Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   121212-sfarsitul lumii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15857)

AlinB 21.12.2012 15:35:38

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490086)
Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS Andrei, a comentat speculațiile privind apocalipsa, conform profețiilor mayașe.

"Sunt doar speculații, referitor la momentul acela solemn când va veni parusia (a doua venire a lui Iisus Hristos la Judecata de Apoi - n.r.), Sfânta Scriptură spune "nimeni nu știe nimic", nici îngerii lui Dumnezeu, nici Fiul, ci numai Tatăl cel din ceruri. Se fac speculații care nu ar trebui să îi problematizeze pe creștinii noștri, pentru că nu vin din spațiul creștin. Au fost și denominațiuni de origine creștină care dădeau tot felul de pronosticuri, dar nu se întemeiau pe învățătura creștină, învățătură echilibrată, care spune oamenilor atât: trebuie să trăiască frumos și, dacă trăiesc frumos, fie că vine sfârșitul mâine, fie că vine peste un milion de ani, același lucru este. Este o simplă fabulație", a spus ÎPS Andrei.

http://www.libertatea.ro/detalii/art...ii-427870.html

Cam tardive comentariile, probabil au asteptat mai intai sa vada ce se intampla si mai ales ce nu se intampla. :)

AlinB 21.12.2012 15:39:24

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489953)
Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat.

Ai semnat ceva in acest sens sau asa iti plae sa presupui?
Asa usor acorzi tu giruri?

Citat:

Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv.
Da, sa-i faca si un dump binar, sa vada daca nu cumva este o combinatie de biti care contine fatidicul numar.

Citat:

Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.
Si chiar daca ar scrie acolo cineva ca esti prost si tu de fapt esti destept de rupi randurile, ce te doare?

Invers ar fi mai nasol.

DragosP 21.12.2012 15:55:23

Cum invers? Să te doară și să fii și prost?

AlinB 21.12.2012 16:06:10

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 489973)
Bine faci. Eu am lasat usa larg deschisa, pentru ca nu m-am gandit ca m-ar putea fura si nici nu-mi place sa inchid usa "in nas" omului pana ma asteapta. Insa cum am patit-o, o sa-mi fie invatatura de minte.

Zii mersi ca nu mai era cu vreun tovaras prin spate sa dea bunza peste tine in casa.

Cred ca romanii sunt prea naivi (in general), nu trebuie sa te uiti la ei ca si cand ai vedea un criminal dar cred ca e mai corect pentru toata lumea sa inchizi usa (poti sa o si incui discret) pana ii aduci ce cere, mai ales daca esti femeie si esti singura.

AlinB 21.12.2012 16:26:44

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489949)
Oricum nu iau nici de la farmacie niciun card. Avea si banda neagra, dar ce e drept, nu am cum sa stiu ce informatii continea. Poate ca e dreptul pacientului sa stie ce fel de informatii sunt scrise acolo.

Te-ai obosit macar sa intrebi?
Nu cred.

A, stai ca si daca ti se spunea, nu credeai.

AlinB 21.12.2012 16:35:52

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 489946)
Sa inteleg ca tu esti sigur ca imaginatia ta e sanatoasa

Nu pledez in favoarea imaginatiei (chiar dimpotriva) ci pentru ratiune iar daca vorbim de autoritate duhovniceascaa e bine sa facem o analiza exacta si o medie.

Citat:

si ca, fiind sigur ca esti infailibil, Dumnezeu ti-a dat tie misiunea de a stabili sus si tare ca aceia care dau in vileag viclesugurile si mizeriile din aceste vremuri au o imaginatie beteaga. Pai si Lucifer e invidios ca l-ai intrecut in mandrie!
Nu e doar opinia mea.

Citat:

N-ai vrea sa precizezi carei confesiuni sau religii ii apartii, ca sa stim de pe ce pozitie doresti cu ardoare cipurile si le recomanzi indirect crestinilor?
Pai tu de ce ti-ai luat cip?
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.?

slavoliub59 21.12.2012 16:54:07

mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!

Dumitru73 21.12.2012 18:06:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490140)
Pai tu de ce ti-ai luat cip?
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.?

este chiar interesant să vezi cum unii scriu împotriva tehnologiei, folosind tehnologia din plin.

Dumitru73 21.12.2012 18:08:56

Citat:

În prealabil postat de slavoliub59 (Post 490153)
mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!

îți cedez "averea" mea bucuros.
doar că e pe minus, cu ceva zerouri :D

antoniap 21.12.2012 19:04:04

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490171)
este chiar interesant să vezi cum unii scriu împotriva tehnologiei, folosind tehnologia din plin.

E ca si cum ne-am intreba de ce mai folosim cutitul din moment ce cu acesta unii isi ucid semenii. Nu tehnologia e nociva, ci reaua ei intrebuintare. Conotatiile cu impact asupra constiintei religioase a crestinilor, da acestea sunt nocive. Cand se pune problema sa porti un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez, atunci trebuie sa-ti faci griji, daca esti crestin. De ce? Pur si simplu pentru ca:

,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:23:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.