![]() |
[quote=IonelS;280829]"management prost" este un argument superficial.
Pai daca oamenii au locuri de munca si salariu bun, de ce sa plece ? PAI, DOAR AIA NU OR SA PLECE, DAR CITI SUNT CA EI? Daca au realizari pe plan profesional si familial, de ce sa plece ? dIN NOU AI DREPTATE DAR CITI SUNT ASA..TU TE-AI MAI PLIMBAT PRIN TARA SA VEZI CE SE INTIMPLA SI CIT DE MULT ESTI MINTIT IN PRESA DE TREPADUSII GUVERNULUI ? Daca au mult mai mult decat le-ar putea sa le ofere vestul vreodata, de ce sa plece ? iNTREBARE IDEALISTA RETORICA De ce s-o ia de la capat in alta tara ? DIN CAUZA MIZERIEI A BATAII DE JOC CONTINUE DIN LIPSA DE PILE SI CONTACTE CUM DOAR UNII AU. INAINTE NU AVEAI CE FACE SI INGHITEAI HAPUL CA DEGEABA ESTI DESTEPT CA NU POTI DA INAINTE DE NEPOTISM, ACUM INSA S-A DAT DRUMUL LA PASAPOARTE BAIETE! De ce sa-si traumatizeze familia cu mutatul ? LA INCEPUT ,DA, ESTE UN STRES..INSA IN SCURT TIMP DACA-TI VEZI DE TREABA O DUCI CIVILIZAT, CHIAR BINE! De ce sa-si instraineze copii ? COPIII IN SCURT TIMP NICI NU MAI VOR SA VORBEASCA ROMANA, CA SA NU MAI VORBIM DE INTOARCERE ACASA, UNDE? LA STRANDURI PLINE DE BOLI SI LA PADURI PLINE DE GUNOAIE SI FARA COPACI De ce sa-i faca parte din alta cultura ? DEOARECE ACEA CULTURA ESTE UN MODEL DE CIVILIZATIE SI SPIRIT CIVIC PE CARE VREM SA-L EDUCAM IN COPIII NOSTRII De ce perseverati voi in exptarierea altor romani pe un forum crestin ortodox ? Care o fi "taina" care va mistuie si va impinge sa ne convingeti ? DEOARECE LUMEA PE LINGA FREDONAREA POEZIILOR MASONICE-PATRIOTICE CARE CU VICLENIE LE IMBUIBATI CAPUL PE FORUM, ARE DREPTUL SA STIE ADEVARUL! /QUOTE] .............................................. |
Mai baieti, Romania merge mai departe..Nici nu stiti ce fireasca este viata in Romania!
Oamenii continua sa se duca la servici, copii la scoala, parcurile sunt pline de tineri care se iubesc si se bucura de viata, salile de spectacole pline, pietele sunt pline, bisericile sunt neancapatoare, industria creste iarasi, exporturile isi revin, muntii sunt plini de turisti, ....Voi suferiti de o forma de apocalipsa romaneasca in regim de expatriere ! Este un sindrom nou...Cine sa fie de vina dupa 50-60 de ani de comunism ? |
Mi-am permis sa completez raspunsul tauca n-ai avut timp sa-l termini
Citat:
.................... .................... ..................... ........................ |
vorbe goale (ale mele)....
"Dati cezarului ce este al cezaruluiu si Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu." - economia une tari nu are de a face cu mantuirea.
Daca tot suferim de atat patriotism, hai sa ne facem patria noastra ORTODOXISMUL, sa indeplinim legile lui iar granita sa ne fie Moartea, poate in asa fel, fie ca suntem in tara sau in afara nu o sa ne mai mandrim. de ce trebuie sa-i judecam sau sa-i compatimim pe cei care au ramas in tara sau au pe cei care au plecat? oare nu toate astea s-au intamplat cu voia Lui? |
Observ o coincidenta nefericita: auto-exilatii se aseamana cu sectantii. Au aceeasi energie nefireasca de a-si da cu stangul in dreptul !
SI TOTUSI CE BINE ESTE IN ROMANIA ! |
Citat:
|
Citat:
Daca-ai stii de cite ori am fost martor la faze de genul asta. Eu dupa cum vezi sunt mai curios din fire si de fiecare data cind observ circ cu cite-un mertan sau jeepan ma opresc sa vad cine suna primul . :) |
Citat:
|
Citat:
Dupa cum poate n-ai vazut, mie-mi plac animalutele, chiar si capritele si nu vreau sa moara nici macar ele (din acest motiv refuz sa mananc pastrama si alte hoituri la gratar). |
Nu, nu este pacat sa ramai in tara, este o datorie!!!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:59:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.