![]() |
Citat:
|
Citat:
|
paiul si barna
Citat:
Sa cautam a subtia barna din ochii nostri, fara a arata cu degetul spre paiul din ochiul aproapelui! De ale noastre vom da socoteala, nu de ale altora. Si pana la urma datoria crestinului ortodox este aceea de a se ruga, nu de a privi iscoditor si acuzator spre ceilalti! Si ... vorba lui MariS: "Har, smerenie si jertfa de sine!" |
Citat:
Eu nu vreau sa acuz pe nimeni,ci vreau sa demonstrez ca intre necesitate si lux sunt diferente mari,cine vrea intelege,cine nu nu-i problema!Nici eu nu am inteles lucrul asta mult timp |
Citat:
|
hi hi hi !
Citat:
Salutare, Claudiu, ce mai faci ? |
hi , hi , hi
Citat:
|
Citat:
Iezechiel 33 8. Când Eu voi zice păcătosului: "Păcătosule, vei muri", și tu nu-i vei grăi nimic, ca să vestești pe păcătos să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 9. Iar dacă tu ai vestit pe păcătos să se abată de la calea lui și să se întoarcă de la ea, și el nu s-a abătut de la calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ți-ai scăpat viața. |
Poate ca trebuia sa postez asta la topicul despre averile Bisericii, dar cu totii stim un episcop batran si bogat, care isi putea permite ca trei nopti la rand sa arunce o punga de galbeni pe fereastra unui amarat cu fete de maritat. Si saracul nu i-a scos ochii: de ce ai, ma, tu bani, ca esti calugar si eu n-am, ca am trei fete?...
|
Citat:
In rest, prefer Cuvantul viu al Noului Testament. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:35:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.