![]() |
Citat:
Dar nu e corect, spre exemplu, ca un om nascut intr-o familie atee si care evident ajunge si el ateu pentru ca nu a vazut miracole, minuni, etc si nu a fost nici educat crestineste sa ajunga in iad pentru veșnicie. Asta e problema. |
Citat:
Asta ar insemna ca Dumnezeu sa fie nedrept. Ar insemna ca Dumnezeu nu le ofera sanse egale tuturor oamenilor. Si nu discutam aici de sansa de a castiga la loto, ci discutam de a merge la suferinta pentru eternitate. |
Citat:
Desi este ideal ca parintii sa ne insufle principiile morale,dragostea pt Dumnezeu si educatia,sa stiti ca in final nu esti absolvit de vina/pacate doar invinuindu-i pe altii si victimizandu-te ca nu ai stiut ! Numai cineva care traieste izolat,in pustiu poate avea drept de cauza deoarece nu se poate informa. Pt noi ceilalti care traim in mijlocul oamenilor,nu este valabil. Nu uitati ca alegerea ne apartine intotdeauna! |
Citat:
|
Dvs va puneti astfel de probleme care locuiti intr-un mediu crestin majoritar,cu biserici la fiecare colt de strada :)
Sa vedeti ce sentiment ati incerca locuind pe un alt continent si vazandu-i pe altii cat de ortodocsi sunt ei sau cat de devotati sunt acestei religii. Ei cum de-au aflat??? |
Citat:
Reveniti obsesiv la idei pe care tocmai le-am trecut in revista,iar mie nu-mi place sa-mi repet ideile la nesfarsit. Inclin sa cred ca ma manipulati in discurs incercand sa ma ametiti,extenuati prin aceasta metoda repetitiva. |
Citat:
Ma preocupa mantuirea mea si a tuturor. De aceea caut adevarul legate de "astfel" de probleme. |
Citat:
Macar spuneti: nu ne este noua dat sa intelegem lucrurile astea. Macar atat. Dar sa nu imi spuneti ca nu veti avea spor la discutii cu mine, din moment ce nu da-ti un raspuns la problema. Si nu inteleg de ce toata lumea ma face ba troll neoprotestant, ba manipulator cu obiective ascunse, ba ateu, etc. Daca nam primit un raspuns clar, e o crima ca incerc sa il gasesc? |
Citat:
Ce se intampla cu un suflet avortat este relativ...ca este Iad, Rai sau "alt loc" sau unele intr-o parte altele in alta parte...nu stim pentru ca nu ne sunt de folos unele informatii (daca informatia ne era necesara era explicata de Biblie sau era transmisa intre generatii). Putem veni cu multe variante...dar raspunsul Dumnezeu il stie...Toate nelamuririle se vor lamuri la Judecata de Apoi, acesta este rostul ei...de ce te grabesti?...iti place sa controlezi viitorul? (cu parere de rau si eu am ispita asta...sa stiu ce se intampla, sa nu ma las in grija Domnului) sau crezi ca judecata ta e mai buna ca a lui Dumnezeu?...cauti raul?...daca il cauti in mod sigur il vei gasi. Raspunsul la intrebarea daca Dumnezeu este drept este: Dumnezeu este bun ...cu toate acestea Judecata Mantuitorului va fi dreapta. Unde se vor intalni dreptatea si bunatatea Duhul Sfant stie. |
Citat:
-SUFLETELE RESPECTIVE NU MAI POT FI INCERCATE DEOARECE CINEVA,UN AL TREILEA PION IN JOC LE IA VIATA! STOP JOC!Este un fapt independent de vointa lor. Bun,sper sa nu ne mai intoarcem aici... Scoteti-va aceasta posibilitate din minte,deoarece nu mai poate fi aplicata pt cei omorati nu pt ca Dumnezeu nu este Drept si Bun,ci pt ca alti oameni sunt corupti moral si nu au o constiinta. De ce sa fie nedreptate pt cei care traiesc? Nedreptate este,cum am mai spus :sa omori un suflet nevinonat de nimic intr-un stadiu in care nu are nici o aparare. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:41:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.