Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROMANI AM NEVOIE DE AJUTOR (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1423)

cozia 14.05.2007 01:54:35

Citat:

În prealabil postat de Catalina
De ce romanii nu inteleg ca lupta impotriva coruptiei si ilegalitatilor din aceasta tara ,nu se face de unul singur ?
De ce credeti ca ajung oamenii simpli in asemenea situatii ? Stiu ca noi , oamenii simpli , suntem usor de manipulat si cei mai rau este ca stiu ca suntem fricosi si indiferenti fata de problemele altora .
Ieri a fost o alta familie jertifita si umilita , azi a fost familia mea si maine va fi o alta familiei

Catalina, ce spui tu este foarte adevarat, insa daca ne uitam si la alte popoare mai ales din America Latina vom vedea ca lupta cu coruptia si instaurarea dreptatii sociale este ca o lupta cu morile de vint. Ei se lupta deja de SECOLE, fara gluma, si tot nu reusesc sa ajunga la nici un rezultat. Singurele momente de DREPTATE si libertate au fost perioade scurte de revolutie, conduse de revolutionari gen Simon Bolivar si altii, momente scurte, ca si cum ai lua o gura de aer cind te afli sub apa, dupa care insa au fost inabusite si s-a revenit dupa multa varsare de singe, inapoi la... coruptie... deci trage si tu concluziile. Acum mai toti sunt in pozitia blazata de a nu le mai pasa si incearca toti sa emigreze in SUA (sunt deja vre-o 20 milioane). Eu cam pe acolo cred ca o sa ajungem si noi. Au deja grija telenovelele si Talk-show-eritzele(saracele) sa lincezeasca si indobitoceasca mintea romanului in asa fel ca nimanui sa nu-i mai pese de nimeni. Ce poti sa le ceri, nici ele nu stiu ce fac. Doamne Iarta-le!
Asta este, ce poti sa-i faci, sa te lupti cu giganti care baga miliarde in acest proces viclean? evident ca nu!...deci sa ne vedem de pacatele noastre, asta este cel mai bine si sa incercam sa-i ignoram daca putem...

Voi, ca familie v-ati gindit vreodata serios sa lasati totul balta si sa plecati la lucru in Occident asa cum au facut-o MILIOANE de romani? sa stii ca si ei aceste milioane, marea majoritate au plecat si ei din motive similare, scirbiti, de neputinta de a sta in fata tavalugului, a jafului organizat de hotii care planificat luau totul, demnitatea, linistea, pacea, posibilitatile de trai decent?
Este o sugestie, iertati daca nu vi se potriveste:)

Doamne Ajuta si mai presus de orice sa nu uitam ca Hristos a-nviat!

ancah 14.05.2007 12:40:51

Cozia, in principiu ai dreptate. Mai ales acum cu intrarea in CE. O plecare presupune ca ai unde te duce, ca ai serviciu asigurat, ca ai bani de plecare.
Dar ce te faci daca nu ai serviciu?
Ce faci daca nu ai bani de drum?
Ce faci daca ai un proces in curs, de al carui curs depinde viitorul copilului tau?
Ce faci???

cozia 14.05.2007 15:40:25

Citat:

În prealabil postat de ancah

Iti asumi responsabilitatea actiunilor tale si faci ceva....

Brincusi in momentul cind a realizat ca nu are bani de tren pentru a ajunge la Paris, a luat-o pe jos cu bocceluta-n bat, Anca, intelegi, nu a mai stat pe ginduri, si a lasat si el in urma multe necazuri nerezolvate si neimpliniri...:).

...si multi altii dintre noi tot asa am inceput, am plecat cu autosopul, am muncit la munca de jos cu voiosie si cu credinta in Dumnezeu ca totul va fi bine.

Copilul am inteles ca nu este in puscarie, nu? poate ma insel, deci daca nu este...Europa este deschisa...iar munca girla, deci nu inteleg care mai este problema?

