nutucutu |
22.05.2012 10:50:40 |
Citat:
În prealabil postat de ioanna
(Post 446434)
Politica bisericii romano-catolice n-a fost indreptata asupra individului, ci asupra comunitatiilor religioase inchegate, pe care le-a dezbinat, de aceea va invit sa va controlati cuvintele (n-am aruncat cu pietre in martiri) si sa aveti maturitatea necesara de a accepta adevarul sau macar de a medita asupra lui.
|
Acest asa zis "adevar" este trimbitat de toata lumea. Toti VORBESC numai despre "adevar". Am observat ca cei care cu adevarat fac ceva pentru Domnul nostru sint, de obicei, foarte tacuti.Iar adevarul cunoscut de mine este ca, in ciuda greselilor facute de Biserica Catolica, aceasta e singura care a facut tot ce i-a stat in putiinta pentru a respecta porunca lasata de Domnul nostru inainte de Inaltare, neintrerupt, timp de 2000 ani. Nu stiu care au fost comunitatile religioase inchegate despre care vorbiti dumneavoastra, de prin America de Sud sau de prin insulele din Pacific, sau din Japonia, sau din Africa, acolo unde Biserica Catolica si-a trimis misionarii. Va simtiti mai buna ca a gresit Biserica Catolica? Sa fiti sanatoasa! Totusi, aruncind cu pietre in Biserica Catolica aruncati cu pietre in toti acei misionari care si-au dat viata pentru Domnul nostru Isus Cristos; multi dintre ei romani.
Va marturisesc ca odata cu intrarea la facultate, cind am trait prima data intre ortodocsi, iar apoi, dupa ce au dat navala cultele neoprotestante, inclusiv peste mine, am meditat destul de mult la ce inseamna/ce a facut si ce reprezinta Biserica Catolica (m-am trezit deodata ca reprezentam raul intruchipat, fiind catolica). Va invit si pe dumneavoastra sa aveti maturitatea de a medita asupra acestui "adevar" pe care il invocati.
|