată" care vindecă toate bolile, inclusiv cancerul. Cele 2 Bioptroane (sau Bioptronuri) sunt atât de solicitate la Pucioasa, încât folosirea lor se face pe bază de programare. Predilecte sunt "vindecările" de ochi, de gât, de dinți, de șale și de orice boală care aduce durere. Pucioșii sunt foarte mulțumiți de ele, deși este mai mult ca sigur un efect "placebo". Dacă faci o vizită la Pucioasa poți să faci și tu o ședință gratuită și îndată te vei simți mult mai bine decât dacă n-o vei face, pentru că te vei vedea și mai mult băgat în seamă de pucioși. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:36:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.