Illuminatu |
24.02.2013 15:00:09 |
Citat:
În prealabil postat de PilatP
(Post 505688)
Iar nu ati fost atentă la aberațiile coreligionarului dumneavoastră.
Întrebați-l care articol de doctrină adventistă sau penticostală declară că homosexualitatea nu este un păcat.
Și faceți totuși un efort să părăsiți dubla măsură!
|
In ceea ce-i priveste pe penticostali, toata lumea stie ca exista secta penticostalilor gay: asa este carpit statutul lor.
In ceea ce-i priveste pe sambetisti, istoria pidoznicilor e destul de veche.
Am s-o reiau in cateva cuvinte: prin anii '70 s-a format o organizatie a pidoznicilor sambetisti denumita pana astazi ca SDAKinship International. Pana aici nu sunt probleme. Problema a aparut atunci cand aceasta organizatie s-a afiliat la secta de ziua a 7-a cu acordul conducerii sectei. Si au ramas impreuna cele 2 organizatii ca "fratii" pana pe la inceputul anilor '80 cand sectarii hetero s-au trezit din somnul coabitarii cu organizatia pidoznica adventista si i-au somat sa stearga din titulatura organizatiei primele 3 litere "SDA", adica Seventh Day Adventist.
Ei bine, pidoznicii au refuzat, asa ca sambetistii hetero i-au dat in judecata. Dar spre stupoarea lor au pierdut procesul.
Mai nou, si mai grav, in acelasi timp, comunitatea adventista gay din America adica membrii sambetisti pidoznici, ametiti fiind de "modernismul" american au inceput sa se intalneasca pe ascuns si au decis ca este timpul sa scoate si ei capetele la "lumina", adica sa se afirme si ei in lume in plinatatea personalitatii lor. Si au decis ca loc de intalnire special tocmai cladirea sectei din Glendale City.
Care a fost reactia conducerii sectei adventiste? Extrem de toleranta: desi stiau ca aproape toti membrii comunitatii adventiste din Glendale City erau pidoznici, varanii sambetisti i-au acceptat. Si astazi toata lumea cunoaste ca adventistii din Glendale City sunt pe dos.
Te intreb, Pilat din Pont: "botezul" la adventisti este valid sau nu in acest caz? Deci daca eu decid intr-un moment al nebuniei mele sa ma "botez" la sambetistii din Glendale City, "botezul" este valid sau nu?
|