![]() |
Ei... nu va suparati... si nu ma supar.
Din pacate, nu se poate. Cu Dumnezeu inainte si gasim o cale mai buna... asta m-ati invatat voi! |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa-i ajute! |
Pt Maria mi-am facut cont citind postarile .
Servus Maria,adresa de mail ce te-ar putea ajuta mai mult decat cu vorbe(incurajarea fara fapta e ca pomul fara rod)e urmatoarea:dumitrachenicoleta_cf@yahoo.com. Un copil e greu sa-l cresti singura,dar nu esti singura....Nimeni nu e singur.Astept sa vorbim,sa vad concret despre ce e vorba cu tine,situatia ta in general,sa vad cum te pot ajuta.O seara sau mai bine zis,o noapte linistita tie si tuturor!
|
@ o nestiutoare:
Nu trebuie sa te simti prost... stai linistita, nu e nicio problema. Nu m-a deranjat deloc. @ Nicoleta: Multumesc pentru randurile scrise. Sunteti foarte amabila. |
Trebuie sa va marturisesc ceva...
Nici macar prietenii mei, oamenii pe care i-am considerat prieteni, cunoscuti, apropiati, nu mi-au fost atat de aproape in acest necaz si nu m-au ajutat asa cum o faceti voi. Nici macar o vorba din suflet de la ei nu am primit. Este cea mai mare bucurie de pana acum si nu pot decat sa va doresc sa aveti parte numai de iubire si de ce este mai bun si mai frumos! Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti! |
Ti-am gasit un job,in Bucuresti,la depozitul unei firme binecunoscute,care comercializeaza lenjerie intima,salariul este minim pe economie,nu-i nevoie de experienta!
O sa revin cu detalii,tocmai am schimbat niste mesaje cu sefa de acolo! Sper sa-ti convina,mai vb,pa pa |
Citat:
Doamne ajuta! |
Nu-i problema,si eu am trecut prin greutati,somaj si am fost parasita de tatal meu inainte d a ma naste,ma rog sa-l pot ierta!
|
Ce veste buna, Yasmina! Multumesc frumos. Astept cu interes toate informatiile.
P.S: O imbratisare mare. Eu nici nu-l cunosc, nu sunt curioasa si nici nu-l pot numi 'tata'... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:45:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.