Biserici sunt si in Europa, poti sa te rogi ca ortodox si in biserici catolice iar daca nu, ai icoana la care te rogi, iar in timpul saptaminii la munca, ...totul este ca sanatate sa fie!
Tineretul nu are rost sa stea sa-si piarda timpul prin tribunale, trebuie sa se scuture si sa-si refaca viata in alta parte.
Succes!
Doamne Ajuta!

Catalina 14.05.2007 17:02:32

Cozia , eu sper ca justitia romana , pana la urma , sa vada adevarul si cei vinovati sa raspunda pentru faptele lor ilegale . Sa plece fiul meu din tara , asta ar distruge si mai tare familia nostra , noi ne avem unii pe alti , nu avem unde ne ducem .Acest fapt s-ar intelege , ca fiul meu fuge de justitie si ca se simte vinovat cu ceva . Andrei este nevinovat si trebuie sa isi arate nevinovatia .
Ne plimbam de atata timp prin tribunale datorita celor care se fac ca nu vad adevarul din acest caz , pentru a nu fi trasi la raspundere cei care au comis ilgalitati , netinand cont ca fiul meu este nevinovat , fapt constat de foarte multe persoane juridice .
Azi am accesat site-ul d-lui presedinte , Traian Basescu si i-am transmis un mesaj , la care sper sa imi dea raspuns . Romanii au crezut ca mint ca dl presedinte stie de acest caz si ca dansul a scris cateva fraze pe o petitie si apoi a semnat-o . Acea petitie este in dosarul procurorului necinstit si corupt , care ne-a distrus sanatatea si linistea din familie , aducandu-ne in aceasta situatie disperata .
Cat voi mai rezista in aceasta lupta cu atatea persoane necinstite ? Nu stiu , dar voi face tot ce imi sta in putinta , sa nu am mustrari de constiinta mai tarziu , ca nu am incercat tot ce se putea face .

ancah 14.05.2007 17:23:36

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

Iti asumi responsabilitatea actiunilor tale si faci ceva....

Brincusi in momentul cind a realizat ca nu are bani de tren pentru a ajunge la Paris, a luat-o pe jos cu bocceluta-n bat, Anca, intelegi, nu a mai stat pe ginduri, si a lasat si el in urma multe necazuri nerezolvate si neimpliniri...:).

...si multi altii dintre noi tot asa am inceput, am plecat cu autosopul, am muncit la munca de jos cu voiosie si cu credinta in Dumnezeu ca totul va fi bine.

Copilul am inteles ca nu este in puscarie, nu? poate ma insel, deci daca nu este...Europa este deschisa...iar munca girla, deci nu inteleg care mai este problema?

Biserici sunt si in Europa, poti sa te rogi ca ortodox si in biserici catolice iar daca nu, ai icoana la care te rogi, iar in timpul saptaminii la munca, ...totul este ca sanatate sa fie!
Tineretul nu are rost sa stea sa-si piarda timpul prin tribunale, trebuie sa se scuture si sa-si refaca viata in alta parte.
Succes!
Doamne Ajuta!

Cozia: Mai direct, mai pe ocoloite, ti-am spus de fapt: bogatul nu crede saracului...

cozia 14.05.2007 17:37:05

Citat:

ti-am spus de fapt: bogatul nu crede saracului...

Da Anca,stiu, este mult mai comfortabil sa gindim asa.

ancah 14.05.2007 18:54:52

Cozia, crezi ca intamplator ne rugam Sfantului Duh sa ne ierte, daca " vreun sarac a venit la mine si nu l-am socotit"? Milostenia este o porunca a iubirii, pe care o avem de la Domnul nostru Iisus Hristos. Milostenia este untdelemnul din candelele celor 10 fecioare. Cele cinci, care nu aveau destul untdelemn au fost trimise sa-si cumpere.
Oare daca ne cheama si pe noi Domnúl, vom fi printre fecioarele pregatite sa-L intampine pe Domnul, sau ne vom duce sa cumparam untdelemn, adica milostenie? Pe mine personal asta ma preocupa, nu altceva.

