Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Din Vechiul Testament (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5015)
-   -   Lucruri greu de inteles din VT (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11679)

Vlad-Alexandru91 01.01.2011 22:35:47

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 318414)
uiti ca exista si maicute?
bagi mana in foc pentru toti preotii si calugarii?

Hoo...Am zis în glumă...ce aveți toți? Terminați cu prostiile astea cum că bărbații sunt mai cuminți decât femeile sau invers...

Vlad-Alexandru91 01.01.2011 22:37:02

Serios...mereu se pune satana ca să nască discordie între creștini...preutindeni este așa.

Danut7 01.01.2011 22:43:02

din cate stiu eu..

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 318400)
Desfrânarea înseamnă ORICE relație trupească cu o persoană care nu-ți este soț/soție, fie că-i adulter, preacurvie, diferență mare nu este între ele.

Și bărbații sunt de vină că-s niște obsedați și misogini, iar femeile se chinuie să le ajungă la nas, dacă nu-și pun o bluză decoltată, nu se mai uită nimeni la ele. Bărbații cuminți sunt mai puțini ca femeile cuminți.
Scuze pentru tonul cam dur :D

Desfranarea e orice act sexual fara casatorie.Poate exista desfranare si fara curvie.Desfranarea nu implica automat curvia.Curvia este depravare sexuala.. Curvia poate avea loc si fara casnicie si cu casnicie.. Adulterul reprezinta orice act sexual extraconjucal si infidelitate conjugala.Adulterul nu exista fara casniciei.. Preacurvia este depravare sexuala totala sau depravare sexual prin adulter..

Danut7 01.01.2011 22:47:14

si ca sa revenim si mai tare la oile noastre, porunca din decalog pare ca se refera la adulter.

Melissa 01.01.2011 22:51:32

e ok..ai facut toate permutarile de 4 luate cate doua..:-))

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318428)
Desfranarea e orice act sexual fara casatorie.Poate exista desfranare si fara curvie.Desfranarea nu implica automat curvia.Curvia este depravare sexuala.. Adulterul reprezinta orice act sexual extraconjucal si infidelitate conjugala.Adulterul nu exista in afara casniciei.. Si mai este o categorie... Preacurvia depravare sexuala totala sau depravare sexual prin adulter..

Dar nu inteleg de ce trebuie sa dam vina pe CELALALT ??/ Adica daca barbatul face pacatul, EA,FEMEIA E DE VINA,CA L-A ISPITIT! Ba el e de vina, ca NU A rezistat ispitei! Si invers...daca femeia pacatuieste,barbatul e de vina???A zapacit-o de cap si a cazut ea in pacat?Nuu..Ea e de vina in cazul asta, ca s-a lasat sedusa cand nu era cazul.
De ce nu isi asuma fiecare vina si pacatul ??? E mai usor sa dai vina pe celalalt dar cred ca nu e o solutie...
Se spune din popor ca daca cateaua nu ridica coada, cainele nu merge dupa ea...deci...FEMEIA e de vina!..Eu nu sunt de acord! Daca esti barbat de barbat, poate sa ridice toate coada, ca tu iti vezi de drumul tau...Deci fiecare cu vina lui...Parerea mea..

Danut7 01.01.2011 22:51:41

si si mai tare .. Dumnezeu nu a fost de acord cu actele sexuale pe care camy_d le-a mentionat.. De pricina asta le-a si ingaduit unora sa li se intinda capcane, pedepsindu-i intr-un fel sau altul.. Dumnezeu e acelasi..

Danut7 01.01.2011 22:53:20

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318432)
Dar nu inteleg de ce trebuie sa dam vina pe CELALALT ??/ Adica daca barbatul face pacatul, EA,FEMEIA E DE VINA,CA L-A ISPITIT! Ba el e de vina, ca NU A rezistat ispitei! Si invers...daca femeia pacatuieste,barbatul e de vina???A zapacit-o de cap si a cazut ea in pacat?Nuu..Ea e de vina in cazul asta, ca s-a lasat sedusa cand nu era cazul.
De ce nu isi asuma fiecare vina si pacatul ??? E mai usor sa dai vina pe celalalt dar cred ca nu e o solutie...
Se spune din popor ca daca cateaua nu ridica coada, cainele nu merge dupa ea...deci...FEMEIA e de vina!..Eu nu sunt de acord! Daca esti barbat de barbat, poate sa ridice toate coada, ca tu iti vezi de drumul tau...Deci fiecare cu vina lui...Parerea mea..

Nu am dat nici o vina pe nimeni.. Dumitru73 incearca sa incinte spiritele motiv pentru care l-am si jignit indirect aseara.

Don_Juan 01.01.2011 22:59:56

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318432)

Nu! Nu o sa ne asumam nimic. Noi suntem speciali. Noi am fost primii. Doar femeile sunt de vina!!!

Glumesc, fireste...

Melissa 01.01.2011 23:01:32

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318434)
Nu am dat nici o vina pe nimeni.. Dumitru73 incearca sa incinte spiritele motiv pentru care l-am si jignit indirect aseara.

Nu mi se pare ca vrea sa faca agitatie pe forum.Din contra, are bun simt, e un om bun si trebuie tratat ca atare, chiar daca nu are aceleasi convingeri religioase ca noi.
El pune intrebari pentru ca vrea raspunsuri.Tine cont de faptul ca poate raspunsurile tale il vor ajuta sa vada lucrurile in directia dorita de tine,cea pe care tu o consideri ca fiind cea corecta.Deci conteaza ce spui si mai ales cum spui.
Hai sa fim mai toleranti unii cu altii si sa nu ne mancam intre noi...

Dumitru73 01.01.2011 23:02:24

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 318434)

scuza-ma, dar oricat as incerca, nu ma pot abtine cand vad ce aiureli scrii.
partea cea mai proasta e ca treci ca dogma propriile imaginatii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:12:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.