Inorogul |
19.01.2015 16:39:06 |
Citat:
În prealabil postat de AlbertX
(Post 578096)
Asa este, ai dreptate, o sa fug repede sa ma angajez la stat sau la patron, sa ma fac si eu liberal. Ce neatent am fost !
Vai ce simplu era ... nici nu mi-am dat seama pana acum. Nici nu am nevoie de bani si nici nu trebuie sa platesc alte impozite.
Inorogule, daca ai "jena inhibata" din orice motiv, mergi repede si bea un ceai, poate te ajuta.
|
Vezi tu, ne intoarcem la miezul discutiei de pe acest topic. Daca ai defula doar in scris/verbal, in mediul virtual, in virtutea dreptului la libera exprimare, in limitele regulilor la care comunitatea prezenta (incusiv noi) a subscris, ar fi excelent.
Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi (poate fi si cu toti trei/patru la un loc :))). Daca altcineva face caricaturile, care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti!
|