![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar daca avem incredere in Dumnezeu ca Tata (Tatal nostru care esti in Ceruri), trebuie sa avem incredere si in deciziile lui (faca-se voia Ta, precum in Cer asa si pe Pamant) ca sunt spre bine, nelinistea noastra sa fie doar spre pocainta, in rest sa ne incredem in El. Spune-i ca tot ce vrei este sa fii o buna fiica, mama, sotzie si sa te mai astepte macar pana iti indeplinesti rolul de mama.. |
Steliana: gândește-te în primul rând CÂȚ Îl iubești pe Dumnezeu!
|
Citat:
Nu e niciodata tarziu.Du-te cat poti de repede la spovedanie,pacatele apasa chiar mai greu decat boala.Spune-le pe toate,fara rusine,gandeste-te ca te spovedesti Domnului si asculta sfaturile duhovnicului si indeplineste canonul ce ti-l da.Spunei deasemenea gandurile si dejnadejdea care te-au cuprins cu privire la boala ta,descarca-te caci Domnul pt pacatosi a murit.E bine ca te consideri pacatoasa,nu sti cat de mult te fereste gandul acesta de mandrie,dar ai grija sa nu cazi in cealalta extrema,in dejnadejde,gandintu-te ca ai prea multe pacate si Dumnezeu nu te va ierta. |
va multumesc de sfaturi.....o sa merg cat de curant se va putea sa ma spovedesc
|
Părintele Cleopa (parcă, dacă nu, să fiu iertat) spunea: când se îmbolnăvește omul, cheamă (cel puțin în același timp cu doctorul) preotul, ca să-i salveze sufletul.
|
pana una alta am primit un rasp la rmn-ul meu dupa un forum cu oncologi.acesta este.....""""""""ma tem ca nu pot nici eu si nu poate nimeni. nu se poate decat pe baza investigatiile pe care le-am amintit. mai mult isi poate da cu parerea un radiolog superspecializat in RMN de ficat care s-ar uita exact la imagini, nu la interpretare.
motive simple: ca ESTE metastaza de cancer ovarian: - ai avut deja un cancer; deci TEORETIC se poate intampla (desi personal tind sa cred ca nu acesta e cazul); ca NU este metastaza de cancer ovarian: - leziunea este foarte mica, nu este descrisa ca avand caracteristici tipice de metastaz;, - cancerul de ovar nu recidiveaza prima oara in ficat (mai degraba in cavitatea abdominala, peritoneu, etc... - argument nesigur totusi); - markerul CA 125 estet normal; - initial ai avut un cancer in stadiu incipient, localizat si operat cu succes (in intregime), iar factorii de prognostic au fost pozitivi; - ai primit tratament adjuvant cu chimioterapie; - durata foarte mare (5 ani) de la operatie, perioada in care toate lucrurile au fost in regula; o eventuala recidiva s-ar fi produs mai repede, daca pe loc ar fi ramas diseminate celule canceroase vii. concluzia e evidenta: motivele ca NU este metastaza de la cancerul tau operat acum 5 ani sunt cu mult mai multe si mai grele. ai toate motivele deci sa fii optimista! |
http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...iata/#comments
Sfantul Teofan Zavoratul – sfaturi pentru LUPTA CU RACEALA SUFLETULUI, IMPIETRIREA SI IMPRASTIEREA Despre lupta cu oboseala, cu lenevirea sufletului si cu slăbirea voinței. Cum să încălzim sufletul răcit |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:27:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.