Catalina 15.05.2007 22:28:09

Cu lacrimi in ochi , cu sufletul zdrobit va arat un fals al procurorului . De ce fac acest fapt ?
Pentru ca multe persoane de pe acest forum au crezut ca sunt o mincinoasa si vreau sa profit de bunatatea oamenilor .
Cum poate fi exista atata rautate in oamenii , nu stiu daca am sa inteleg vreodata ?! Sa traiesti printre straini si in atea greutati sa ai o bucurie , un copil cumnite si ascultator , care niste oameni fara suflet vor sa-i distruga viata si ce ii mai grav acest fapt este facut cu ajutorul oamenilor legi .
AUDIEREA DIN DATA DE 9 MARTIE 2005 LA
PARCHETUL PETROSANI

In data de 9 martie 2005 la Parchet au fost audiati urmatoarele persoane :

- Familia Mihalcea : Mihalcea Andrei Iulian , Mihalcea Catalina , Mihalcea Olavi .
-Argeseanu Cosmin Valeriu .

Budala Luminita si Jerca Maria Andreea NU au fost audiate in aceasta zi de 9 martie 2005 , dar din declaratiile acestora reiese ca ele au fost audiate in aceasta zi . Noi , familia Mihalcea , am fost prezenti inca de la ora 8 ,00 pana dupa amiaza tarziu si de aceea stim acest fapt .
Jerca Maria , fiind martorul nostru in acest caz .
Budala Luminita este o martora mincinoasa ,angajata de Argeseanu pentru al ajuta mintind pentru el . Argeseanu in aceasta zi a fost insotit la Parchet de sotia si nicidecum de Budala Luminita . De aceasta persoana am luat cunostinta ca este martor in proces tocmai in fata instantei Tribunalului Hunedoara , nicidecum in faza de urmarire penala , asa cum prevede legea .
Primul care a fost invitat in biroul d-lui procuror a fost Argeseanu Valeriu Cosmin. , apoi am fost invitati noi , fam Mihalcea , in biroul d -lui procuror Nicodim Ioan . Ni s-a adus la cunostinta acuzarea , dupa care Mihalcea Catalina a avut o discutie in contradictoriu cu privire la acuzare, cu dl procuror , fiind prezenta si d-na avocat, Cosma Sonia .
Apoi Mihalcea Andrei a fost invitat in alt birou , pentru a scrie declaratia, iar Mihalcea Catalina si Mihalcea Olavi ramanand in biroul d-lui procuror pentru a scrie si ei declaratiile .
Declaratiile date pe parte civila , ( in privinta daunelor ) )ale familiei Mihalcea au avut loc in alta zi, decat in data de 9 martie 2005 .
Daca veti da o mare atentie orelor consemnate pe toate declaratiile veti constata ca dl procuror a infaptuit un fals in inscrisuri oficiale ,cu buna stiinta , aducandu-ne mari prejudicii morale si materiale .

ARGESEANU VALERIU a dat declaratia de parte vatamata ,dactilografiata
Declaratie de inculpate nu are .
Inceputul audieri ; ora 10,10
Sfarsitul audieri ; ora 10,40

MIHALCEA ANDREU IULIAN ; declaratie olografa de invinuit
Inceputul audier i; 10,30
Sfarsitul audieri ; 11,00
Declaratia pe parte civila .
Inceputul audieri ;12,20
Sfarsitul audieri ; 12,23

MIHALCEA CATALINA ;declaratie olografa de invinuit
Inceputul audieri ; 11,55
Sfarsitul audieri ; 12,55
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005
Inceputul audieri ; 11;40
Sfarsitul orei de audiere nu este consemnata

