Yasmina |
31.12.2010 21:53:55 |
cazul meu
In jurul varstei de 30 de ani,mi-am propus sa nu-mi mai vopsesc parul,asta pentru ca ma simteam suficienta asa cum eram-iar exact in anul urmator am observat ca firele albe se inmulteau cu viteza uluitoare,acum efectiv am suvite albe in fata ,asa ca a trebuit sa fac un compromis sa-l maschez cu suvite blonde.
Eu de exemplu,in decurs de 3 luni am fost refuzata de 2 angajatori in relatii publice/relatii cu clientii pe un motiv care implica aspectul fizic-eu am 35 iar ei au angajat 23-26!Iar asta deoarece eu am refuzat sa ma port si sa fac orice in putinta sa arat mult mai tanara!
Unele anunturi de angajare specifica"candidatul trebuie sa aibe un aspect fizic atent ingrijit"-iar cand asta se refera la femei,vorbim de toata gama produselor si serviciilor de frumusete.Bineinteles ca asta se refera in aria mea de educatie si experienta ,caci daca as fi fost absolventa IT,de exemplu nu s-ar mai fi facut atata valva in jurul aspectului fizic...
Ganditi-va ce s-ar intampla daca m-as mai duce la interviuri si cu parul alb???
Cum sa facem ca normele religiei ortodoxe de acum 2.000 de ani sa tina pasul cu dezvoltarea societatii si tehnologiei de acum?
Mai exista barbati imbracati ca Iisus,in panze de in si sandale ?
|