Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Presedinte protestant ?! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17385)

tabitha 13.11.2014 14:37:02

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 572335)
Ceea ce-ți recomand din suflet și ție!:53:

Asta nu coane, ca e timpul sa plec la munca. Ciao, sleep tight!

iuliu46 13.11.2014 14:37:41

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 572329)
Eu cred că și alegătorii lui Ponta pot fi de bună credință, nu au toți vreun interes pentru a-l vota. Unii îl plac sincer, alții îl votează pentru că-l urăsc pe Băsescu și pe acesta îl asociază cu Iohannis; alții și-au făcut propriile analize ale vieții politice și au ajuns la părerea că e mai bine cu Ponta.
Deși cred că este greșit, știu, în același timp, că nu este exclus ca cineva, cândva, să-mi demonstreze că eu sunt cel care greșește acum.

Ca să-l citez pe Ion Rațiu (care, la rândul său cita pe altcineva), chintesența democrației înseamnă că mă voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.

Daca ne-am insusi toti ceea ce a spus Ratiu si am practica acest lucru macar pe acest forum atunci ar fi mult mai bine.

Eu asta am vrut sa scriu, mi se pare incredibil felul in care unii votanti ii acuza pe toti cei care au o alta optiune. In rest, fiecare are dreptul sa-si sustina decent propria optiune. Eu nu indemn lumea nici sa iasa la vot si sa-l voteze pe unul sau pe altul, nici sa stea acasa. Dar ii indemn pe cei care s-au lasat cuprinsi de febra campaniei electorale sa deschida larg fereastra si sa se racoreasca :71:

negruta 13.11.2014 14:38:42

Fratilor, lasati-o pe d-na Mirela.t in pace! E sub tratament pentru depresie sau poate tocmai l-a intrerupt... Nu e bine, luati-o cu binusoru` pe doamna! Sau ziceti ca ea si faceti cum va taie capul, numai n-o contraziceti!!

Mena59 13.11.2014 14:39:05

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 572326)
Cred ca mesajul era pt Mirelat ,eu nu am pus nici un afis nici nu am zis "rusine celor..."
Citeste cu atentie.Doamne ajuta !

Da ai dreptate. O sa fiu mai atenta. O sa i-l trimit si lui mirela.t:3:

anita 13.11.2014 14:40:06

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 572336)
S-au cam încins spiritele, într-adevăr. Este de așteptat, atunci când e vorba de politică; e greu să-ți păstrezi calmul.
Dar hai să vedem partea bună a lucrurilor, dacă suntem credincioși: Dacă iese Iohannis nu va curge lapte și miere, iar dacă iese Ponta, nu va fi iadul pe pământ. Vom răbda și vom trăi, căci nimeni nu ne va putea despărți de dragostea lui Dumnezeu.

Sper ca măcar de duminică încolo să uităm de politică și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă petrecute cu Hristos. Bine că vine și postul începând de mâine, vreme binecuvântată.

Asa e la intrarea in post.Ispite cu carul.
Multumesc pt urare.post cu bucurii va doresc !

anita 13.11.2014 14:42:33

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 572328)
Monser, eu n-am plecat de smechera, ci pentru ca nu mai gaseam nimic decent de lucru in tarisoara noastra.

Mirela iti doresc mantuire acolo unde te-ai exilat !
Doamne ajuta !

DragosP 13.11.2014 14:43:05

Citat:

În prealabil postat de negruta (Post 572339)
Fratilor, lasati-o pe d-na Mirela.t in pace! E sub tratament pentru depresie sau poate tocmai l-a intrerupt... Nu e bine, luati-o cu binusoru` pe doamna! Sau ziceti ca ea si faceti cum va taie capul, numai n-o contraziceti!!

Negruțo, vezi-ți și tu de ale tale.
Gaz pe foc ne trebuie, crezi?

negruta 13.11.2014 14:47:39

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 572343)
Negruțo, vezi-ți și tu de ale tale.
Gaz pe foc ne trebuie, crezi?

Ce vrei, ma mancau maxim degetelele sa va atentionez! Nu de alta, dar mi-e draga doamna :) (na, c-am zis-o si p-asta!!

Mena59 13.11.2014 14:53:06

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 572320)
Mda, astia-s Romanii nostri: fac politica strutului. Halal atitudine!
Inca o data, sa va fie rusine ca va bateti joc de dreptul la vot. Va meritati soarta de a trai "in sistem".

Esti prea patimasa, calmeaza-te ca nu-i nici frumos si nici bine.

Din greseala i-am trimis altei colege mesajul care iti era destinat. Il voi modifica putin si uite ce-ti spun eu acum:

Te comporti ca un copil. Sau poate chiar esti.
Mai intai imi trimiti, asa ca sa ne mai amuzam oleca, o gluma de afis. Mi-ai trimis-o ca replica la afirmatia mea ca "de dragul copiilor mei as fi votat cu Iohanis."
Nu am zis nimic pt ca mi s-a parut amuzanta si nu cred ca intentia ta a fost sa ma batjocoresti.
Apoi ai trimis un mesaj cu "rusine celor bla, bla, bla..." Nici prin gand nu-mi trece ca te referi doar la mine...
Cum iti permiti sa jignesti 50% din cetatenii Romaniei? Doar pt ca nu gandesc ca tine?
Ce e cu tine Mirela.t? Asa esti tu? Ironica, ingamfata si obraznica?
Refuz sa cred asa ceva!

Mena59 13.11.2014 14:56:31

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 572330)
Eu nu am acuzat biserica ci pe cei care s-au servit de numele lui Dumnezeu si de preoti ,ispitindu-i ,in aceasta murdara campanie.

Nu, nu, Stiu ca nu ai acuzat biserica. Am inteles. Ai dreptate in ce zici.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:49:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.