MIHALCEA OLAVI ;declaratie olograf de invinuit
(data in acelasi timp cu Mihalcea Catalina )
Inceputul audieri ;
Sfarsitul Audieri ;
Declaratia pe parte civila . Audierea are loc la o saptamana dupa data de 9 martie 2005

Inceputul audieri ;12,00
Sfarsitul audieri ;12,02

BUDALA LUMINITA ; declaratie olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 10,50
Sfarsitul audieri ; 11,05

JERCA MARIA ANDREEA ; declaratia olografa scrisa de dl procuror
Inceputul audieri ; 12,00
Sfarsitul audieri ; 12,35

Dupa cum a falsificat domnul procuror declaratiile reiese ca , noi familia Mihalcea , prima data am dat declaratia pe parte civila , solicitand daune morale si apoi am dat declaratiile de invinuiti si parti vatamate , ceea ce este ilegal si incorect .

Catalina 19.05.2007 01:07:32

Romani , in mesajele anterioare v-am adus la cunostinta ca am trimis nenumarate petitii catre aproape toate institutiile statului roman ,inclusiv d-lui presedinte ,pentru a ne ajuta sa scoatem adevarul la suprafata in cazul nostru si ca cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor .Putini au crezut in povestea mea . Eu nu am mintit niciodata cu nimic si nici nu am de gand sa mint cu ceva nici pe viitor .
Am demonstrat cu o dovada in mesajul anterior ca procurorul Nicodim Ioan a savarsit un fals in inscrisuri . De ce justitia nu vrea sa vada aceste falsuri si toate celelalte ilegalitati din acest dosar ?
De ce romani trebuie ca un om sa indure atata umilinta si batjocora pentru a fi crezut si pt a i se face dreptate ?
Stiti cate lacrimi mi-au curs din cauza acestor oameni rai ? Rauri de lacrimi mi-au brazdat fata , de mi-au distrus chipul , care in urma de acest tragic eveniment era un chip vesel si plin de viata .
Azi am primit din nou raspuns de la dl presedinte , Traian Basescu .I-am trimis din nou un e-mail in care ii povesteam cum merge cazul nostru .
Nimeni nu a crezut ca dl presedinte , Traian Basescu are cunostinta de acest caz .
Sper ca dl presedinte sa ceara institutiilor competente ca acest caz sa fie cercetat cu atentie si ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere pentru faptele ilegale pe care le-au savarsit .

----------------------------------------------------------
Fri, 18 May 2007 21:30:00 +0300 (EEST)
Subject: Re: Avem nevoie de ajutor , dle presedinte ( Cazul Mihalcea )
From: traianbasescu@presidency.ro Add to Address Book Add Mobile Alert
To: "mihalcea catalina" <katy_beauty_style@yahoo.com>

Buna seara doamna Mihalcea,

Va asigur ca voi face din nou interventiile legale in cazul
dumneavoastra.
Politia si justitia trebuie sa scoata la lumina adevarul.
La revedere,

------------------------------------------------------------------------

wutangclancorp 22.05.2007 16:54:51

Buna ma numesc Darius si sunt din Sibiu si as avea nevoie de un pic de ajutor,acum o saptamana unchiul meu a luat o teapa la locul de munca seful lui la pus sa isi semneze singur lichidarea si odata ce iti primesti lichidarea numai primesti somaj acesta nestiind ca daca face lucrul acesta numai primeste somaj si seful lui ar fii trebuit sa faca el lichidarile fiindca sau facut disponibilizari nu stiti cumva unde as putea sa ma adresez ca sa pot rezolva ceva fiindca unchiul meu are 56 de ani si nu prea are curaj sa faca lucrul acesta dar cred ca eu il pot ajuta daca stiti cumva o companie ceva care se ocupa de chestii din astea va rog din suflet ajutati-ma cu un email : dreamteam607@yahoo.com,Va multumesc din suflet.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:11:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.