Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
(Post 322533)
La catedrala din Timisoara se foloseste un pahar cu apa in care se pune lingurita imediat dupa ce s-a impartasit cineva. Sunt doua lingurite si mereu una sta in apa in timp ce cu cealalta se da Sfanta Impartasanie. Evident ca este un preot care-l ajuta pe cel care impartaseste enoriasii.
[...]
|
Nu inteleg de ce ar face asa. Poate, totusi, au un alt motiv ...
Mi s-a intamplat si mie sa ma bantuie astfel de ganduri, dar tot singura mi-am dat seama ca Sfanta Impartasanie este cel mai puternic dezinfectant, cel mai puternic antibiotic - daca ma pot exprima asa. Ne este data indeosebi pentru sanatatea sufletului (pentru a grabi vindecarea de patimi). Dar ajuta mult si trupul, de multe ori am citit sau am auzit de oameni care erau bonavi si care s-au simtit mult mai bine dupa Sf. Impartasanie sau de altii care erau in pragul mortii si s-au inzdravenit impartasindu-se.
Referitor la subiect, tare mult as dori si eu sa descopar niste produse naturale.
Am incercat cateva produse de la Life care, dar nu sunt convinsa ca sunt BIO, asa cum scrie pe eticheta lor, cu majuscule. :) Mi se par cam ineficiente (cele pe care le-am testat), plus ca nu au un miros prea natural. Produsele Logona (tot de la Life care, dar mult mai scumpe decat restul) inca nu le-am incercat. Stau in dubii daca sa comand un sampon si un balsam (impreuna ar costa 100 lei) ... oare as da banii de pomana?
Cat despre cele din farmacii ... asa este, sunt promovate ca fiind naturale, dar ... vai de ele.
Oare bunicile noastre cu ce-si ingrijeau tenul, mainile crapate etc?
Astept cu interes sa vad ce mai raspundeti.
Stiu o metoda naturala de curatare a tenului, dar nu trebuie sa fiti alergici la produse apicole. Am testat-o de multe ori si e minunata.
Iata cum: o lingurita de miere o intindem pe fata (cu exceptia conturului ochilor). Apoi, timp de vreo 30 de secunde lipim-dezlipim buricele degetelor de fata.
Apoi, cu un burete moale, curatam usor fata (plina de miere) cu apa calduta. Tamponam pielea cu un prosop, dar fara a indeparta complet apa de pe fata.
La final dam si cu crema hidratanta pe care o folosim de obicei.
Are un efect de curatie a porilor si de hidratare a pielii.
Nu stiu daca se poate folosi zilnic, eu fac asta doar din cand in cand.