Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12636)

Nenumitul 13.09.2011 14:53:28

daniil96 14.09.2011 00:17:31

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 355521)
....
in majoritatea cazurilor virusul HIV este cel care declanseaza boala. Insa, privind dpdv farmacotoxicologic, trebuie luati in vedere toti factorii care pot provoca acest sindrom (pt a se intelege mai bine ce medicamente se administreaza si cum trebuie acestea sa functioneze). Si atunci, prin cercetari aprofundate, reiese ca exista si factori carentiari, factori toxici (droguri, alcoolism cronic, exces de nicotina), precum si factori iatrogeni/medicamentosi (unele antibiotice, corticosteroizi) care distrug sistemul imunitar si astfel se instaleaza sindromul numit SIDA. Nu vorbesc aiureli. Sunt student la facultatea de farmacie, iar ceea ce spun aici sunt informatii date de catre profesorul nostru la curs.
Nu vreau sa dau informatii eronate, insa asta e adevarul. ...

nu in toate cazurile?

deci exista SIDA in absenta infestiei HIV?

asta inteleg ca sustii

audsoarele 18.09.2011 00:24:21

Incep prin a preciza ca nu sunt homosexual si nici nu am tendinte homosexuale

Citat:

În prealabil postat de philalex (Post 399643)
toate bolile sunt consecinta pacatelor.....

Cu siguranta nu poate fi asa.
Citat:

iar sida....e una dintre ele....poate fi consecinta pacatului homosexualitatii...
Presupun ca ai preferinte "normale" din punct de vedere biblic, dar sunt convins ca daca te-ar injecta cineva cu virusul HIV nu te-ar ocoli sindromul imunodeficientei dobandite.
Citat:

dar mai sunt si altele....
Nu sunt la curent sa existe o boala specifica paganilor, pedofililor, hotilor sau criminalilor. Aceste categorii de ce au fost ocolite?
Citat:

asa a fost si in Sodoma si Gomora
De fiecare data aud de Sodoma si Gomora. Din moment ce inca exista homosexuali (si oameni desfranati, in general), distrugerea celor 2 a fost destul de inutila.

Patrie si Credinta 18.09.2011 01:41:17

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 355069)
daca era doar la gay, cum s-a transmis si la femei?

mmm...sange?stii,cu seringi infestate si alte chestii d-astea.acum nu stim exact unde s-a transmis de fiecare data de la homosexuali la ceilati.dar seringi si bisexualitate par explicatii destul de logice pentru mine,la majoritate cazurilor..

Dumitru73 18.09.2011 16:10:18

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 401056)
mmm...sange?stii,cu seringi infestate si alte chestii d-astea.acum nu stim exact unde s-a transmis de fiecare data de la homosexuali la ceilati.dar seringi si bisexualitate par explicatii destul de logice pentru mine,la majoritate cazurilor..

asta stiam si eu.
dar spune-mi, la copii tot ca pedeapsa a ajuns aceasta boala.

Yasmina 18.09.2011 20:59:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 401125)
asta stiam si eu.

Defapt am citit despre uluitorul fapt ca unii copii infectati cu HIv AU SANSA ca dupa cativa ani,daca sunt ingrijiti corespunzator sa fie testati negativ fata de HIv!
Imi pare rau ca nu mai gasesc linkul,era pe pagina unei asociatii americane de voluntariat in Africa.

Pana la urma,ne punem intrebarea ce anume stim cu adevarat despre acest flagel??

audsoarele 19.09.2011 14:57:12

Poate fi o lectura interesanta

Pentru cine are timp si chef sa se documenteze
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/1...7.01910.x/full

daniil96 19.09.2011 22:45:49

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 401195)
Defapt am citit despre uluitorul fapt ca unii copii infectati cu HIv AU SANSA ca dupa cativa ani,daca sunt ingrijiti corespunzator sa fie testati negativ fata de HIv!...

asta nu inseamna ca s-au vindecat, e doar gunoiul ascuns sub pres :(

Patrie si Credinta 19.09.2011 22:56:26

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 401125)
asta stiam si eu.

se transmite de la parinti.ca alte boli de genul asta.

audsoarele 20.09.2011 11:57:17

Nu intotdeauna

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 401539)
se transmite de la parinti.ca alte boli de genul asta.

Se poate spune asta doar in cazul necredinciosilor saraci si sub nicio forma cand e vorba de homosexuali care (nu-i asa?) nu pot face copii.

"The transmission of HIV from mother to child can be reduced significantly through use of antiretroviral treatment during pregnancy and delivery, and by their infants after birth. Sadly, in 2005, less than 9% of pregnant women with HIV in low- and middle-income countries received antiretroviral prophylaxis to prevent mother to child transmission."

"In industrialized nations, the use of HAART in pregnant women along with an optimal package of interventions, including cesarean section and formula feeding, has reduced the rate of mother-to-child transmission of HIV-1 from about 25 percent to 1 to 2 percent." Citat din: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe048128

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:10:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.